Χριστιαννα
Νεοφερμένο μέλος
Η Χριστιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα.

07-01-20

23:27
Παιδιά οποίος μπορεί ας στείλει τα φετινά θέματα του οεφε και του είμαστε μέσα... Αναφέρομαι σε έκθεση χημεία φυσική και βιολογία Γ λυκείου.Δυστυχως δεν πηγαίνω φροντιστήριο και δεν έχω πρόσβαση σε τίποτε από τα δύο . Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαγγέλης Κομνής
Νεοφερμένο μέλος
Ο Βαγγέλης Κομνής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 20 μηνύματα.

19-01-20

09:48
Τα φετινά θέματα του ΟΕΦΕ δεν έχουν ανέβει ακόμα στο site τους. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για το "είμαστε μέσα" (δεν το γνωρίζω τώρα το έμαθα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mako777
Νεοφερμένο μέλος
Η Mako777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

17-05-20

13:37
Εγραψα χθες φυσικη και σήμερα χημεία. Πώς γράψατε και πως σας φάνηκαν τα θέματα σε γενικές γραμμές? Το 4ο θέμα φυσικής με δυσκόλεψε πολύ μπορω να πω.
MaryLou
Νεοφερμένο μέλος
Η MaryLou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

18-05-20

09:55
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! έγραψε κάποιος-α από εσάς τα διαγωνίσματα του οεφε απο 05.2020 για να μας διαφωτίσει σχετικά;
uni77
Δραστήριο μέλος
Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα.

18-05-20

09:58
μπορεις να στείλεις λινκ των διαγωνισματων? Το μονο που βρισκω ειναι το πρόγραμμα
MaryLou
Νεοφερμένο μέλος
Η MaryLou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

18-05-20

10:09
Αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποιος που έγραψε καθώς τα θέματα δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα
papiaa
Νεοφερμένο μέλος
Η papiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

19-05-20

22:07
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τα θέματα του οεφε β φασης;;
Πώς τα πάτε εσείς με τα διαβάσματα ;;❣
Στέφανος-Ιάσωνας
Νεοφερμένο μέλος
Ο Στέφανος-Ιάσωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα.

20-05-20

02:04
Μην του παρεξηγείς δεν σου απαντάνε μάλλον γιατί νομίζουν ότι είσαι εγώ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έχω ανοίξει 3 διαφορετικούς λογαριασμούς τουλαχιστον.Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τα θέματα του οεφε β φασης;;

papiaa
Νεοφερμένο μέλος
Η papiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

21-05-20

09:50
Αα δεν ξέρω τι συμβαίνει, πάντως φαίνεται καλό forum για μαθητές! Το έψαξα, γι'αυτό μπήκα κι εδώ μήπως το βρήκε κανείς. 

Makis45
Νεοφερμένο μέλος
Ο Makis45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

03-06-20

12:35
Θα μπορούσε κάποιος να στείλει την λύση του Δ2 ερωτηματος του διαγωνισματος φυσικής του οεφε (β φάση). Μου μηδενίζεται η Τν όταν παίρνω την στροφικη συνθήκη ισορροπίας
Kostakis45
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kostakis45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

03-06-20

12:44

PanosCh002
Νεοφερμένο μέλος
Ο PanosCh002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

03-06-20

13:12
Απ' ότι θυμάμαι η Τν μηδενίζεται οπότε σωστό το έχεις βρει . Σημαίνει δηλαδή ότι εκείνη την στιγμή το νήμα χαλαρώνει
Kostakis45
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kostakis45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

03-06-20

13:15
Έλεος και έχω φάει 1 ώρα να προσπαθώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος. ευχαριστώ φίλε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.