Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2022 στις 08:42 Ο Resaldis έγραψε: #1 27-06-22 08:42 Οικιακή Λειτουργικότητα Φυσική Άσκηση Πνευματική Άσκηση Διατροφή Υγιεινή Περίθαλψη Αυτοάμυνα Διαπροσωπική Επικοινωνία Κοινωνική Δικτύωση Σεξουαλικότητα Συντροφικότητα Ενημέρωση Μόρφωση Κατάρτιση Απασχόληση Πολιτειότητα Θρησκευτικότητα Διασκέδαση Ψυχαγωγία Αναψυχή Περιπέτεια Αστική Κινητικότητα Ταξιδιωτική Δραστηριότητα Οικονομική Αυτοδιαχείριση Φιλανθρωπία Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2022 στις 10:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 27-06-22 10:13 ωραια τα λες ..εγω προς το παρον θα κρατησω αυτα Σεξουαλικότητα Συντροφικότητα Διασκέδαση Ψυχαγωγία Αναψυχή Φιλανθρωπία Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οικιακή Λειτουργικότητα Φυσική Άσκηση Πνευματική Άσκηση Διατροφή Υγιεινή Περίθαλψη Αυτοάμυνα Διαπροσωπική Επικοινωνία Κοινωνική Δικτύωση Σεξουαλικότητα Συντροφικότητα Ενημέρωση Μόρφωση Κατάρτιση Απασχόληση Πολιτειότητα Θρησκευτικότητα Διασκέδαση Ψυχαγωγία Αναψυχή Περιπέτεια Αστική Κινητικότητα Ταξιδιωτική Δραστηριότητα Οικονομική Αυτοδιαχείριση Φιλανθρωπία
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2022 στις 10:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 27-06-22 10:13 ωραια τα λες ..εγω προς το παρον θα κρατησω αυτα Σεξουαλικότητα Συντροφικότητα Διασκέδαση Ψυχαγωγία Αναψυχή Φιλανθρωπία
ωραια τα λες ..εγω προς το παρον θα κρατησω αυτα Σεξουαλικότητα Συντροφικότητα Διασκέδαση Ψυχαγωγία Αναψυχή Φιλανθρωπία