Η ζωή των πανεπιστημιακών καθηγητών

Ελλη μισ.

Νεοφερμένος

Η Ελλη μισ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Δεν είναι πρακτικά δυνατόν πάντως να υπάρξουν θέσεις για όλους τους κατόχους διδακτορικού που θέλουν πανεπιστημιακή καριέρα, μην τρελαθούμε.
Φυσικα! Πουθενα δε γινεται αυτο ,ποσο μαλλον εδω...
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Φυσικα! Πουθενα δε γινεται αυτο ,ποσο μαλλον εδω...
Το ότι είναι κάποιος κάτοχος διδακτορικού, δεν συνεπάγεται πως είναι σε θέση να ενταχθεί και στο ακαδημαϊκό προσωπικό... όχι μόνο λόγω περιορισμένων θέσεων, αλλά και καταλληλότητας του ιδίου. Στην πρόσληψη προσμετρώνται πολλά αλλά πέρα από το να διαθέτεις ένα διδακτορικό.
 

Guest 451212

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Διδακτορικό δεν συνεπάγεται αναγκαστικά και διδασκαλία. Για αυτό υπάρχουν και ερευνητικά προγράμματα και καλό θα ήταν να υπάρχει διάκριση όπως γίνεται στο Αμέρικα, αν δεν κάνω λάθος. Άλλοι στην έρευνα, άλλοι στη διδασκαλία. Οι πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα, που τους λυπούνται και κάποιοι ότι τάχα μου παίρνουν χαμηλό μισθό, με την προμήθεια από τους εκδοτικούς οίκους και τις επιχορηγήσεις από την ΕΕ για τα ερευνητικά προγράμματα που βάζουν υποψ. διδάκτορες να ασχολούνται για 5 σουβλάκια, μοχίτο στο παραντάθζ στη Μύκονο πίνουν (έχει κάποια στοιχεία υπερβολής).
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top