humorday
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

manjazzz
Νεοφερμένο μέλος

gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια χαρα!!!τσαι , σοκολατα ,και σ ε χ .δεν χρειαζεται τπτ παραπανω για να εχεισ καλο στομαχι και φορμα χωρις να παρεις κιλα.

abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ έχω σοβαρές υποψίες ότι το στομάχι μου βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Το ποτίζω κάθε μέρα με κόκα κόλα, καφέδες, fast food, μέχρι και βιταμίνες. Πριν δυο μέρες κατέβασα ένα nescafe ζεστό η ώρα 1 το πρωί και καλά για να μην κοιμηθώ, σε μισή όμως ώρα άλλαξα γνώμη και κατέβασα και μία μπύρα για να ισοσταθμίσω τα πράγματα..
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όντόπικ, η επιτυχία δε χρειάζεται γερό στομάχι αλλά καλό πρόγραμμα:no1:
ellaki
Νεοφερμένο μέλος

tak1s
Νεοφερμένο μέλος

φέτος ήπια όσο καφέ δεν ήπια τα 17 χρόνια της ζωής μου.. έχω κάνει πλούσια τα starbucks ...τώρα όσο για το sex που το αναφέρετε συνέχεια...δε συμφωνώ . Καλύτερα του χρόνου ..χίλιες φορέςςς. Φέτος αποσυντονίζει , εγώ πάντως υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην κάνω ούτε καν σχέση.....ξέρετε πόσες χυλόπιτες έριξα φέτος...χιχιχι...δεν πειράζει αυτό μας δίνει το δικαίωμα να τους αλλαζουμε του χρόνου σαν τα πουκάμισα, για αναπλήρωση της χαμένης ερωτικής ζωής!
Ναι και μετά να μας παρατάτε και να σας λέμε π*****ες επειδή έχετε απωθημένα...χαχαχα(just kidding)

gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

φέτος ήπια όσο καφέ δεν ήπια τα 17 χρόνια της ζωής μου.. έχω κάνει πλούσια τα starbucks ...τώρα όσο για το sex που το αναφέρετε συνέχεια...δε συμφωνώ . Καλύτερα του χρόνου ..χίλιες φορέςςς. Φέτος αποσυντονίζει , εγώ πάντως υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην κάνω ούτε καν σχέση.....ξέρετε πόσες χυλόπιτες έριξα φέτος...χιχιχι...δεν πειράζει αυτό μας δίνει το δικαίωμα να τους αλλαζουμε του χρόνου σαν τα πουκάμισα, για αναπλήρωση της χαμένης ερωτικής ζωής!
εχεις απολυτο δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.