EleniKap Νεοφερμένο μέλος Η EleniKap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:12 Η EleniKap έγραψε: #1 10-12-22 13:12 Έχω ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο στα πλαίσια της διπλωματικής μου. Θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας!! Απαιτεί 5-7 λεπτά από το χρόνο σας Το θέμα περιλαμβάνει τα SOCIAL MEDIA , τους INFLUENCERS και τα ΤΑΞΙΔΙΑ!! Σας ευχαριστώ πολύ Η επιρροή των Social Media & των Influencers στο Destination marketing Η παρούσα έρευνα διεξάγεται για τις ανάγκες διπλωματικής εργασίας της μεταπτυχιακής φοιτήτριας Ελένης Καψιώτη, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος «Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας». Στόχος του ερωτηματολογίου είναι να συγκεντρώσει πληροφορίες για την πιθανή επιρροή των social media και... docs.google.com
Έχω ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο στα πλαίσια της διπλωματικής μου. Θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας!! Απαιτεί 5-7 λεπτά από το χρόνο σας Το θέμα περιλαμβάνει τα SOCIAL MEDIA , τους INFLUENCERS και τα ΤΑΞΙΔΙΑ!! Σας ευχαριστώ πολύ Η επιρροή των Social Media & των Influencers στο Destination marketing Η παρούσα έρευνα διεξάγεται για τις ανάγκες διπλωματικής εργασίας της μεταπτυχιακής φοιτήτριας Ελένης Καψιώτη, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος «Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας». Στόχος του ερωτηματολογίου είναι να συγκεντρώσει πληροφορίες για την πιθανή επιρροή των social media και... docs.google.com