Για την σχολη της Ξανθης εχω ανοιξει εγω θεμα ... δεν εχουν ακουστει πολλα πραγματα αλλα σιγουρα η Ξανθη δεν συγκρινεται σε καμμια περιπτωση με την Πατρα απο αποψη φοιτητικης ζωης ... και επιπλεον οπως εχει πει ενας στο αναλογο θεμα ... στην Ξανθη Δ(εν) Π(αιζει) Θ(υληκο)
Τωρα απο αποψη σχολης η ΗΜΜΥ εχει μαλλον περισσοτερα επαγγελματικα δικαιωματα απο το τμημα Μηχανικων Η/Υ και Πληροφορικης της Πατρας
δεν εχει ακουστει κατι θετικο η κατι αρνητικο για την σχολη στη Ξανθη ... αντιθετα για το τμημα της πατρας εχουν ακουστει πολλα θετικα (σαν σχολη) διοτι μαλλον ειναι εδω μεσα ατομα που εχουν προσωπικη εμπειρια η εχουν ακουσει απο καποιον δικο τους ...
Βεβαια παιζει και το τι θες να σπουδασεις ... τι σε ενδιαφερει περισσοτερο ...
π.χ αμα θες να ασχοληθεις με ενεργεια το τμημα της πατρας δεν μπορει να σου προσφερει τπτ ... αν θες ομως να ασχοληθεις με ηλεκτρονικους υπολογιστες τοτε το τμημα της πατρας θα σε ικανοποιησει απολυτα και σε γνωστικο αντικειμενο αλλα και το πτυχιο του ...
Αποψη μου παντα ... αν κανω καπου λαθος διορθωστε με
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.