itsari
Νεοφερμένο μέλος
Ο itsari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

Θα σπουδάσω φέτος πληροφορική (csd uoc) αλλά νιώθω ότι θέλω να αφιερώσω αρκετό χρόνο και στο hardware. Αξίζει να κυνηγήσω δεύτερο πτυχίο ΗΜΜΥ για προσυπική ευχαρίστηση ή μπορούν να με καλύψουν ορισμένα μαθήματα επιλογής; Μου αρέσει ιδιαιτέρως η ρομποτική. Καμία συμβουλή;
redpointer
Δραστήριο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 419 μηνύματα.

Καλυτερα μεταπτυχιακο μετα το πτυχιο σου πανω σε hardware παρα να μπεις ημμυ θεωρω.
itsari
Νεοφερμένο μέλος
Ο itsari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

Το σκεφτηκα αλλα νιωθω οτι δεν θα εχω αρκετες βασεις για αντικειμενα οπως η ρομποτικη, αλλα δε ξερω...;Καλυτερα μεταπτυχιακο μετα το πτυχιο σου πανω σε hardware παρα να μπεις ημμυ θεωρω.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.632 μηνύματα.

τι ειναι csd uoc?Θα σπουδάσω φέτος πληροφορική (csd uoc) αλλά νιώθω ότι θέλω να αφιερώσω αρκετό χρόνο και στο hardware. Αξίζει να κυνηγήσω δεύτερο πτυχίο ΗΜΜΥ για προσυπική ευχαρίστηση ή μπορούν να με καλύψουν ορισμένα μαθήματα επιλογής; Μου αρέσει ιδιαιτέρως η ρομποτική. Καμία συμβουλή;
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 256 μηνύματα.

Το τμήμα επιστήμης υπολογιστών στο Ηράκλειοτι ειναι csd uoc?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.632 μηνύματα.

α μαλιστα... ε δεν πρεπει κρυβουμε το ονομα της καλυτερης πληροφορικης.Το τμήμα επιστημών πληροφορικής στο Ηράκλειο
redpointer
Δραστήριο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 419 μηνύματα.

δεν θεωρω και παλι πως αξιζει. Κατατακτηριες μπλεκεις πολυ απλα παρε το πτυχιο απο κρητη και δες.Το σκεφτηκα αλλα νιωθω οτι δεν θα εχω αρκετες βασεις για αντικειμενα οπως η ρομποτικη, αλλα δε ξερω...;
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 259 μηνύματα.

Θα σπουδάσω φέτος πληροφορική (csd uoc) αλλά νιώθω ότι θέλω να αφιερώσω αρκετό χρόνο και στο hardware. Αξίζει να κυνηγήσω δεύτερο πτυχίο ΗΜΜΥ για προσυπική ευχαρίστηση ή μπορούν να με καλύψουν ορισμένα μαθήματα επιλογής; Μου αρέσει ιδιαιτέρως η ρομποτική. Καμία συμβουλή;
Mε τις όποιες γνώσεις διαθέτω, νομίζω πως είναι overkill. Καλύτερα κάποιο προσανατολισμένο μεταπτυχιακό σε αυτό που θες. Είσαι σε εξαιρετική σχολή κιόλας, αμά σε ενδιαφέρει το αντικείμενο μπορείς να τα πας πολύ καλά. Έχει φοβερούς καθηγτές το csd.
Debugging_Demon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 124 μηνύματα.

Ένα μεταπτυχιακό είναι το μεγαλύτερο που σε συμφερει να κάνεις για να εφιστήσεις την προσοχή στο HW το τμήμα επιστήμης υπολογιστών της κρήτης είναι από τα λίγα 4ετή τμήματα πληροφορικής που έχουν καλά δομημένο hardware, ίσως κάποια μαθήματα επιλογής που έχουμε εμείς λείπουν από εσας, αλλά ένα μεταπτυχιακό σίγουρα θα σου τα παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι. Το να κάνεις δεύτερο πτυχίο είναι κάτι παραπάνω από overkill.
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 62 μηνύματα.

Θα σμυφωνήσω με τους υπόλοιπους, δηλαδή καλύτερα ένα μεταπτυχιακό, αλλά και πάλι δες πως θα πάει στην σχολή και αποφασίζεις. Θα αλλάξουν πολλά μέσα στα επόμενα χρόνια
itsari
Νεοφερμένο μέλος

νομιζω ενταξει με καλυψατε παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.575 μηνύματα.

μην πας αγόρι μου ΗΜΜΥ, τελείωσε τη πληροφορική και μετά είτε κάνε μεταπτυχιακό σε κατι αναλογο είτε ξεκινα καταπιάσου μόνος σου με HW και φτιαξε πράγματα
μακρια απο ημμυ
μακρια απο ημμυ
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ε θα εμπεξες με κανενα ηλεκτρολογαρα πιστολιασμενο ..ναι υπαρχουν και αυτοι. Οι πολλοι ειναι ομως καλοι και γλυκουληδες..ανοιχτομυαλοι.μην πας αγόρι μου ΗΜΜΥ, τελείωσε τη πληροφορική και μετά είτε κάνε μεταπτυχιακό σε κατι αναλογο είτε ξεκινα καταπιάσου μόνος σου με HW και φτιαξε πράγματα
μακρια απο ημμυ
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.575 μηνύματα.

αγαπημένε μου, δεν εμπλεξα με ηλεκτρολογάρα, είμαι ηλεκτρολογάρα και απο τότε που είχα πατησα στη σχολή λέω σε ολους να φυγουν τρέχονταςΕ θα εμπεξες με κανενα ηλεκτρολογαρα πιστολιασμενο ..ναι υπαρχουν και αυτοι. Οι πολλοι ειναι ομως καλοι και γλυκουληδες..ανοιχτομυαλοι.
ειδικά απο ΕΜΠ
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ετσι ακριβως..το καλυτερο ειναι παπας....σαγηνευτής ψυχων.αγαπημένε μου, δεν εμπλεξα με ηλεκτρολογάρα, είμαι ηλεκτρολογάρα και απο τότε που είχα πατησα στη σχολή λέω σε ολους να φυγουν τρέχοντας
ειδικά απο ΕΜΠ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 71 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Hased Babis
- abyssiniancat
- Drscientist
- jYanniss
- kyriako
- sakplat
- ang12_012
- itsari
- Mixalis!
- psychoticwaltz
- FNC_Sophia
- MariaApo
- Leo komm
- Pyotr_Krasnov
- Paragontas7000
- Ersa
- Nasos165
- V@Per
- ngeobio
- thenutritionist
- Xryssa
- nikolakhs2k8
- st.krf
- foxypup
- Kafkinos
- NDG
- shuuu
- crankshaft345
- gianikit
- fortheloveofshizaya
- Kuro
- Dora140303
- Annalad
- redpointer
- Debugging_Demon
- Vagelis30
- aris65
- vps
- Athanasios
- Lathy
- tzoulio
- Msp1
- maritina07
- tsiobieman
- Hmmytheos
- AggelikiGr
- korlef
- sophieee
- gaidouri
- bibliofagos
- Entropy24
- Helen06
- Ryuzaki
- Fwteini69
- Dr.Katalyst
- Atrlef
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.