Γεια σου κουκλα μου.
Διαβαζεις το ονομα μου? Εχεις ιδεα τι σημαινει?
Αυτο που με εκπλησσει ειναι πως εισαι κοπελα.
Επειδη διακρινω το παθος σου νομιζω οτι επιβαλλεται να γνωριστουμε.
Ειμαι 19 χρονών , απο τα Δωδεκάνησα και ειμαι πιανιστας/organιστας.
Επισης συνθετω μουσικη ακουστικη και ηλεκτρονικη, αλλα η μεγαλη μου ηδονη ειναι να αυτοσχεδιαζω μπροστα σε κοινο.
"Ανακαλυψα" τη τζαζ μουσικη και την ακουω με λατρεια και ευλαβεια εδω και 6 χρονια.
Τωρα για το αλλο... η τζαζ ειναι αραπικη μουσικη και οι καλλιτεχνες που την δημιουργησαν ( οχι τη προπολεμικη,μιλαω για Bebop και μετα) και την υπηρετησαν ηταν κατα βαση αποροι αραπαδες και πρεζακια ολοι τους (charlie parker,bud powell,rollins,clifford brown,art blakey,coltrane,max roach,thelonious, miles davis.......).
Αυτο "που παιζουν στα ακριβα εστιατορια" δεν ειναι παρα ενα στειρωμενο απομειναρι και δυστυχως αυτο εκλαμβανεται ως τζαζ σημερα. Θα εκπλαγεις με το ποσο λιγοι ανθρωποι ειναι σε θεση να εκτιμησουν το γνησιο. Τωρα η κατασταση ειναι Ασιντ και μαλ/ες. Τελος παντων, σ' αρεσει ο Evans ε? Τον ακουγα κι εγω για μια περιοδο αλλα τωρα πλεον μου φαινεται υπερβολικα αισθησιακος και υπερεκλεπτυσμενα λεπτεπιλεπτος. Π**στης κοινως.Εισαι γυναικα βεβαια. Αν θες αντρικο πιανο ακου McCoy.
Και επαναλαμβανω... με εκπλησσεις νεαρά..
Τα λεμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.