Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 13:38 Ο Iliaso έγραψε: #1 22-08-11 13:38 Για τη γρήγορη πλοήγησή σας: Κοροϊδία σε Ιδιαίτερα μαθήματα και υψηλές τιμές! Πόσο δύσκολο είναι να είσαι Καθηγητής; Υπέρ ή Κατά των Φροντιστηρίων ; Εκπαιδευτικοί: Ρόλος & Αξία Καθηγητές και Τσαμπουκάς Χρειάζεται σχετικό πτυχίο για να διδάξει κανείς ΑΕΠΠ; Προς τους απανταχού φιλόλογους Εξετάσεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ Δεν είμαι ευχαριστημένος από το φροντιστήριο μου.Τι να κάνω; Πώς αντιδρούν οι καθηγητές σε ερωτευμένους μαθητές; Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής Επάρκειας Αξιολόγηση καθηγητή Πώς θα θέλατε να γίνεται το μάθημα; Χρήση των νέων τεχνολογιών στη διδασκαλία Συμπεριφορά μαθητών στα φροντιστήρια/ιδιαίτερα Θα ανανεώνεται με ό,τι περιζήτητο υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιανουαρίου 2018
Για τη γρήγορη πλοήγησή σας: Κοροϊδία σε Ιδιαίτερα μαθήματα και υψηλές τιμές! Πόσο δύσκολο είναι να είσαι Καθηγητής; Υπέρ ή Κατά των Φροντιστηρίων ; Εκπαιδευτικοί: Ρόλος & Αξία Καθηγητές και Τσαμπουκάς Χρειάζεται σχετικό πτυχίο για να διδάξει κανείς ΑΕΠΠ; Προς τους απανταχού φιλόλογους Εξετάσεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ Δεν είμαι ευχαριστημένος από το φροντιστήριο μου.Τι να κάνω; Πώς αντιδρούν οι καθηγητές σε ερωτευμένους μαθητές; Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής Επάρκειας Αξιολόγηση καθηγητή Πώς θα θέλατε να γίνεται το μάθημα; Χρήση των νέων τεχνολογιών στη διδασκαλία Συμπεριφορά μαθητών στα φροντιστήρια/ιδιαίτερα Θα ανανεώνεται με ό,τι περιζήτητο υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.