antoniapsarra Νεοφερμένο μέλος Η antoniapsarra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:13 Η antoniapsarra: #1 14-12-24 20:13 Πήρα την μετεγγραφή για εκπα αφού δώσω τα δικαιολογητικά μετά πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής ; Γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αγχωθεί ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 14-12-24 20:35 Αρχική Δημοσίευση από antoniapsarra: Πήρα την μετεγγραφή για εκπα αφού δώσω τα δικαιολογητικά μετά πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής ; Γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αγχωθεί Click για ανάπτυξη... Δινεις τα δικαιολογητικα ...μετα προετοιμαζεις τα δικαιολογητικα αρχικης εγραφης ( τα εχουν ανακοινωσει τον σεπτεμβρη) και περιμενεις να σου πουν το ΟΚ η μετεγγραφη και να ζητησεις και να προσκομισεις βεβαιωση διαγραφης. antoniapsarra Νεοφερμένο μέλος Η antoniapsarra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:40 Η antoniapsarra: #3 14-12-24 20:40 Ευχαριστώ πολύ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-12-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από antoniapsarra: Ευχαριστώ πολύ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα...δεν εxω ακουσει ποτε να εμπλοκη του gov.gr Και λογικο ειναι γιατι ο δρομος μεσω της ηλεκτρονικης γραμματειας ειναι πολυ απλουστερος για την φοιτητρια. Ε θα μπεις εκει με τους κωδικους σου και θα κανεις τικ την αναλογη βεβαιωση σπουδων ..ισως να την λεει βεβαιωση σπουδων για μετεγγραφη. Αν εχει μονο μια βεβαιωση θα εχει παραθυρο να γραψεις οτι την θες για μετεγγραφη και αυτες θα καταλαβουν τι πρεπει να γραψουν.. Θα το δουν δευτερα ...θα πατησουν εκδοση , θα ανεβει αυτοματα ..και θα το λαβεις στο ιδιο σημειο που το ζητησες. Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Onomauser bobbos188 theflood2346 Lia 2006 Entropy24 fgk agg41 constansn Unboxholics antoniapsarra jYanniss Mapz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήρα την μετεγγραφή για εκπα αφού δώσω τα δικαιολογητικά μετά πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής ; Γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αγχωθεί
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 14-12-24 20:35 Αρχική Δημοσίευση από antoniapsarra: Πήρα την μετεγγραφή για εκπα αφού δώσω τα δικαιολογητικά μετά πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής ; Γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αγχωθεί Click για ανάπτυξη... Δινεις τα δικαιολογητικα ...μετα προετοιμαζεις τα δικαιολογητικα αρχικης εγραφης ( τα εχουν ανακοινωσει τον σεπτεμβρη) και περιμενεις να σου πουν το ΟΚ η μετεγγραφη και να ζητησεις και να προσκομισεις βεβαιωση διαγραφης. antoniapsarra Νεοφερμένο μέλος Η antoniapsarra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:40 Η antoniapsarra: #3 14-12-24 20:40 Ευχαριστώ πολύ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-12-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από antoniapsarra: Ευχαριστώ πολύ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα...δεν εxω ακουσει ποτε να εμπλοκη του gov.gr Και λογικο ειναι γιατι ο δρομος μεσω της ηλεκτρονικης γραμματειας ειναι πολυ απλουστερος για την φοιτητρια. Ε θα μπεις εκει με τους κωδικους σου και θα κανεις τικ την αναλογη βεβαιωση σπουδων ..ισως να την λεει βεβαιωση σπουδων για μετεγγραφη. Αν εχει μονο μια βεβαιωση θα εχει παραθυρο να γραψεις οτι την θες για μετεγγραφη και αυτες θα καταλαβουν τι πρεπει να γραψουν.. Θα το δουν δευτερα ...θα πατησουν εκδοση , θα ανεβει αυτοματα ..και θα το λαβεις στο ιδιο σημειο που το ζητησες. Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Onomauser bobbos188 theflood2346 Lia 2006 Entropy24 fgk agg41 constansn Unboxholics antoniapsarra jYanniss Mapz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από antoniapsarra: Πήρα την μετεγγραφή για εκπα αφού δώσω τα δικαιολογητικά μετά πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής ; Γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αγχωθεί Click για ανάπτυξη... Δινεις τα δικαιολογητικα ...μετα προετοιμαζεις τα δικαιολογητικα αρχικης εγραφης ( τα εχουν ανακοινωσει τον σεπτεμβρη) και περιμενεις να σου πουν το ΟΚ η μετεγγραφη και να ζητησεις και να προσκομισεις βεβαιωση διαγραφης.
antoniapsarra Νεοφερμένο μέλος Η antoniapsarra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:40 Η antoniapsarra: #3 14-12-24 20:40 Ευχαριστώ πολύ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-12-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από antoniapsarra: Ευχαριστώ πολύ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα...δεν εxω ακουσει ποτε να εμπλοκη του gov.gr Και λογικο ειναι γιατι ο δρομος μεσω της ηλεκτρονικης γραμματειας ειναι πολυ απλουστερος για την φοιτητρια. Ε θα μπεις εκει με τους κωδικους σου και θα κανεις τικ την αναλογη βεβαιωση σπουδων ..ισως να την λεει βεβαιωση σπουδων για μετεγγραφη. Αν εχει μονο μια βεβαιωση θα εχει παραθυρο να γραψεις οτι την θες για μετεγγραφη και αυτες θα καταλαβουν τι πρεπει να γραψουν.. Θα το δουν δευτερα ...θα πατησουν εκδοση , θα ανεβει αυτοματα ..και θα το λαβεις στο ιδιο σημειο που το ζητησες. Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστώ πολύ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-12-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από antoniapsarra: Ευχαριστώ πολύ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα...δεν εxω ακουσει ποτε να εμπλοκη του gov.gr Και λογικο ειναι γιατι ο δρομος μεσω της ηλεκτρονικης γραμματειας ειναι πολυ απλουστερος για την φοιτητρια. Ε θα μπεις εκει με τους κωδικους σου και θα κανεις τικ την αναλογη βεβαιωση σπουδων ..ισως να την λεει βεβαιωση σπουδων για μετεγγραφη. Αν εχει μονο μια βεβαιωση θα εχει παραθυρο να γραψεις οτι την θες για μετεγγραφη και αυτες θα καταλαβουν τι πρεπει να γραψουν.. Θα το δουν δευτερα ...θα πατησουν εκδοση , θα ανεβει αυτοματα ..και θα το λαβεις στο ιδιο σημειο που το ζητησες. Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024
Αρχική Δημοσίευση από antoniapsarra: Ευχαριστώ πολύ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα...δεν εxω ακουσει ποτε να εμπλοκη του gov.gr Και λογικο ειναι γιατι ο δρομος μεσω της ηλεκτρονικης γραμματειας ειναι πολυ απλουστερος για την φοιτητρια. Ε θα μπεις εκει με τους κωδικους σου και θα κανεις τικ την αναλογη βεβαιωση σπουδων ..ισως να την λεει βεβαιωση σπουδων για μετεγγραφη. Αν εχει μονο μια βεβαιωση θα εχει παραθυρο να γραψεις οτι την θες για μετεγγραφη και αυτες θα καταλαβουν τι πρεπει να γραψουν.. Θα το δουν δευτερα ...θα πατησουν εκδοση , θα ανεβει αυτοματα ..και θα το λαβεις στο ιδιο σημειο που το ζητησες.