Ερώτηση για τις μετεγγραφές

antoniapsarra

Νεοφερμένο μέλος

Η antoniapsarra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Πήρα την μετεγγραφή για εκπα αφού δώσω τα δικαιολογητικά μετά πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής ; Γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αγχωθεί

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.014 μηνύματα.
Πήρα την μετεγγραφή για εκπα αφού δώσω τα δικαιολογητικά μετά πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής ; Γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αγχωθεί
Δινεις τα δικαιολογητικα ...μετα προετοιμαζεις τα δικαιολογητικα αρχικης εγραφης ( τα εχουν ανακοινωσει τον σεπτεμβρη) και περιμενεις να σου πουν το ΟΚ η μετεγγραφη και να ζητησεις και να προσκομισεις βεβαιωση διαγραφης.

antoniapsarra

Νεοφερμένο μέλος

Η antoniapsarra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov?

Και κάτι ακόμη…Έχω κάνει μετεγγραφή με βάση τα αδέλφια την βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα προέλευσης και την βεβαίωση από το τμήμα προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα πρέπει να τα ζητήσω από την γραμματεία ή μπορώ να τα βγάλω και μόνη μου με gov?

Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.014 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ

Ναι καταλαβα...δεν εxω ακουσει ποτε να εμπλοκη του gov.gr
Και λογικο ειναι γιατι ο δρομος μεσω της ηλεκτρονικης γραμματειας ειναι πολυ απλουστερος για την φοιτητρια.
Ε θα μπεις εκει με τους κωδικους σου και θα κανεις τικ την αναλογη βεβαιωση σπουδων ..ισως να την λεει βεβαιωση σπουδων για μετεγγραφη.
Αν εχει μονο μια βεβαιωση θα εχει παραθυρο να γραψεις οτι την θες για μετεγγραφη και αυτες θα καταλαβουν τι πρεπει να γραψουν..
Θα το δουν δευτερα ...θα πατησουν εκδοση , θα ανεβει αυτοματα ..και θα το λαβεις στο ιδιο σημειο που το ζητησες.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια