εφ'οσον καποιος ξεπερασει τον επιτρεπομενο αριθμο απουσιων στο μαθημα εργαστηριου σε ΤΕΙ,χανει ολο το εξαμηνο ή απλά δεν δικαιουται να δωσει το μαθημα τον Ιουνη και πρεπει να το δηλωσει ξανα σε καποιο αλλο εξαμηνο?
πλιζ,πειτε μου,ειναι αναγκη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος

παραδειγμα αν καποιος δεν παει στο τει που ειναι και απλα θελει παει στην εξεταστικη πρεπει να εχει περασει το εργαστηριο δηλαδη να μην εχει ξεπερασει τις απουσιες που πρεπει. Μπορει να δωσει το μαθημα και ας μην εχει περασει το εργαστηριο;
Ποσες ειναι οι απουσιες; Τι μαθηματα μπορει να δωσει στην εξεταστικη αν δεν εχει παει στο τει μονο τις θεωριες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nανα
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

και εγω θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τει.
παραδειγμα αν καποιος δεν παει στο τει που ειναι και απλα θελει παει στην εξεταστικη πρεπει να εχει περασει το εργαστηριο δηλαδη να μην εχει ξεπερασει τις απουσιες που πρεπει. Μπορει να δωσει το μαθημα και ας μην εχει περασει το εργαστηριο;
Ποσες ειναι οι απουσιες; Τι μαθηματα μπορει να δωσει στην εξεταστικη αν δεν εχει παει στο τει μονο τις θεωριες;
Το θεωρητικο μερος του μαθηματος μπορεις να το δωσεις και χωρις να εχεις δωσει το εργαστηριο.
Οι απουσιες ειναι μεχρι 2,στην 3η μενεις.
Μπορεισ να δωσεις κανονικα οσα μαθηματα εχεις δηλωσει στη δηλωση σου.

εαν κοπω απο απουσιες στο μαθημα του εργαστηριου,τον Ιουνιο θα εχω δικαιωμα να δωσω τα υπολοια μαθηματα του εξαμηνου μου(που ΔΕΝ ειναι εργαστηριου) ή απλά δεν θα μπορω να εξεταστω στο μαθημα του εργαστηριου?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδια,αλλά μπερδευτηκα...γι'αυτο θα ξαναρωτησω..
εαν κοπω απο απουσιες στο μαθημα του εργαστηριου,τον Ιουνιο θα εχω δικαιωμα να δωσω τα υπολοια μαθηματα του εξαμηνου μου(που ΔΕΝ ειναι εργαστηριου) ή απλά δεν θα μπορω να εξεταστω στο μαθημα του εργαστηριου?
θα δωσεις κανονικα ολα τα υπολοιπα μαθηματα του εξαμηνου σου πλην του εργαστηριου που εχασες απο απουσιες(αν εχασες)

Eυχαριστώ για την απάντηση! Θα μπορώ ομως να ξαναδηλωσω το συγκεκριμενο μαθημα του εργαστηριου σε καποιο αλλο εξαμηνο,π.χ στο 4ο?θα δωσεις κανονικα ολα τα υπολοιπα μαθηματα του εξαμηνου σου πλην του εργαστηριου που εχασες απο απουσιες(αν εχασες)
Υ.Γ Εχω 2 απουσιες.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Eυχαριστώ για την απάντηση! Θα μπορώ ομως να ξαναδηλωσω το συγκεκριμενο μαθημα του εργαστηριου σε καποιο αλλο εξαμηνο,π.χ στο 4ο?
Υ.Γ Εχω 2 απουσιες.
Ναι φυσικα και θα μπορεις,δεν παιζουν ρολο οι απουσιες.
18nikoletta
Νεοφερμένο μέλος

Σε κάποια κόβεσαι, δηλαδή είναι με απουσίες.

Εξαρτάται από το τμήμα.
Σε κάποια κόβεσαι, δηλαδή είναι με απουσίες.
Eννοείς οτι δεν θα μπορει να τελειωσει καποιος τη σχολη(στην συγκεκριμενη περιπτωση,το ΤΕΙ) εαν κοπει απο απουσιες σε μαθημα εργαστηριου?

Το ξανά δηλώνει μετά και όλα οκ.

Darkness
Περιβόητο μέλος

Όλα τα εργαστήρια είναι υποχρεωτικά οπότε παίρνουν κανονικά παρουσίες για το ποιος πάει και ποιος όχι, άρα παίρνουμε απουσίες όταν δεν πηγαινουμε. ->Eννοείς οτι δεν θα μπορει να τελειωσει καποιος τη σχολη(στην συγκεκριμενη περιπτωση,το ΤΕΙ) εαν κοπει απο απουσιες σε μαθημα εργαστηριου?
Κάθε εργαστήριο έχει 2 επιτρεπτές απουσίες και στη 3η κόβεσαι.->
Στη περίπτωση που κάνεις 3 απουσίες τότε κόβεσαι στο συγκεκριμένο εργαστήριο και στην εξεταστική που ακολουθεί δεν μπορείς να το δώσεις. ->
Το εργαστήριο όμως πρέπει κάποια στιγμή και να το παρακολουθήσεις και να το δώσεις.->
Σε αυτή την περίπτωση σε κάποιο εξάμηνο πρέπει να το δηλώσεις ξανά ώστε να υπάρχεις στους καταλόγους. Αν δεν υπάρχεις στους καταλόγους δεν θα μπορείς να δώσεις το μάθημα στην εξεταστική που επιθυμείς ->
Μόνο όταν δεν περάσεις τις 2 απουσίες θα μπορείς να δώσεις το μάθημα.->
Από την στιγμή που είναι υποχρεωτικό μάθημα όχι αν δεν το περάσεις δεν παίρνεις πτυχίο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.