Marel Νεοφερμένο μέλος Η Marel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2023 στις 18:31 Η Marel έγραψε: #1 15-10-23 18:31 Ποιος είναι ο ρόλος των αμετάφραστων περιοχών σε ένα μόριο mRNA; Than003 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Than003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2023 στις 21:11 Ο Than003 έγραψε: #2 15-10-23 21:11 Στην 5' αμετάφραστη υπάρχει αλληλουχία συμπληρωματική με το rRNA του ριβοσώματος. Σε επίπεδο λυκείου δεν αναφέρεται κάτι για 3' αμετάφραστη 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2023 στις 21:19 Ο 41% έγραψε: #3 15-10-23 21:19 όταν απαντάει το gpt είναι ανησυχητικό τουλάχιστον. όταν δεν ξέρει μαθηματικά κάποιος που τελειώνει ιατρική είναι χασάπης στη καλύτερη όπως έχω ξανά πει. Συμφωνείς @γιαννης_00 ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-10-23 21:26 Αρχική Δημοσίευση από 41%: όταν δεν ξέρει μαθηματικά κάποιος που τελειώνει ιατρική είναι χασάπης στη καλύτερη όπως έχω ξανά πει. Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο εχεις δικιο ...δεν ξερω αν ειναι χασαπης ... Αλλα να πως μπορεις να επιστευτεις καποιο να σου χωσει συρματα απο το χερι να σου μανταρει την καρδια χωρις να ξερει οτι η εφαπτομενη γλυφει την καμπυλη και δεν την τρυπα.. Καταλαβες ...θα δημιουργησει ασυνεχεια σε μια συνεχη καμπυλη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr BatGuin suaimhneas AnnaRd Than003 Nala eukleidhs1821 Marel Maynard Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Than003 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Than003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2023 στις 21:11 Ο Than003 έγραψε: #2 15-10-23 21:11 Στην 5' αμετάφραστη υπάρχει αλληλουχία συμπληρωματική με το rRNA του ριβοσώματος. Σε επίπεδο λυκείου δεν αναφέρεται κάτι για 3' αμετάφραστη 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2023 στις 21:19 Ο 41% έγραψε: #3 15-10-23 21:19 όταν απαντάει το gpt είναι ανησυχητικό τουλάχιστον. όταν δεν ξέρει μαθηματικά κάποιος που τελειώνει ιατρική είναι χασάπης στη καλύτερη όπως έχω ξανά πει. Συμφωνείς @γιαννης_00 ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-10-23 21:26 Αρχική Δημοσίευση από 41%: όταν δεν ξέρει μαθηματικά κάποιος που τελειώνει ιατρική είναι χασάπης στη καλύτερη όπως έχω ξανά πει. Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο εχεις δικιο ...δεν ξερω αν ειναι χασαπης ... Αλλα να πως μπορεις να επιστευτεις καποιο να σου χωσει συρματα απο το χερι να σου μανταρει την καρδια χωρις να ξερει οτι η εφαπτομενη γλυφει την καμπυλη και δεν την τρυπα.. Καταλαβες ...θα δημιουργησει ασυνεχεια σε μια συνεχη καμπυλη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr BatGuin suaimhneas AnnaRd Than003 Nala eukleidhs1821 Marel Maynard Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην 5' αμετάφραστη υπάρχει αλληλουχία συμπληρωματική με το rRNA του ριβοσώματος. Σε επίπεδο λυκείου δεν αναφέρεται κάτι για 3' αμετάφραστη
41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2023 στις 21:19 Ο 41% έγραψε: #3 15-10-23 21:19 όταν απαντάει το gpt είναι ανησυχητικό τουλάχιστον. όταν δεν ξέρει μαθηματικά κάποιος που τελειώνει ιατρική είναι χασάπης στη καλύτερη όπως έχω ξανά πει. Συμφωνείς @γιαννης_00 ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-10-23 21:26 Αρχική Δημοσίευση από 41%: όταν δεν ξέρει μαθηματικά κάποιος που τελειώνει ιατρική είναι χασάπης στη καλύτερη όπως έχω ξανά πει. Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο εχεις δικιο ...δεν ξερω αν ειναι χασαπης ... Αλλα να πως μπορεις να επιστευτεις καποιο να σου χωσει συρματα απο το χερι να σου μανταρει την καρδια χωρις να ξερει οτι η εφαπτομενη γλυφει την καμπυλη και δεν την τρυπα.. Καταλαβες ...θα δημιουργησει ασυνεχεια σε μια συνεχη καμπυλη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
όταν απαντάει το gpt είναι ανησυχητικό τουλάχιστον. όταν δεν ξέρει μαθηματικά κάποιος που τελειώνει ιατρική είναι χασάπης στη καλύτερη όπως έχω ξανά πει. Συμφωνείς @γιαννης_00 ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-10-23 21:26 Αρχική Δημοσίευση από 41%: όταν δεν ξέρει μαθηματικά κάποιος που τελειώνει ιατρική είναι χασάπης στη καλύτερη όπως έχω ξανά πει. Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο εχεις δικιο ...δεν ξερω αν ειναι χασαπης ... Αλλα να πως μπορεις να επιστευτεις καποιο να σου χωσει συρματα απο το χερι να σου μανταρει την καρδια χωρις να ξερει οτι η εφαπτομενη γλυφει την καμπυλη και δεν την τρυπα.. Καταλαβες ...θα δημιουργησει ασυνεχεια σε μια συνεχη καμπυλη
Αρχική Δημοσίευση από 41%: όταν δεν ξέρει μαθηματικά κάποιος που τελειώνει ιατρική είναι χασάπης στη καλύτερη όπως έχω ξανά πει. Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο εχεις δικιο ...δεν ξερω αν ειναι χασαπης ... Αλλα να πως μπορεις να επιστευτεις καποιο να σου χωσει συρματα απο το χερι να σου μανταρει την καρδια χωρις να ξερει οτι η εφαπτομενη γλυφει την καμπυλη και δεν την τρυπα.. Καταλαβες ...θα δημιουργησει ασυνεχεια σε μια συνεχη καμπυλη