BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Υπεύθυνος Κολλέγιου/ΙΕΚ. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 21 Απριλίου 2019 στις 00:27 Η BeatrixKiddo: #1 21-04-19 00:27 Γεια σας Μηπως υπαρχει καποιος ο οποιος να φοιτα στη σχολη ηλεκτρολογων και ηλεκτρονικων στο ΠΑΔΑ Αν ναι μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει με τα σηματα και συστηματα στο Νασιοπουλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 21:18 Ο Destroyer00: #2 21-06-19 21:18 Καλησπέρα θα ήθελα οι φοιτητές ηλεκτρολόγοι να μου πουν τι τους αρέσει/δεν τους αρέσει από τη σχολή τους, πράγματα τα οποία είχαν αλλιώς στο μυαλο τους καθώς και αν έχουν μετανιώσει, ποια σχολή θα επέλεγαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 02:52 Ο Unseen skygge: #3 22-06-19 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Καλησπέρα θα ήθελα οι φοιτητές ηλεκτρολόγοι να μου πουν τι τους αρέσει/δεν τους αρέσει από τη σχολή τους, πράγματα τα οποία είχαν αλλιώς στο μυαλο τους καθώς και αν έχουν μετανιώσει, ποια σχολή θα επέλεγαν. Click για ανάπτυξη... Απευθυνεσαι γενικα σε ηλεκτρολογους μηχανικους ή του συγκεκριμενου τμηματος του ΠΑΔΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Nic Papalitsas Memetchi clevercat nickd6776 xriiistiiinaaa Rk15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας Μηπως υπαρχει καποιος ο οποιος να φοιτα στη σχολη ηλεκτρολογων και ηλεκτρονικων στο ΠΑΔΑ Αν ναι μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει με τα σηματα και συστηματα στο Νασιοπουλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2019 στις 21:18 Ο Destroyer00: #2 21-06-19 21:18 Καλησπέρα θα ήθελα οι φοιτητές ηλεκτρολόγοι να μου πουν τι τους αρέσει/δεν τους αρέσει από τη σχολή τους, πράγματα τα οποία είχαν αλλιώς στο μυαλο τους καθώς και αν έχουν μετανιώσει, ποια σχολή θα επέλεγαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 02:52 Ο Unseen skygge: #3 22-06-19 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Καλησπέρα θα ήθελα οι φοιτητές ηλεκτρολόγοι να μου πουν τι τους αρέσει/δεν τους αρέσει από τη σχολή τους, πράγματα τα οποία είχαν αλλιώς στο μυαλο τους καθώς και αν έχουν μετανιώσει, ποια σχολή θα επέλεγαν. Click για ανάπτυξη... Απευθυνεσαι γενικα σε ηλεκτρολογους μηχανικους ή του συγκεκριμενου τμηματος του ΠΑΔΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα θα ήθελα οι φοιτητές ηλεκτρολόγοι να μου πουν τι τους αρέσει/δεν τους αρέσει από τη σχολή τους, πράγματα τα οποία είχαν αλλιώς στο μυαλο τους καθώς και αν έχουν μετανιώσει, ποια σχολή θα επέλεγαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2019 στις 02:52 Ο Unseen skygge: #3 22-06-19 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Καλησπέρα θα ήθελα οι φοιτητές ηλεκτρολόγοι να μου πουν τι τους αρέσει/δεν τους αρέσει από τη σχολή τους, πράγματα τα οποία είχαν αλλιώς στο μυαλο τους καθώς και αν έχουν μετανιώσει, ποια σχολή θα επέλεγαν. Click για ανάπτυξη... Απευθυνεσαι γενικα σε ηλεκτρολογους μηχανικους ή του συγκεκριμενου τμηματος του ΠΑΔΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Καλησπέρα θα ήθελα οι φοιτητές ηλεκτρολόγοι να μου πουν τι τους αρέσει/δεν τους αρέσει από τη σχολή τους, πράγματα τα οποία είχαν αλλιώς στο μυαλο τους καθώς και αν έχουν μετανιώσει, ποια σχολή θα επέλεγαν. Click για ανάπτυξη... Απευθυνεσαι γενικα σε ηλεκτρολογους μηχανικους ή του συγκεκριμενου τμηματος του ΠΑΔΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.