το θέμα είναι ότι δεν απευθύνομαι σε σχολές πληροφορικής γιατί δεν ασχολούνται με ανάλογα θέματα. οπότε ψάχνω πιο πολύ σε παιδαγωγικά τμήματα.
έχω δει και την σελίδα του εργαστήριου στο οποίο είσαι και έχω δει οτι ασχολείται με ανάλογα θέματα.
το πρόβλημα είναι πως από τη στιγμή που δεν εχω σχέση με τέτοια τμήματα (σε επίπεδο σπουδών) δεν μπορώ να τα προσεγγίσω και να τους πω θέλω να μπω στην ομάδα χωρίς να έχω ετοιμάσει κάτι.
Να πω επίσης ότι δεν ψάχνω να κάνω κάτι για να πληρωθώ, να βγαλω λεφτά, θέλω να μπω στη διαδικασία της έρευνας και να προχωρήσω σε αυτό το κομμάτι.
παράδειγμα βλέπω το εργαστήριο που είσαι ότι ασχολείται με θέματα ευχρηστίας και προσβασιμότητας κάτι ενδιαφέρον και εφαρμόσιμο στο κομμάτι της εκπαιδευτικης τεχνολογίας και της αναλυσης και σχεδίασης εκπαδευτικών περιβαλλόντων.ένα παράδειγμα λέω....
Τεσπα, πιστεύω πως είναι δύσκολο ναγίνει κάτι εαν δεν γνωρίζεσαι με τους καθηγητές, με τη σχολή και το εργαστήριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.