Εργασία σχολής

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.
Μη κοροϊδέψετε ρε παιδιά, αλλά τι είναι η αποδελτιωση; Βασικά ξέρω τι είναι, αλλά δεν ξέρω ΠΩΣ γίνεται..
Έχω εργασία να κάνω αποδελτιωση ένα μεγάλο αρχείο που μου έδωσε ο καθηγητής με παρασκήνια.

Και δεν έχω ιδέα 🤪

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.226 μηνύματα.
Αποδελτίωση γενικά είναι όταν κάποιος καταγράφει κάπου κάποιες πληροφορίες.

Το πώς γίνεται είναι ανάλογα με διάφορα κριτήρια προφανώς. Ο καθηγητής σου σου είπε πχ θέλω ταξινόμηση με βάση μέγεθος/χρώμα/ημερομηνία/οτιδήποτε;

Λίγο δύσκολο να σας δώσει το αντίστοιχο ενός τεράστιου excel σε πληροφορίες και να σας πει απλά "αποδελτιώστε τες".

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.
Αποδελτίωση γενικά είναι όταν κάποιος καταγράφει κάπου κάποιες πληροφορίες.

Το πώς γίνεται είναι ανάλογα με διάφορα κριτήρια προφανώς. Ο καθηγητής σου σου είπε πχ θέλω ταξινόμηση με βάση μέγεθος/χρώμα/ημερομηνία/οτιδήποτε;

Λίγο δύσκολο να σας δώσει το αντίστοιχο ενός τεράστιου excel σε πληροφορίες και να σας πει απλά "αποδελτιώστε τες".
Απλά μου έστειλε παλιά θεατρικά άρθρα και ανέβασε στο e class κάποια παραδείγματα. Αλλά δεν κατάλαβα 😂

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.226 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Και, έτσι όπως τα λες, ούτε εγώ.
Μου έστειλε ένα θέμα με παρασκήνια και εκεί έχει διάφορα άρθρα, έξι σελίδες είναι και μου είπε να το κάνω αποδελτιωση και να συμβουλευτώ τα παραδείγματα που έχει ανεβάσει, αυτό

Τελευταία επεξεργασία:

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.
Μου έστειλε ένα θέμα με παρασκήνια και εκεί έχει διάφορα άρθρα, έξι σελίδες είναι και μου είπε να το κάνω αποδελτιωση και να συμβουλευτώ τα παραδείγματα που έχει ανεβάσει, αυτό
Ε απλά διάβασε τα παραδείγματα και καν’το. Όλα εγώ πια

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Ε απλά διάβασε τα παραδείγματα και καν’το. Όλα εγώ πια
1679341422501.png

:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια