Επιστροφή στο παρελθόν! Παιδικά που βλέπαμε παλιά!

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 223 μηνύματα.
Επιστροφη στο παρελθον κανουμε μονο με τις σκεψεις μας(δυστηχως)

Με αφορμη την συζητηση που ειχα με μια ξαδερφη μου σκεφτηκα να ξεκινησω το θεμα με το ποια παιδικα βλεπαμε παλια...
(Κατα την εποχη 2000 εως 2010)
Συνηθως στο star/alter και αυτα που ειχαμε σε cd...θελω να θυμηθω ονομασιες αλλα δεν θυμαμαι αρκετα...
Εσεις για θυμηθειτε ποια βλεπατε; μηπως και θυμηθω κανενα...
Πινοκιο σκουμπι κοκκινοσκουφιτσα γουρουνακια κατσικακια κλπ 😄 περα απο αυτα δεν θυμαμαι τιποτα αλλο😔

Νομιζω οτι τα παλια παιδικα ηταν τα ωραια...τωρα εχουν χαλασει αρκετα...κριμα😒

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.629 μηνύματα.
Για χαβαλέ στο στρατό βάζαμε παιδικά μετά το εγερτήριο τις τελευταίες μέρες. Όντως χάλασαν πολύ. Που είναι τα πιξελιασμένα παιδικά μας που ήταν σε 480p στη καλύτερη;

Μεγαλώσαμε με Νόντυ, Ονειροπαρμένοι, looney tunes, xtreme dinosaurs, roadrunner, Ντάνι Φάντομ, τομ και τζέρι, σιλβέστρο και τουίτι, μαρσουπιλαμί, Ντακ Ντότζερς, ένα κριντζιάρικο με έναν steve που έψαχνε στοιχεία με την μπλου, Τουτενστάιν η μικρή μούμια, Gormiti, Ben 10, Ο γορίλας Κονγκ, η απίθανη Κιμ. Την αμαρτία μου θα την πω, είχα δει και κάτι κοριτσοκριντζιές όπως το πίτσι πίτσι πιτς με τις γοργόνες που τραγουδάνε.

Μετά από disney XD είχε Ζικ και Λούθερ, Δίδυμοι Βασιλιάδες, σκανδαλιές στο καράβι/ξενοδοχείο, Φινέας και Φέρμπ, Γκάρφιλντ, βιονικοί φίλοι, Μάιλο Μέρφι...

Οι νεώτεροι του στρατού (γεννηθέντες 2005-2006) μας κοιτάνε σαν χάνοι όταν τα συζητάμε εμείς του 2001 αυτά. Sorry guys αλλά δεν θα καταλάβετε ποτέ τι σημαίνει να γυρνάς από το νηπιαγωγείο και να ακούς την γιαγιά σου να λέει «έλα να σε βάλω να δεις μίκυ μάους (έτσι έλεγαν ΟΛΑ τα παιδικά)». Δεν αλλάζω με τίποτα το ότι πρόλαβα εποχή παιδικών σε alter ειδικά.

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 223 μηνύματα.
Για χαβαλέ στο στρατό βάζαμε παιδικά μετά το εγερτήριο τις τελευταίες μέρες. Όντως χάλασαν πολύ. Που είναι τα πιξελιασμένα παιδικά μας που ήταν σε 480p στη καλύτερη;

Μεγαλώσαμε με Νόντυ, Ονειροπαρμένοι, looney tunes, xtreme dinosaurs, roadrunner, Ντάνι Φάντομ, τομ και τζέρι, σιλβέστρο και τουίτι, μαρσουπιλαμί, Ντακ Ντότζερς, ένα κριντζιάρικο με έναν steve που έψαχνε στοιχεία με την μπλου, Τουτενστάιν η μικρή μούμια, Gormiti, Ben 10, Ο γορίλας Κονγκ, η απίθανη Κιμ. Την αμαρτία μου θα την πω, είχα δει και κάτι κοριτσοκριντζιές όπως το πίτσι πίτσι πιτς με τις γοργόνες που τραγουδάνε.

Μετά από disney XD είχε Ζικ και Λούθερ, Δίδυμοι Βασιλιάδες, σκανδαλιές στο καράβι/ξενοδοχείο, Φινέας και Φέρμπ, Γκάρφιλντ, βιονικοί φίλοι, Μάιλο Μέρφι...

Οι νεώτεροι του στρατού (γεννηθέντες 2005-2006) μας κοιτάνε σαν χάνοι όταν τα συζητάμε εμείς του 2001 αυτά. Sorry guys αλλά δεν θα καταλάβετε ποτέ τι σημαίνει να γυρνάς από το νηπιαγωγείο και να ακούς την γιαγιά σου να λέει «έλα να σε βάλω να δεις μίκυ μάους (έτσι έλεγαν ΟΛΑ τα παιδικά)». Δεν αλλάζω με τίποτα το ότι πρόλαβα εποχή παιδικών σε alter ειδικά.
Μπραβο ποσα θυμηθηκες...
Δεν τα ξερω ολα απο αυτα που ανεφερες αλλα θυμηθηκα αρκετα που ειχα ξεχασει😄
Ωραια χρονια😅

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Εγώ θυμάμαι και ένα remake του thundercats που είχε παίξει το 2011. Ήταν το αγαπημένο μου. Την ίδια εποχή θυμάμαι οι γονείς μου μου πλάσαραν και επεισόδια του παλαιότερου από το 1995 αλλά πάντα έβρισκα θυμάμαι το καινούργιο κλάσης ανώτερο. Το κακό έιναι ότι δεν πούλησε παιχνίδια και σταμάτησε με μια μόνο σεζόν

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα.

Γεννημένη το 2007 εγώ πάντως, σχεδόν όλα όσα ανέφερες τα έβλεπα. Θυμάμαι επίσης χαρακτηριστικά τους Μικρούς Αϊνστάιν (που τους αγαπούσα), την παλιά Φραουλίτσα, Γουίνξ, Πάττυ, Recess, τα μικρά Κοάλα, Σαμπρίνα η μάγισσα, ΑΒΑΤΑΡ (ό,τι καλύτερο έχει βγάλει το Nickelodeon και από τις καλύτερες σειρές κινουμένων σχεδίων μακράν).
Άλλες σαν το Τζίμμυ Νιούτρον, Άρθουρ, Μάρθα το σκυλί που μιλάει, Γούντι ο Τρυποκάρυδος, Άρτσι, Αστυνόμος Σαΐνης, Φέλιξ ο γάτος. Και πολλές άλλες.
Επίσης δεν ξέρω αν ήμουν η μόνη που είχε δει μια ταινία με το όνομα Αζούρ και Ασμάρ. Δεν έχω ιδέα πόσες φορές την έχω δει. Λατρεμένη.

Ανατρίχιασα με όλα αυτά, πωπω.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.362 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.629 μηνύματα.
Τι δεν ικανοποίησε τον σχεδόν 24χρόνο Γιάννη;
Η ηλικία είναι ένας αριθμός :jumpy:

Πάντως μπέσα έχω βίντεο που στις 6:30 το πρωί είχαμε βάλει παιδικά στο ΚΨΜ και φαίνονται όλοι να κοιτάνε την τηλεόραση. Ακόμα και στις ειδικές δυνάμεις παραμένουμε παιδιά στη ψυχή.
:bleh::clapup:

wonderfullife!

Νεοφερμένο μέλος

Η wonderfullife! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Παιδιά δε ξέρω αν πιάνεται , αλλά "ζουζούνια" μια ζωή🤣....
Επίσης, πώς να ξεχάσω τις εποχές του "alter" με φραουλίτσα, νοντη, μπανάνες με πιτζάμες, αρκουδάκια της αγάπης....ας μη γράψω άλλα....
Στο τέλος μας έμεινε το "star" παρέα τα σαββατοκύριακα με πρωινό στο σπίτι, αφού δεν είχαμε σχολείο... Ακόμα και σήμερα αγαπημένη συνήθεια με τα παιδιά μου, αλλά όντως έχουν χαλάσει, ευτυχώς όχι όλα, τα προγράμματα...

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.362 μηνύματα.
Η ηλικία είναι ένας αριθμός :jumpy:

Πάντως μπέσα έχω βίντεο που στις 6:30 το πρωί είχαμε βάλει παιδικά στο ΚΨΜ και φαίνονται όλοι να κοιτάνε την τηλεόραση. Ακόμα και στις ειδικές δυνάμεις παραμένουμε παιδιά στη ψυχή.
:bleh::clapup:
Το θέμα είναι ότι τα παλιά μας έχουν μείνει νοσταλγικά. Τα καινούργια σε αυτή την ηλικία και με άλλες αναμνήσεις δεν θα μπορείς εκ των πραγμάτων να τα εκτιμήσεις ακόμα και αν όντως είναι χειρότερα γιατί ισχύει ότι κάθε περίοδος δεν έχει την ίδια ποιότητα. Με τα νήπια που δούλευα αυτούς τους μήνες πάντως είδα ότι τρελαίνονται με το Paw patrols, βλέπουν καμιά Πέπα και αντί για ζουζούνια βάζουν βιντεάκια με τραγούδια στο cocomelon στο youtube. Σε 20 χρόνια μάλλον και αυτά θα λένε τι ωραία που ήταν στην εποχή τους :P

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Το θέμα είναι ότι τα παλιά μας έχουν μείνει νοσταλγικά. Τα καινούργια σε αυτή την ηλικία και με άλλες αναμνήσεις δεν θα μπορείς εκ των πραγμάτων να τα εκτιμήσεις ακόμα και αν όντως είναι χειρότερα γιατί ισχύει ότι κάθε περίοδος δεν έχει την ίδια ποιότητα. Με τα νήπια που δούλευα αυτούς τους μήνες πάντως είδα ότι τρελαίνονται με το Paw patrols, βλέπουν καμιά Πέπα και αντί για ζουζούνια βάζουν βιντεάκια με τραγούδια στο cocomelon στο youtube. Σε 20 χρόνια μάλλον και αυτά θα λένε τι ωραία που ήταν στην εποχή τους :P
Σωστο και αυτο😁

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ε καλά πάντα έτσι γίνεται. Απλά τώρα τα βλέπεις σε 1080p και είσαι σε φάση τι είναι αυτό. Αν το μικυμάους δεν είναι πιξελιασμένο δεν είναι μικυμάους + με τα άπειρα bugs που είχαν οι τότε παλιές τηλεοράσεις-κουτιά. Περνούσαν κάτι ουράνια τόξα μόνα τους στο μέσο της οθόνης :lol:

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.640 μηνύματα.
Αυτό γιατι το έβαζε τόσο σπάνια και οταν έμπαινε ήταν τόσο σύντομο; 😠

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.750 μηνύματα.
Αυτό γιατι το έβαζε τόσο σπάνια και οταν έμπαινε ήταν τόσο σύντομο; 😠
0vu5joobiyw41.jpg

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.041 μηνύματα.
Εγώ η πιο παλιά έβλεπα Κάντυ Κάντυ, Σάντιμπελ, στρουμφάκια και μικρά μου πόνυ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια