Startx0
Νεοφερμένο μέλος
Ο Startx0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Καλησπέρα, μπορεί ένα παιδί που έχει επιλέξει την κατεύθυνση των οικονομικών να βάλει στο μηχανογραφικό μια σχολή της θετικής;
Συγκεκριμένα, μια φίλη μου μετάνιωσε την επιλογή που έκανε να δώσει από οικονομικά επειδή δεν έχει την δυνατότητα να μπει σε σχολή μαθηματικών.
Συγκεκριμένα, μια φίλη μου μετάνιωσε την επιλογή που έκανε να δώσει από οικονομικά επειδή δεν έχει την δυνατότητα να μπει σε σχολή μαθηματικών.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.440 μηνύματα.
Δυστηχως οχι..οτι πεδιο δηλωσε τον δεκεμβρη δεν αλλαζει.Καλησπέρα, μπορεί ένα παιδί που έχει επιλέξει την κατεύθυνση των οικονομικών να βάλει στο μηχανογραφικό μια σχολή της θετικής;
Βασικα οτι πεδιο επελεξε τον σεπτεμβρη αυτο επρεπε και να δηλωσει τον δεκεμβρη στην αιτηση πανελληνιων 2026.
Παλιοτερα ( μεχρι 2019) που οι δηλωσεις γινοταν και αργοτερα (Μαρτιο) μπορουσε να δηλωσει και οτι πεδιο ηθελε... αυτο ηταν μια αψυχολόγητη δεσμευτικη κινηση της τοτε υπουργου στην προσπαθεια της να δυσκολεψει παραπανω την εισοδο των παιδιων στα πανεπιστημια,
Βεβαια τον ερχομενο δεκεμβρη μπορει να δηλωσει πανελλήνιες 2027 μεσω 2ου πεδιου.
Υπηρξαν καποια αιτηματα για εισαγωγη στα μαθηματικα τμηματα και απο το 4ο αλλα δεν προχωρησε κατι και για φετος μαλλον ειναι πολυ δυσκολο γιατι εχουν ανακοινωθει και οι συντελεστες ΕΒΕ.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki