Theme Νεοφερμένο μέλος Ο Theme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 16:37 Ο Theme έγραψε: #1 19-01-25 16:37 Γεια σας. Είναι ένα σκυλί που ουρλιάζει και κοπαναει το κεφάλι του κάτω, δεν μπορεί να το σηκώσει. Είναι αδέσποτο. Δεν έχω μεταφορικό μέσο ούτε χρήματα για να το μεταφέρω στον κτηνιατρο καθώς βρίσκομαι σε χωριό. Δύνασθε να συνηγορησετε τρόπον τινά; Όπως μεθ' ορισμού ενός μεταφορικού πετ ταξί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2025 Κάστρο Βοιωτίας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2025 Κάτι ακόμα. Θέλω να μεταφερθεί προς Αθήνα (πχ Νεα Ιωνία) καθώς σήμερα εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 15:43 Η Chem2000 έγραψε: #2 20-01-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Theme: Γεια σας. Είναι ένα σκυλί που ουρλιάζει και κοπαναει το κεφάλι του κάτω, δεν μπορεί να το σηκώσει. Είναι αδέσποτο. Δεν έχω μεταφορικό μέσο ούτε χρήματα για να το μεταφέρω στον κτηνιατρο καθώς βρίσκομαι σε χωριό. Δύνασθε να συνηγορησετε τρόπον τινά; Όπως μεθ' ορισμού ενός μεταφορικού πετ ταξί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2025 Κάστρο Βοιωτίας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2025 Κάτι ακόμα. Θέλω να μεταφερθεί προς Αθήνα (πχ Νεα Ιωνία) καθώς σήμερα εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Όλα καλά με το σκυλάκι; Theme Νεοφερμένο μέλος Ο Theme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 15:46 Ο Theme έγραψε: #3 20-01-25 15:46 Γεια, έχω στείλει βίντεο προς αξιολόγηση στον αντιδήμαρχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Αλλά ίσως ήταν από γεράματα. Το πιο πιθανό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Όχι συγγνώμη που δεν έγραψα επείγουσα βοήθεια για αδέσποτο, έγραψα απλώς επείγον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Είχε γεράσει, το έβλεπα καθώς το τάιζα, καιρό τώρα. Θεώρησα δε ότι χρειάζονται κτηνίατρο. Το έβαλα στο σπίτι του παππού μου με άχυρο και κρεβατάκι, έτυχε σαββατοκύριακο, αν και δεν ξέρω τι άλλη κατάληξη θα είχε αν ήταν λόγω ηλικίας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Και ίσως αυτά τα συμπτώματα να ήταν για να ξεψυχήσει; Δεν έχω ξαναδεί σκύλο να ξεψυχά. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2025 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven BatGuin chester20080 Debugging_Daemon Theme constansn Lia 2006 thesmilingchild nucomer charmander E.Z Corfu kitty jellojina Scandal trifasikodiavasma ΚΤr Obi-Wan Kenobi kanenas090 Kzaro jYanniss Giorgkalo Praxis shuuu bibliofagos Paragontas7000 ismember A350 Than003 Helen06 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας. Είναι ένα σκυλί που ουρλιάζει και κοπαναει το κεφάλι του κάτω, δεν μπορεί να το σηκώσει. Είναι αδέσποτο. Δεν έχω μεταφορικό μέσο ούτε χρήματα για να το μεταφέρω στον κτηνιατρο καθώς βρίσκομαι σε χωριό. Δύνασθε να συνηγορησετε τρόπον τινά; Όπως μεθ' ορισμού ενός μεταφορικού πετ ταξί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2025 Κάστρο Βοιωτίας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2025 Κάτι ακόμα. Θέλω να μεταφερθεί προς Αθήνα (πχ Νεα Ιωνία) καθώς σήμερα εδώ δεν υπάρχει τίποτα.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 15:43 Η Chem2000 έγραψε: #2 20-01-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Theme: Γεια σας. Είναι ένα σκυλί που ουρλιάζει και κοπαναει το κεφάλι του κάτω, δεν μπορεί να το σηκώσει. Είναι αδέσποτο. Δεν έχω μεταφορικό μέσο ούτε χρήματα για να το μεταφέρω στον κτηνιατρο καθώς βρίσκομαι σε χωριό. Δύνασθε να συνηγορησετε τρόπον τινά; Όπως μεθ' ορισμού ενός μεταφορικού πετ ταξί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2025 Κάστρο Βοιωτίας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2025 Κάτι ακόμα. Θέλω να μεταφερθεί προς Αθήνα (πχ Νεα Ιωνία) καθώς σήμερα εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Όλα καλά με το σκυλάκι; Theme Νεοφερμένο μέλος Ο Theme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 15:46 Ο Theme έγραψε: #3 20-01-25 15:46 Γεια, έχω στείλει βίντεο προς αξιολόγηση στον αντιδήμαρχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Αλλά ίσως ήταν από γεράματα. Το πιο πιθανό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Όχι συγγνώμη που δεν έγραψα επείγουσα βοήθεια για αδέσποτο, έγραψα απλώς επείγον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Είχε γεράσει, το έβλεπα καθώς το τάιζα, καιρό τώρα. Θεώρησα δε ότι χρειάζονται κτηνίατρο. Το έβαλα στο σπίτι του παππού μου με άχυρο και κρεβατάκι, έτυχε σαββατοκύριακο, αν και δεν ξέρω τι άλλη κατάληξη θα είχε αν ήταν λόγω ηλικίας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Και ίσως αυτά τα συμπτώματα να ήταν για να ξεψυχήσει; Δεν έχω ξαναδεί σκύλο να ξεψυχά. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2025 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Theme: Γεια σας. Είναι ένα σκυλί που ουρλιάζει και κοπαναει το κεφάλι του κάτω, δεν μπορεί να το σηκώσει. Είναι αδέσποτο. Δεν έχω μεταφορικό μέσο ούτε χρήματα για να το μεταφέρω στον κτηνιατρο καθώς βρίσκομαι σε χωριό. Δύνασθε να συνηγορησετε τρόπον τινά; Όπως μεθ' ορισμού ενός μεταφορικού πετ ταξί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2025 Κάστρο Βοιωτίας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2025 Κάτι ακόμα. Θέλω να μεταφερθεί προς Αθήνα (πχ Νεα Ιωνία) καθώς σήμερα εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Όλα καλά με το σκυλάκι;
Theme Νεοφερμένο μέλος Ο Theme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 15:46 Ο Theme έγραψε: #3 20-01-25 15:46 Γεια, έχω στείλει βίντεο προς αξιολόγηση στον αντιδήμαρχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Αλλά ίσως ήταν από γεράματα. Το πιο πιθανό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Όχι συγγνώμη που δεν έγραψα επείγουσα βοήθεια για αδέσποτο, έγραψα απλώς επείγον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Είχε γεράσει, το έβλεπα καθώς το τάιζα, καιρό τώρα. Θεώρησα δε ότι χρειάζονται κτηνίατρο. Το έβαλα στο σπίτι του παππού μου με άχυρο και κρεβατάκι, έτυχε σαββατοκύριακο, αν και δεν ξέρω τι άλλη κατάληξη θα είχε αν ήταν λόγω ηλικίας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Και ίσως αυτά τα συμπτώματα να ήταν για να ξεψυχήσει; Δεν έχω ξαναδεί σκύλο να ξεψυχά. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2025
Γεια, έχω στείλει βίντεο προς αξιολόγηση στον αντιδήμαρχο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Αλλά ίσως ήταν από γεράματα. Το πιο πιθανό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Όχι συγγνώμη που δεν έγραψα επείγουσα βοήθεια για αδέσποτο, έγραψα απλώς επείγον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Είχε γεράσει, το έβλεπα καθώς το τάιζα, καιρό τώρα. Θεώρησα δε ότι χρειάζονται κτηνίατρο. Το έβαλα στο σπίτι του παππού μου με άχυρο και κρεβατάκι, έτυχε σαββατοκύριακο, αν και δεν ξέρω τι άλλη κατάληξη θα είχε αν ήταν λόγω ηλικίας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Και ίσως αυτά τα συμπτώματα να ήταν για να ξεψυχήσει; Δεν έχω ξαναδεί σκύλο να ξεψυχά.