_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Η _Ηρώ_ έγραψε: #21 16-09-10 19:52 Θα ηθελα ν μαθω αν αυτη η σχολη προσφερει σιγουρη αποκατασταση!!!!κ που μπορει καποιος να δουλεψει μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolissg4 Νεοφερμένο μέλος Ο tolissg4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 10 Απριλίου 2011 στις 12:58 Ο tolissg4 έγραψε: #22 10-04-11 12:58 Γεια σας... Ποια ειναι η διαφορα ως προς τα επαγγελματικα δικαιώματα αναμεσα στο ΤΕΙ Διατροφης και διαιτολιγιας και στο ΑΕΙ Διαιτολογίας αφου και απο τα δυο μπορεις να κανεις δικό σου ιατρίο???(ετσι νομίζω κιολας) Καθε πληροφορία δεκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BioChemical Νεοφερμένο μέλος Ο BioChemical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2020 στις 22:08 Ο BioChemical: #23 19-08-20 22:08 Από όσα έχω διαβάσει με λίγα λόγια ο κλινικός διαιτολόγος είναι αυτός που μπορεί να δώσει συμβουλές διατροφής σε άτομα που πάσχουν από ασθένειες..έχω καταλάβει σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2020 στις 23:21 Ο Thoba19 έγραψε: #24 19-08-20 23:21 ναι ακριβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist maria1419 pannnos1992 BioChemical andreas2002 olgakiks Barka Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ηθελα ν μαθω αν αυτη η σχολη προσφερει σιγουρη αποκατασταση!!!!κ που μπορει καποιος να δουλεψει μετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolissg4 Νεοφερμένο μέλος Ο tolissg4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 10 Απριλίου 2011 στις 12:58 Ο tolissg4 έγραψε: #22 10-04-11 12:58 Γεια σας... Ποια ειναι η διαφορα ως προς τα επαγγελματικα δικαιώματα αναμεσα στο ΤΕΙ Διατροφης και διαιτολιγιας και στο ΑΕΙ Διαιτολογίας αφου και απο τα δυο μπορεις να κανεις δικό σου ιατρίο???(ετσι νομίζω κιολας) Καθε πληροφορία δεκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BioChemical Νεοφερμένο μέλος Ο BioChemical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2020 στις 22:08 Ο BioChemical: #23 19-08-20 22:08 Από όσα έχω διαβάσει με λίγα λόγια ο κλινικός διαιτολόγος είναι αυτός που μπορεί να δώσει συμβουλές διατροφής σε άτομα που πάσχουν από ασθένειες..έχω καταλάβει σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2020 στις 23:21 Ο Thoba19 έγραψε: #24 19-08-20 23:21 ναι ακριβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist maria1419 pannnos1992 BioChemical andreas2002 olgakiks Barka Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας... Ποια ειναι η διαφορα ως προς τα επαγγελματικα δικαιώματα αναμεσα στο ΤΕΙ Διατροφης και διαιτολιγιας και στο ΑΕΙ Διαιτολογίας αφου και απο τα δυο μπορεις να κανεις δικό σου ιατρίο???(ετσι νομίζω κιολας) Καθε πληροφορία δεκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BioChemical Νεοφερμένο μέλος Ο BioChemical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2020 στις 22:08 Ο BioChemical: #23 19-08-20 22:08 Από όσα έχω διαβάσει με λίγα λόγια ο κλινικός διαιτολόγος είναι αυτός που μπορεί να δώσει συμβουλές διατροφής σε άτομα που πάσχουν από ασθένειες..έχω καταλάβει σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2020 στις 23:21 Ο Thoba19 έγραψε: #24 19-08-20 23:21 ναι ακριβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Από όσα έχω διαβάσει με λίγα λόγια ο κλινικός διαιτολόγος είναι αυτός που μπορεί να δώσει συμβουλές διατροφής σε άτομα που πάσχουν από ασθένειες..έχω καταλάβει σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2020 στις 23:21 Ο Thoba19 έγραψε: #24 19-08-20 23:21 ναι ακριβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι ακριβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.