BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Υπεύθυνος Κολλέγιου/ΙΕΚ. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2020 στις 12:07 Η BeatrixKiddo: #1 09-10-20 12:07 Καλημέρα Μου ζητήθηκε σήμερα στο μάθημα του τεχνικού σχεδίου που έχω στο τμήμα μου να πάρω μια λίστα από εξοπλισμό σχεδίου ανάμεσα στα οποία είναι κλιμακομετρο χαρτιά schoellerκαθώς και χάρακα ταφ. Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα το οποίο να έχει καλές τιμές σε αυτά??? Έκανα μια έρευνα αγοράς και μου βγαίνει πολύ μεγάλο το κόστος σε αλυσίδες καταστηματων που κοίταξα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2020 στις 14:04 Η Asha έγραψε: #2 09-10-20 14:04 Το πλαίσιο ξέρω, δεν ξέρω κάποιο άλλο με χαμηλότερες τιμές. Επίσης, περίμενε να δεις τιμές στους ραπιδογράφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2020 στις 17:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 09-10-20 17:02 Δεν ξερω τι σχολη εισαι ? προτεινω να βρεις καποια ιδιωτικη σχολη σχεδιαστων στο σαιτ . Εκει γυρω τα βιλιοπωλεια εχουν οτι θες σε καλυτερες τιμες απο τις αλυσιδες. Η αρχιτεκτονικη και η καλων τεχνων κανει μαθηματα στο παλιο ΕΜΠ πατησιων, οποτε στην στουρναρα θα εχει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2020 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: the purge lnesb Monster Hunter igeorgeoikonomo TonyMontanaEse giannhs2001 J.Cameron tsiobieman SlimShady Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Μου ζητήθηκε σήμερα στο μάθημα του τεχνικού σχεδίου που έχω στο τμήμα μου να πάρω μια λίστα από εξοπλισμό σχεδίου ανάμεσα στα οποία είναι κλιμακομετρο χαρτιά schoellerκαθώς και χάρακα ταφ. Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα το οποίο να έχει καλές τιμές σε αυτά??? Έκανα μια έρευνα αγοράς και μου βγαίνει πολύ μεγάλο το κόστος σε αλυσίδες καταστηματων που κοίταξα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2020 στις 14:04 Η Asha έγραψε: #2 09-10-20 14:04 Το πλαίσιο ξέρω, δεν ξέρω κάποιο άλλο με χαμηλότερες τιμές. Επίσης, περίμενε να δεις τιμές στους ραπιδογράφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2020 στις 17:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 09-10-20 17:02 Δεν ξερω τι σχολη εισαι ? προτεινω να βρεις καποια ιδιωτικη σχολη σχεδιαστων στο σαιτ . Εκει γυρω τα βιλιοπωλεια εχουν οτι θες σε καλυτερες τιμες απο τις αλυσιδες. Η αρχιτεκτονικη και η καλων τεχνων κανει μαθηματα στο παλιο ΕΜΠ πατησιων, οποτε στην στουρναρα θα εχει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2020 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το πλαίσιο ξέρω, δεν ξέρω κάποιο άλλο με χαμηλότερες τιμές. Επίσης, περίμενε να δεις τιμές στους ραπιδογράφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2020 στις 17:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 09-10-20 17:02 Δεν ξερω τι σχολη εισαι ? προτεινω να βρεις καποια ιδιωτικη σχολη σχεδιαστων στο σαιτ . Εκει γυρω τα βιλιοπωλεια εχουν οτι θες σε καλυτερες τιμες απο τις αλυσιδες. Η αρχιτεκτονικη και η καλων τεχνων κανει μαθηματα στο παλιο ΕΜΠ πατησιων, οποτε στην στουρναρα θα εχει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2020
Δεν ξερω τι σχολη εισαι ? προτεινω να βρεις καποια ιδιωτικη σχολη σχεδιαστων στο σαιτ . Εκει γυρω τα βιλιοπωλεια εχουν οτι θες σε καλυτερες τιμες απο τις αλυσιδες. Η αρχιτεκτονικη και η καλων τεχνων κανει μαθηματα στο παλιο ΕΜΠ πατησιων, οποτε στην στουρναρα θα εχει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.