Εξετάσεις Β1- 2008

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αντώνης

Δραστήριο μέλος

Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα.
Έδωσε κανείς απο 'δω σήμερα ;
Θυμάσετα θέμα έκθεσης ;
Πώς σας φάνηκε ;
Ένας φίλος έδινε και του φάνηκε "μάλλον δύσκολο".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βασικα το θεμα της εκθεσης στην Θεσσαλονικη ηταν αμα κερδιζες 1,000,000 ευρω τι θα εκανες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έδωσα εγώ και ήταν αρκετά εύκολα έως γελοία!Στα προφορικά τα είδαμε όλα, ήταν πολύ ανοργάνωτοι!:no1:

έδωσαν 2 συμμαθήτες μου και πέρασαν και οι 2 με άριστα... Α ρε μαθητές που βγάζουμε!! :D Είπαν πάντως ήταν λίγο πιο δύσκολο από όσο περίμεναν... Κυρίως είχαν άγχος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω το πηρα με βαση.τα γραπτα τα πηρα με 139 και η βαση ηταν το 135!!!! :P :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω δινω φετος β1.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back