Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα.

23-03-08

21:42
Έδωσε κανείς απο 'δω σήμερα ;
Θυμάσετα θέμα έκθεσης ;
Πώς σας φάνηκε ;
Ένας φίλος έδινε και του φάνηκε "μάλλον δύσκολο".
Θυμάσετα θέμα έκθεσης ;
Πώς σας φάνηκε ;
Ένας φίλος έδινε και του φάνηκε "μάλλον δύσκολο".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.

24-03-08

23:24
βασικα το θεμα της εκθεσης στην Θεσσαλονικη ηταν αμα κερδιζες 1,000,000 ευρω τι θα εκανες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
girl131313
Νεοφερμένο μέλος
Η girl131313 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.

31-03-08

21:04
Έδωσα εγώ και ήταν αρκετά εύκολα έως γελοία!Στα προφορικά τα είδαμε όλα, ήταν πολύ ανοργάνωτοι!:no1:
Fanula
Νεοφερμένο μέλος
Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

07-05-08

22:12
έδωσαν 2 συμμαθήτες μου και πέρασαν και οι 2 με άριστα... Α ρε μαθητές που βγάζουμε!!
Είπαν πάντως ήταν λίγο πιο δύσκολο από όσο περίμεναν... Κυρίως είχαν άγχος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα.

14-05-08

18:42
εγω το πηρα με βαση.τα γραπτα τα πηρα με 139 και η βαση ηταν το 135!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα.

27-09-09

17:24
εγω δινω φετος β1.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...