ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 10:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #1 09-05-24 10:13 Μετρα στηριξης θελουν οι ευρωπαικες χωρες για τους καθυστερουντες και οχι διαγραφες. Φοιτητές: Οι «αιώνιοι» ρίχνουν το ποσοστό αποφοίτησης- Η ΕΕ λαμβάνει μέτρα στήριξης, εμείς σκεφτόμαστε μόνο διαγραφές «Καμία χώρα δεν υιοθετεί σαν κίνητρο για ολοκλήρωση των σπουδών στον προβλεπόμενο χρόνο τη διαγραφή των φοιτητών, αντιθέτως μία σειρά από χώρες υιοθετούν πρακτικές αντιμετώπισης του φαινομένου με βελτιωμένα αποτελέσματα» www.alfavita.gr Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 10:47 Ο Paragontas7000: #2 09-05-24 10:47 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μετρα στηριξης θελουν οι ευρωπαικες χωρες για τους καθυστερουντες και οχι διαγραφες. Φοιτητές: Οι «αιώνιοι» ρίχνουν το ποσοστό αποφοίτησης- Η ΕΕ λαμβάνει μέτρα στήριξης, εμείς σκεφτόμαστε μόνο διαγραφές «Καμία χώρα δεν υιοθετεί σαν κίνητρο για ολοκλήρωση των σπουδών στον προβλεπόμενο χρόνο τη διαγραφή των φοιτητών, αντιθέτως μία σειρά από χώρες υιοθετούν πρακτικές αντιμετώπισης του φαινομένου με βελτιωμένα αποτελέσματα» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Δεν παιζει να γινει καμια διαγραφη φοιτητων. Απατο θα παει το μετρο οπως και η πανεπιστιμιακη αστυνομια. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 15:21 Ο Panzerkampfwagen: #3 09-05-24 15:21 Εντύπωση μου κάνει πως παρόμοιο φαινόμενο υπάρχει και στην ΕΕ. Όντως έμαθα κάτι σήμερα. Στα δικά μας: ούτε που με νοιάζουν οι αιώνιοι φοιτητές, λιγότεροι πτυχιούχοι στο τέλος -> λιγότερος ανταγωνισμός για εμένα. Να μην τους πειράξει κανένας. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Saradhs michalopoulo Ken Arvacon Corfu kitty ένας τυχαίος Antonia Alexandra EFAKIT Γιώργος μεγ χημεια4λαιφ AggelikiGr Φινεύς nicole1982 BatGuin giannhs2001 Lifelong Learner Joji thecrazycretan nucomer Alessandra Eliza Than003 Leo komm Obi-Wan Kenobi Scandal Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 katerinavld Chrisphys eukleidhs1821 suaimhneas bill09876 Lathy Maynard Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μετρα στηριξης θελουν οι ευρωπαικες χωρες για τους καθυστερουντες και οχι διαγραφες. Φοιτητές: Οι «αιώνιοι» ρίχνουν το ποσοστό αποφοίτησης- Η ΕΕ λαμβάνει μέτρα στήριξης, εμείς σκεφτόμαστε μόνο διαγραφές «Καμία χώρα δεν υιοθετεί σαν κίνητρο για ολοκλήρωση των σπουδών στον προβλεπόμενο χρόνο τη διαγραφή των φοιτητών, αντιθέτως μία σειρά από χώρες υιοθετούν πρακτικές αντιμετώπισης του φαινομένου με βελτιωμένα αποτελέσματα» www.alfavita.gr
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.287 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 10:47 Ο Paragontas7000: #2 09-05-24 10:47 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μετρα στηριξης θελουν οι ευρωπαικες χωρες για τους καθυστερουντες και οχι διαγραφες. Φοιτητές: Οι «αιώνιοι» ρίχνουν το ποσοστό αποφοίτησης- Η ΕΕ λαμβάνει μέτρα στήριξης, εμείς σκεφτόμαστε μόνο διαγραφές «Καμία χώρα δεν υιοθετεί σαν κίνητρο για ολοκλήρωση των σπουδών στον προβλεπόμενο χρόνο τη διαγραφή των φοιτητών, αντιθέτως μία σειρά από χώρες υιοθετούν πρακτικές αντιμετώπισης του φαινομένου με βελτιωμένα αποτελέσματα» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Δεν παιζει να γινει καμια διαγραφη φοιτητων. Απατο θα παει το μετρο οπως και η πανεπιστιμιακη αστυνομια. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 15:21 Ο Panzerkampfwagen: #3 09-05-24 15:21 Εντύπωση μου κάνει πως παρόμοιο φαινόμενο υπάρχει και στην ΕΕ. Όντως έμαθα κάτι σήμερα. Στα δικά μας: ούτε που με νοιάζουν οι αιώνιοι φοιτητές, λιγότεροι πτυχιούχοι στο τέλος -> λιγότερος ανταγωνισμός για εμένα. Να μην τους πειράξει κανένας. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μετρα στηριξης θελουν οι ευρωπαικες χωρες για τους καθυστερουντες και οχι διαγραφες. Φοιτητές: Οι «αιώνιοι» ρίχνουν το ποσοστό αποφοίτησης- Η ΕΕ λαμβάνει μέτρα στήριξης, εμείς σκεφτόμαστε μόνο διαγραφές «Καμία χώρα δεν υιοθετεί σαν κίνητρο για ολοκλήρωση των σπουδών στον προβλεπόμενο χρόνο τη διαγραφή των φοιτητών, αντιθέτως μία σειρά από χώρες υιοθετούν πρακτικές αντιμετώπισης του φαινομένου με βελτιωμένα αποτελέσματα» www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Δεν παιζει να γινει καμια διαγραφη φοιτητων. Απατο θα παει το μετρο οπως και η πανεπιστιμιακη αστυνομια.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 15:21 Ο Panzerkampfwagen: #3 09-05-24 15:21 Εντύπωση μου κάνει πως παρόμοιο φαινόμενο υπάρχει και στην ΕΕ. Όντως έμαθα κάτι σήμερα. Στα δικά μας: ούτε που με νοιάζουν οι αιώνιοι φοιτητές, λιγότεροι πτυχιούχοι στο τέλος -> λιγότερος ανταγωνισμός για εμένα. Να μην τους πειράξει κανένας.
Εντύπωση μου κάνει πως παρόμοιο φαινόμενο υπάρχει και στην ΕΕ. Όντως έμαθα κάτι σήμερα. Στα δικά μας: ούτε που με νοιάζουν οι αιώνιοι φοιτητές, λιγότεροι πτυχιούχοι στο τέλος -> λιγότερος ανταγωνισμός για εμένα. Να μην τους πειράξει κανένας.