Lebron
Νεοφερμένο μέλος
Ο Lebron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα.

20-09-21

01:22
Εκτός από την εγγραφή τι άλλο πρέπει να κάνω για να είμαι εντάξει στην σχολή;

20-09-21

01:53
Ο,τι αλλο σου ζητήσει η σχολη. Αν δεν ζηταει κατι αλλο, εισαι ενταξει.Εκτός από την εγγραφή τι άλλο πρέπει να κάνω για να είμαι εντάξει στην σχολή;
Dimitris9
Δραστήριο μέλος
Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.

20-09-21

02:09
Να πηγαίνεις 

KimTaehyung
Νεοφερμένο μέλος
Η KimTaehyung αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

20-09-21

09:23
Νομίζω πρέπει να συμπληρώσετε και το ατομικό δελτίο φοιτητή που είναι συνημμενο αφού κάνετε την αίτηση
H|M
Διάσημο μέλος
Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.399 μηνύματα.

20-09-21

09:38
Αλήθεια; Πω...Νομίζω πρέπει να συμπληρώσετε και το ατομικό δελτίο φοιτητή που είναι συνημμενο αφού κάνετε την αίτηση
KimTaehyung
Νεοφερμένο μέλος
Η KimTaehyung αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

20-09-21

09:40
Κάνε την αίτηση στην εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας και θα σου βγάλει συμπληρώσετε το ατομικό δελτίο φοιτητή, νομίζω αυτά τα θέλουν για στατιστικά αλλά είναι υποχρεωτικό να το κάνετε!Αλήθεια; Πω...
H|M
Διάσημο μέλος
Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.399 μηνύματα.

20-09-21

09:44
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση!Κάνε την αίτηση στην εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας και θα σου βγάλει συμπληρώσετε το ατομικό δελτίο φοιτητή, νομίζω αυτά τα θέλουν για στατιστικά αλλά είναι υποχρεωτικό να το κάνετε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vagini
- Αννα1
- Devilshjoker
- Lefter
- Lebron
- Eri0611
- calliope
- Nala
- Nikoleta_Giann
- igeorgeoikonomo
- Dimitris9
- ggl