Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.453 μηνύματα.

09-08-10

21:11
Δεν είναι κακό να μην υπάρχει ανωνυμία....Άλλωστε το moodle είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς, δεν είναι για κοινωνικό σχολιασμό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

09-08-10

21:22
Δεν είναι κακό να μην υπάρχει ανωνυμία....Άλλωστε το moodle είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς, δεν είναι για κοινωνικό σχολιασμό...
Έτσι ξεκίνησε και το ίντερνετ ξες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.453 μηνύματα.

09-08-10

21:23
χαχαχαχαχα
ξέρω, ξέρω....
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό!!!!
ξέρω, ξέρω....
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό!!!!
kathighths
Νεοφερμένο μέλος
Ο kathighths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

17-04-11

21:14
Διαβάζοντας για την εν λόγο εφαρμογή με βάλατε σε πειρασμό!!!!
Τώρα στις διακοπές λέω να την χρησιμοποιήσω και εγώ.
Τώρα στις διακοπές λέω να την χρησιμοποιήσω και εγώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...