Penny80 Νεοφερμένο μέλος Η Penny80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 21 Απριλίου 2021 στις 22:27 Η Penny80 έγραψε: #1 21-04-21 22:27 Γνωρίζει κανείς εάν το ειδικό μάθημα των αγγλικών θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία; Αποφάσισα πως θέλω να το δώσω αλλά δεν έχω κάνει κάποια προετοιμασία έως τώρα. Ωστόσο έχω στην κατοχή μου το proficiency, αλλά πάει καιρός από τότε και χρειάζομαι σίγουρα φρεσκάρισμα. Είναι δύσκολα τα θέματα γενικά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 21 Απριλίου 2021 στις 23:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 21-04-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Pennyyy: Γνωρίζει κανείς εάν το ειδικό μάθημα των αγγλικών θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία; Αποφάσισα πως θέλω να το δώσω αλλά δεν έχω κάνει κάποια προετοιμασία έως τώρα. Ωστόσο έχω στην κατοχή μου το proficiency, αλλά πάει καιρός από τότε και χρειάζομαι σίγουρα φρεσκάρισμα. Είναι δύσκολα τα θέματα γενικά; Click για ανάπτυξη... Καλησπερα , ε θελει, δεν θελει? κατι σαν Β2, χωρις προφορικα και μαγνητόφωνο Εδω σου βαζω παλια θεματα με τις λυσεις τους να κρινεις. Συνημμένα aglika panellinion.rar aglika panellinion.rar 8,6 MB · Εμφανίσεις: 169 Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γνωρίζει κανείς εάν το ειδικό μάθημα των αγγλικών θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία; Αποφάσισα πως θέλω να το δώσω αλλά δεν έχω κάνει κάποια προετοιμασία έως τώρα. Ωστόσο έχω στην κατοχή μου το proficiency, αλλά πάει καιρός από τότε και χρειάζομαι σίγουρα φρεσκάρισμα. Είναι δύσκολα τα θέματα γενικά;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 21 Απριλίου 2021 στις 23:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 21-04-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Pennyyy: Γνωρίζει κανείς εάν το ειδικό μάθημα των αγγλικών θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία; Αποφάσισα πως θέλω να το δώσω αλλά δεν έχω κάνει κάποια προετοιμασία έως τώρα. Ωστόσο έχω στην κατοχή μου το proficiency, αλλά πάει καιρός από τότε και χρειάζομαι σίγουρα φρεσκάρισμα. Είναι δύσκολα τα θέματα γενικά; Click για ανάπτυξη... Καλησπερα , ε θελει, δεν θελει? κατι σαν Β2, χωρις προφορικα και μαγνητόφωνο Εδω σου βαζω παλια θεματα με τις λυσεις τους να κρινεις. Συνημμένα aglika panellinion.rar aglika panellinion.rar 8,6 MB · Εμφανίσεις: 169 Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2021
Αρχική Δημοσίευση από Pennyyy: Γνωρίζει κανείς εάν το ειδικό μάθημα των αγγλικών θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία; Αποφάσισα πως θέλω να το δώσω αλλά δεν έχω κάνει κάποια προετοιμασία έως τώρα. Ωστόσο έχω στην κατοχή μου το proficiency, αλλά πάει καιρός από τότε και χρειάζομαι σίγουρα φρεσκάρισμα. Είναι δύσκολα τα θέματα γενικά; Click για ανάπτυξη... Καλησπερα , ε θελει, δεν θελει? κατι σαν Β2, χωρις προφορικα και μαγνητόφωνο Εδω σου βαζω παλια θεματα με τις λυσεις τους να κρινεις.