JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.
Τα νήμα θα παραμείνει κλειστό μέχρι αύριο το πρωί.
Στο αρχικό πόστ θα ανέβουν τα θέματα και ενδεικτικές λύσεις όταν δημοσιευθούν στο ίντερνετ.
Καλή επιτυχία!

Θέματα!
Ενδεικτικές Απαντήσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Στο αρχικό πόστ του θέματος θα ανέβουν τα θέματα που έπεσαν σήμερα και μερικές προτεινόμενες λύσεις που θα κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ.
Καλή προσπάθεια σε όλους τους υποψηφίους και καλά αποτελέσματα!!

Τα θέματα έχουν προστεθεί στο αρχικό μήνυμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάλλον έπρεπε να μη κοιμηθώ
cha0s
Περιβόητο μέλος

Καλό το κείμενο, ωραίο το λεξιλόγιο. Οι ασκήσεις ήταν καλές, αλλά μ' αυτές δεν είσαι ποτέ σίγουρος μιας και δεν ισχύει το «κάθε τεκμηριωμένη απάντηση θεωρείται αποδεκτή». Πρέπει να γράψεις μια συνώνυμη, και η σωστή είναι αυτή που λέει το υπουργείο. Αν γράψεις άλλη, και ας είναι σωστή, στην παίρνουν λάθος.
Έκθεση ξέφυγα απ' το όριο λέξεων (δεν κόβουν γι' αυτό πάλι καλά), αλλά έγραψα αρκετά καλή έκθεση με καλό λεξιλόγιο.
Αν κάποιος είχε ασχοληθεί σοβαρά με τα αγγλικά για τις πανελλήνιες, 90+ γραφόταν εύκολα.
Γιαννης Κοβ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορει να μου πει καποιος ποσες χιλιαδες μορια δινει το αριστα, 2000 ή 4000?
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγγλικη φιλολογια αντιστοιχα παιρνεις 3600
Πολυ απλα τα θεματα και η εκθεση,η επιτηρητρια ηταν καθηγητρια αγγλικων και καθως μου τσεκαρε το γραπτο στο τελος μου βρηκε ενα λαθος μονο
οποτε οποιος εχει απορια για κατι μεχρι να δοθουν οι απαντησεις ας μου πει
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Γιαννης Κοβ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναυτιλιακα,Μμε και διεθνων και ευρωπαικων σπουδων ειναι x1 δηλαδη γραφεις 18 παιρνεις +1800 μορια
Αγγλικη φιλολογια αντιστοιχα παιρνεις 3600
Πολυ απλα τα θεματα και η εκθεση,η επιτηρητρια ηταν καθηγητρια αγγλικων και καθως μου τσεκαρε το γραπτο στο τελος μου βρηκε ενα λαθος μονο
οποτε οποιος εχει απορια για κατι μεχρι να δοθουν οι απαντησεις ας μου πει
Στη Β2 αντι για for granted εγραψα as granted και αντι για no sooner, not until ειναι λαθος?

Στη Β2 αντι για for granted εγραψα as granted και αντι για no sooner, not until ειναι λαθος?
είναι λάθος kai ta 2
https://www.usingenglish.com/forum/ask-teacher/59118-take-granted-take-granted.html
το not until θέλει inversion στην επόμενή του πρόταση πχ
not until he had entered the house, did the storm begin
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.