Εγγραφές πρωτοετών 2025

Ilovemycats27

Νεοφερμένο μέλος

Η Ilovemycats27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Καλημέρα
Ξέρετε αν έχουν αρχίσει οι εγγραφές πρωτοετών για τα πανεπιστήμια; Στο e-εγγραφες μου βγάζει τα περσινα

Panatha mono

Νεοφερμένο μέλος

Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα.

Ilovemycats27

Νεοφερμένο μέλος

Η Ilovemycats27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.388 μηνύματα.
Καλημέρα
Ξέρετε αν έχουν αρχίσει οι εγγραφές πρωτοετών για τα πανεπιστήμια; Στο e-εγγραφες μου βγάζει τα περσινα
To e-eggrαfes ειναι πλατφορμα για τα λυκεια
Για τα πανεπιστημια ειναι η παρακατω αλλα οχι ακομα..τελος αυγουστου ισως..αρχες σεπτεμβρη

Ilovemycats27

Νεοφερμένο μέλος

Για τα πανεπιστημια ειναι η παρακατω αλλα οχι ακομα..τελος αυγουστου ισως..αρχες σεπτεμβρη
Τέλεια,υχαριστώ πολύ!
Τέλεια ευχαριστώ πολύ!

Ilias__

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Καλημέρα
Αρχές Σεπτέμβρη ή τέλη Αυγούστου (η 1η φάση), στην ιστοσελίδα ποιο πάνω που θα ανανεωθεί. Έπειτα (2η φάση), θα καταθέσετε στην γραμματεία του τμήματος σας και κάποια δικαιολογητικά, ανάλογα το πανεπιστήμιο.

Ilias__

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Για όσους πέρασαν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Παρέχεται υπηρεσία τηλεφωνικής ενημέρωσης στους πρωτοετείς για την εγγραφή.

Συνημμένα

• enimerosi-protoeton-foititon-2025 (1).pdf
    115,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.388 μηνύματα.
Μπράβο τα Ιωάννινα!!👏👏προοδος
σεμναααα... που την ειδες την προοδο ..? που θα τους βαλουν μια κασσετα να μιλαει... εγω το λεω ξεφτιλα..και βριζω την νοβα που μου κανει κατι το ιδιο πιο πρωχο.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα.
σεμναααα... που την ειδες την προοδο ..? που θα τους βαλουν μια κασσετα να μιλαει... εγω το λεω ξεφτιλα..και βριζω την νοβα που μου κανει το ιδιο.
Κασέτα θα έχουν? Εγώ νομίζα θα εχουν κανονικά αρμόδιο άνθρωπο να εξυπηρετήσει ? Τι σου έκανε η νόβα εσένα?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Κασέτα θα έχουν? Εγώ νομίζα θα εχουν κανονικά αρμόδιο άνθρωπο να εξυπηρετήσει ? Τι σου έκανε η νόβα εσένα?
Nο κασετα θα ειναι...οκ τωρα δεν υπαρχουν κασσετες... ενα file MP3 θα ειναι
E αμα θελω κατι απο νοβα πρεπει να αρχισω να μιλαω με τον υπολογιστη ... και αμα γουσταρει μετα απο ωρα μου δινει ανθρωπο.. ουστ.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Nο κασετα θα ειναι...οκ τωρα δεν υπαρχουν κασσετες... ενα file MP3 θα ειναι
E αμα θελω κατι απο νοβα πρεπει να αρχισω να μιλαω με τον υπολογιστη ... και αμα γουσταρει μετα απο ωρα μου δινει ανθρωπο.. ουστ.
Χαχαχ σαν την εξυπηρέτηση vodafone μια ωρα θέλω να με συνδέσεις με εκπρόσωπο ενω cosmote μιλάς με τον υπολογιστή κ δεν εχει στο τελος έκπροσωπο , σε στέλνει να κάνεις αίτημα μέσω της εφαρμογής ότι να ναι ..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Χαχαχ σαν την εξυπηρέτηση vodafone μια ωρα θέλω να με συνδέσεις με εκπρόσωπο ενω cosmote μιλάς με τον υπολογιστή κ δεν εχει στο τελος έκπροσωπο , σε στέλνει να κάνεις αίτημα μέσω της εφαρμογής ότι να ναι ..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το καλό είναι κατά την διάρκεια που εχει υπολογιστή κ σου σπάει να νεύρα τον βρίζεις άνετα 😂 αλλά δεν ξέρω αν σε ακούει κάποιος μετά αν καταγράφεται δηλαδή κ με τον υπολογιστη..

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια