[ΕΠΑ.Λ.] Πότε βγαίνει η ύλη των πανελληνίων 2010?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kelly18

Νεοφερμένο μέλος

Η kelly18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Είμαι αποφοίτη του 2009 αλλά δεν έκανα την προσπάθεια που χρειάζονταν για να περάσω στις πανελλήνιες κ του χρόνου λεω να πάω προετοιμασμένη...μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πότε περίπου βγαίνει η ύλη των πανελληνίων 2010?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετα τις 11 σεπτεμβριου βγαινει νομιζω :what:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι αποφοίτη του 2009 αλλά δεν έκανα την προσπάθεια που χρειάζονταν για να περάσω στις πανελλήνιες κ του χρόνου λεω να πάω προετοιμασμένη...μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πότε περίπου βγαίνει η ύλη των πανελληνίων 2010?

Μόλις ανοίξουν τα σχολεία αλλά περίπου ίδια θα είναι εκτός αν αλλάξει κανα βιβλίο...(ξέρω οτι μπορεί να αλλάξει του προγραμματισμού έχω ακούσει ότι μπορεί να μπεί c αντί για pascal,αν και μου φένεται περίεργο γιατί εδώ πατώσανε με pascal φαντάσου με c).

Aπο καθηγητη μου(σχολειου):Δεν θα παιξουν σημαντικες αλλαγες για
την υλη και δεν παιζουν αλλαγες σε βιβλια τουλαχιστον μεχρι του χρονου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back