alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEXX
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν βλέπω και πολύ κόσμο καλύτερα για εμάς θα πέσουν και οι βάσεις xD εγώ 1 θα δηλώσω βιομηχανική πληροφορική καβαλά
χαχαχα καλυτερα οπως τα λες
τι ακρθβως εοναι αυτη η σχολη?απο τι ειδηκοτητα?εγω απο υγειας προνειας φυσικοθεραπρια λαμιας 
ALEXX
Νεοφερμένο μέλος
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειδικότητα Πληροφορική Υποστήριξης Συστημάτων, Εφαρμογών & Δικτύων Η/Υ συγκεκριμένα η σχολη ειναι βιομηχανική πληροφορική οπός το ακούς xD
ποια πολη θες πρωτη?
ALEXX
Νεοφερμένο μέλος
Βαγγέληςv
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος

Και εγώ (ξανά) δίνω φέτος, με άλλη ειδικότητα από πέρσι όμως, δίνω με υγείας- πρόνοιας αυτή τη φορά για Βρεφονηπιοκομία Θεσσαλονίκη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Να΄μαι και εγώ!
Και εγώ (ξανά) δίνω φέτος, με άλλη ειδικότητα από πέρσι όμως, δίνω με υγείας- πρόνοιας αυτή τη φορά για Βρεφονηπιοκομία Θεσσαλονίκη.
Πότε το αποφάσισες εσύ βρε;

Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Πότε το αποφάσισες εσύ βρε;![]()
Όταν κατάλαβα ότι το πορτοφόλι μου αρνείται να συνεργαστεί.
Κόλλησα Σαλλόνικα, οπότε

γεωργιαπο
Νεοφερμένο μέλος
eimai trelos
Νεοφερμένο μέλος
γεωργιαπο
Νεοφερμένο μέλος
οχι το επαλ ειναι λυκειο!!!!θα πρεπει να παει απο δευτερα λυκειου κ θα κανει μονο μαθηματα ειδικοτητας(εαν εχει τελειωσει το λυκειο) κ στην τριτη αμα θελει η ιδια μπορει να παει να παρακολουθει κ κατευθυνσης χωρις να ειναι υποχρεωτικο κ μετα αμα θελει μπορει να δωχει πανελληνιες για να περασει σε τει..
Mitsos175
Νεοφερμένο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ζωοτεχνία θεσσαλονίκη ΑΕΙ-ΑΤΕΙ.
ζωικής παραγωγής εννοείς;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki