dimitris98 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:21 Ο dimitris98: #61 20-03-14 17:21 ειναι καλο το επαλ η τζαμπα θα παρω μεταγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:24 Ο sunshine1997: #62 20-03-14 17:24 Αρχική Δημοσίευση από lisa96: Καλησπέρα. Εχω αποφασήσει από την καινούρια χρονιά να πάω σε επαλ. Το θέμα μου είναι τι τομέα να πάρω γιατί σκεύτομαι να περάσω βιομηχανική πληροφορική και μερικοί μου λενε πάνε ηλεκτρονικής και μερικοι πληροφορικής. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να πας ΕΠΑΛ? Αφού από το ΓΕΛ στη βιομηχανική πληροφορική περνάς με λίγα μόρια (8136). Δεν νομίζω να είναι και τόσο ακατόρθωτο να γράψεις αυτά τα μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ultras96 Νεοφερμένο μέλος Ο Ultras96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 15:10 Ο Ultras96 έγραψε: #63 22-03-14 15:10 Αρχική Δημοσίευση από lisa96: Καλησπέρα. Εχω αποφασήσει από την καινούρια χρονιά να πάω σε επαλ. Το θέμα μου είναι τι τομέα να πάρω γιατί σκεύτομαι να περάσω βιομηχανική πληροφορική και μερικοί μου λενε πάνε ηλεκτρονικής και μερικοι πληροφορικής. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!! Click για ανάπτυξη... Αρχικα κοιτα στο μηχανογραφικο των δυο τομεων αν υπαρχει το τμημα που θες. Αν υπαρχει και στους δυο εγω θα σου προτεινα Ηλεκτρονικη με τα χιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lisa96 Νεοφερμένο μέλος Η lisa96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2014 στις 14:31 Η lisa96 έγραψε: #64 23-03-14 14:31 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που καθηστέρησα να απαντήσω. Sunshine1997 έχεις δίκιο τα μόρια και οι βαθμοί μου ειναι αρκετά καλοί, ο μόνος λόγος που επέλεξα να πάω επαλ είναι γιατί είμαι χάλια στα αρχαία και με το χάλια ενοώ ότι κυνδινεύω να μείνω στην τάξη ! Ultras96 υπάρχει και στους δύο τομείς. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ultras96 Νεοφερμένο μέλος Ο Ultras96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Ο Ultras96 έγραψε: #65 23-03-14 23:12 Να στο αιτιολογησω κιολας γιατι στο προτεινω. Στην πληροφορικη μαθαινεις οτι αφορα τους υπολογιστες, αλλα μονο αυτο! Ενω στην ηλεκτρονικη μαθαινεις και αλλα οπως, αναλογικα ηλεκτρονικα, ψηφιακα ηλεκτρονικα, τηλεπικοινωνιες, ηχο και εικονα αλλα και υπολογιστες κανεις! Επισης το μηχανογραφικο του ηλεκτρονικου εχει περισσοτερες επιλογες σε περιπτωση που δεν πιασεις αυτο που θες(που σου ευχομαι να το πιασεις). Σκεψου το και πραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lisa96 Νεοφερμένο μέλος Η lisa96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 20:42 Η lisa96 έγραψε: #66 25-03-14 20:42 Ευχαριστώ πάρα πολύ Ultras96 και για την αιτιολογιση σου οσον αφορά τον τομέα αλλά και για την ευχή σου στο να περάσω αυτό που θα επιλέξω. Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο transient: #67 25-03-14 21:03 Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις, πιστεύω πως ο ηλεκτρονικός τομέας έχει προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2015 στις 14:42 Η MariaLoveItaly: #68 27-06-15 14:42 Ειναι αληθεια οτι ο τσιπρας επανεφερε τους τομεις και ειδικοτητες που ειχαν καταργηθει? https://www.newsbeast.gr/greece/ekpa...a-epanasustasi-katargithedon-eidikotiton-epal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 21:22 Η Κάτια23 έγραψε: #69 13-04-21 21:22 Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 22:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 13-04-21 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2021 Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι καλο το επαλ η τζαμπα θα παρω μεταγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:24 Ο sunshine1997: #62 20-03-14 17:24 Αρχική Δημοσίευση από lisa96: Καλησπέρα. Εχω αποφασήσει από την καινούρια χρονιά να πάω σε επαλ. Το θέμα μου είναι τι τομέα να πάρω γιατί σκεύτομαι να περάσω βιομηχανική πληροφορική και μερικοί μου λενε πάνε ηλεκτρονικής και μερικοι πληροφορικής. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να πας ΕΠΑΛ? Αφού από το ΓΕΛ στη βιομηχανική πληροφορική περνάς με λίγα μόρια (8136). Δεν νομίζω να είναι και τόσο ακατόρθωτο να γράψεις αυτά τα μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ultras96 Νεοφερμένο μέλος Ο Ultras96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 15:10 Ο Ultras96 έγραψε: #63 22-03-14 15:10 Αρχική Δημοσίευση από lisa96: Καλησπέρα. Εχω αποφασήσει από την καινούρια χρονιά να πάω σε επαλ. Το θέμα μου είναι τι τομέα να πάρω γιατί σκεύτομαι να περάσω βιομηχανική πληροφορική και μερικοί μου λενε πάνε ηλεκτρονικής και μερικοι πληροφορικής. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!! Click για ανάπτυξη... Αρχικα κοιτα στο μηχανογραφικο των δυο τομεων αν υπαρχει το τμημα που θες. Αν υπαρχει και στους δυο εγω θα σου προτεινα Ηλεκτρονικη με τα χιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lisa96 Νεοφερμένο μέλος Η lisa96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2014 στις 14:31 Η lisa96 έγραψε: #64 23-03-14 14:31 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που καθηστέρησα να απαντήσω. Sunshine1997 έχεις δίκιο τα μόρια και οι βαθμοί μου ειναι αρκετά καλοί, ο μόνος λόγος που επέλεξα να πάω επαλ είναι γιατί είμαι χάλια στα αρχαία και με το χάλια ενοώ ότι κυνδινεύω να μείνω στην τάξη ! Ultras96 υπάρχει και στους δύο τομείς. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ultras96 Νεοφερμένο μέλος Ο Ultras96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Ο Ultras96 έγραψε: #65 23-03-14 23:12 Να στο αιτιολογησω κιολας γιατι στο προτεινω. Στην πληροφορικη μαθαινεις οτι αφορα τους υπολογιστες, αλλα μονο αυτο! Ενω στην ηλεκτρονικη μαθαινεις και αλλα οπως, αναλογικα ηλεκτρονικα, ψηφιακα ηλεκτρονικα, τηλεπικοινωνιες, ηχο και εικονα αλλα και υπολογιστες κανεις! Επισης το μηχανογραφικο του ηλεκτρονικου εχει περισσοτερες επιλογες σε περιπτωση που δεν πιασεις αυτο που θες(που σου ευχομαι να το πιασεις). Σκεψου το και πραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lisa96 Νεοφερμένο μέλος Η lisa96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 20:42 Η lisa96 έγραψε: #66 25-03-14 20:42 Ευχαριστώ πάρα πολύ Ultras96 και για την αιτιολογιση σου οσον αφορά τον τομέα αλλά και για την ευχή σου στο να περάσω αυτό που θα επιλέξω. Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο transient: #67 25-03-14 21:03 Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις, πιστεύω πως ο ηλεκτρονικός τομέας έχει προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2015 στις 14:42 Η MariaLoveItaly: #68 27-06-15 14:42 Ειναι αληθεια οτι ο τσιπρας επανεφερε τους τομεις και ειδικοτητες που ειχαν καταργηθει? https://www.newsbeast.gr/greece/ekpa...a-epanasustasi-katargithedon-eidikotiton-epal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 21:22 Η Κάτια23 έγραψε: #69 13-04-21 21:22 Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 22:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 13-04-21 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2021 Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lisa96: Καλησπέρα. Εχω αποφασήσει από την καινούρια χρονιά να πάω σε επαλ. Το θέμα μου είναι τι τομέα να πάρω γιατί σκεύτομαι να περάσω βιομηχανική πληροφορική και μερικοί μου λενε πάνε ηλεκτρονικής και μερικοι πληροφορικής. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να πας ΕΠΑΛ? Αφού από το ΓΕΛ στη βιομηχανική πληροφορική περνάς με λίγα μόρια (8136). Δεν νομίζω να είναι και τόσο ακατόρθωτο να γράψεις αυτά τα μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ultras96 Νεοφερμένο μέλος Ο Ultras96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 15:10 Ο Ultras96 έγραψε: #63 22-03-14 15:10 Αρχική Δημοσίευση από lisa96: Καλησπέρα. Εχω αποφασήσει από την καινούρια χρονιά να πάω σε επαλ. Το θέμα μου είναι τι τομέα να πάρω γιατί σκεύτομαι να περάσω βιομηχανική πληροφορική και μερικοί μου λενε πάνε ηλεκτρονικής και μερικοι πληροφορικής. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!! Click για ανάπτυξη... Αρχικα κοιτα στο μηχανογραφικο των δυο τομεων αν υπαρχει το τμημα που θες. Αν υπαρχει και στους δυο εγω θα σου προτεινα Ηλεκτρονικη με τα χιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lisa96 Νεοφερμένο μέλος Η lisa96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2014 στις 14:31 Η lisa96 έγραψε: #64 23-03-14 14:31 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που καθηστέρησα να απαντήσω. Sunshine1997 έχεις δίκιο τα μόρια και οι βαθμοί μου ειναι αρκετά καλοί, ο μόνος λόγος που επέλεξα να πάω επαλ είναι γιατί είμαι χάλια στα αρχαία και με το χάλια ενοώ ότι κυνδινεύω να μείνω στην τάξη ! Ultras96 υπάρχει και στους δύο τομείς. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ultras96 Νεοφερμένο μέλος Ο Ultras96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Ο Ultras96 έγραψε: #65 23-03-14 23:12 Να στο αιτιολογησω κιολας γιατι στο προτεινω. Στην πληροφορικη μαθαινεις οτι αφορα τους υπολογιστες, αλλα μονο αυτο! Ενω στην ηλεκτρονικη μαθαινεις και αλλα οπως, αναλογικα ηλεκτρονικα, ψηφιακα ηλεκτρονικα, τηλεπικοινωνιες, ηχο και εικονα αλλα και υπολογιστες κανεις! Επισης το μηχανογραφικο του ηλεκτρονικου εχει περισσοτερες επιλογες σε περιπτωση που δεν πιασεις αυτο που θες(που σου ευχομαι να το πιασεις). Σκεψου το και πραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lisa96 Νεοφερμένο μέλος Η lisa96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 20:42 Η lisa96 έγραψε: #66 25-03-14 20:42 Ευχαριστώ πάρα πολύ Ultras96 και για την αιτιολογιση σου οσον αφορά τον τομέα αλλά και για την ευχή σου στο να περάσω αυτό που θα επιλέξω. Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο transient: #67 25-03-14 21:03 Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις, πιστεύω πως ο ηλεκτρονικός τομέας έχει προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2015 στις 14:42 Η MariaLoveItaly: #68 27-06-15 14:42 Ειναι αληθεια οτι ο τσιπρας επανεφερε τους τομεις και ειδικοτητες που ειχαν καταργηθει? https://www.newsbeast.gr/greece/ekpa...a-epanasustasi-katargithedon-eidikotiton-epal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 21:22 Η Κάτια23 έγραψε: #69 13-04-21 21:22 Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 22:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 13-04-21 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2021 Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lisa96: Καλησπέρα. Εχω αποφασήσει από την καινούρια χρονιά να πάω σε επαλ. Το θέμα μου είναι τι τομέα να πάρω γιατί σκεύτομαι να περάσω βιομηχανική πληροφορική και μερικοί μου λενε πάνε ηλεκτρονικής και μερικοι πληροφορικής. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!! Click για ανάπτυξη... Αρχικα κοιτα στο μηχανογραφικο των δυο τομεων αν υπαρχει το τμημα που θες. Αν υπαρχει και στους δυο εγω θα σου προτεινα Ηλεκτρονικη με τα χιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lisa96 Νεοφερμένο μέλος Η lisa96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2014 στις 14:31 Η lisa96 έγραψε: #64 23-03-14 14:31 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που καθηστέρησα να απαντήσω. Sunshine1997 έχεις δίκιο τα μόρια και οι βαθμοί μου ειναι αρκετά καλοί, ο μόνος λόγος που επέλεξα να πάω επαλ είναι γιατί είμαι χάλια στα αρχαία και με το χάλια ενοώ ότι κυνδινεύω να μείνω στην τάξη ! Ultras96 υπάρχει και στους δύο τομείς. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ultras96 Νεοφερμένο μέλος Ο Ultras96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Ο Ultras96 έγραψε: #65 23-03-14 23:12 Να στο αιτιολογησω κιολας γιατι στο προτεινω. Στην πληροφορικη μαθαινεις οτι αφορα τους υπολογιστες, αλλα μονο αυτο! Ενω στην ηλεκτρονικη μαθαινεις και αλλα οπως, αναλογικα ηλεκτρονικα, ψηφιακα ηλεκτρονικα, τηλεπικοινωνιες, ηχο και εικονα αλλα και υπολογιστες κανεις! Επισης το μηχανογραφικο του ηλεκτρονικου εχει περισσοτερες επιλογες σε περιπτωση που δεν πιασεις αυτο που θες(που σου ευχομαι να το πιασεις). Σκεψου το και πραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lisa96 Νεοφερμένο μέλος Η lisa96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 20:42 Η lisa96 έγραψε: #66 25-03-14 20:42 Ευχαριστώ πάρα πολύ Ultras96 και για την αιτιολογιση σου οσον αφορά τον τομέα αλλά και για την ευχή σου στο να περάσω αυτό που θα επιλέξω. Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο transient: #67 25-03-14 21:03 Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις, πιστεύω πως ο ηλεκτρονικός τομέας έχει προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2015 στις 14:42 Η MariaLoveItaly: #68 27-06-15 14:42 Ειναι αληθεια οτι ο τσιπρας επανεφερε τους τομεις και ειδικοτητες που ειχαν καταργηθει? https://www.newsbeast.gr/greece/ekpa...a-epanasustasi-katargithedon-eidikotiton-epal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 21:22 Η Κάτια23 έγραψε: #69 13-04-21 21:22 Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 22:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 13-04-21 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2021 Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που καθηστέρησα να απαντήσω. Sunshine1997 έχεις δίκιο τα μόρια και οι βαθμοί μου ειναι αρκετά καλοί, ο μόνος λόγος που επέλεξα να πάω επαλ είναι γιατί είμαι χάλια στα αρχαία και με το χάλια ενοώ ότι κυνδινεύω να μείνω στην τάξη ! Ultras96 υπάρχει και στους δύο τομείς. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ultras96 Νεοφερμένο μέλος Ο Ultras96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Ο Ultras96 έγραψε: #65 23-03-14 23:12 Να στο αιτιολογησω κιολας γιατι στο προτεινω. Στην πληροφορικη μαθαινεις οτι αφορα τους υπολογιστες, αλλα μονο αυτο! Ενω στην ηλεκτρονικη μαθαινεις και αλλα οπως, αναλογικα ηλεκτρονικα, ψηφιακα ηλεκτρονικα, τηλεπικοινωνιες, ηχο και εικονα αλλα και υπολογιστες κανεις! Επισης το μηχανογραφικο του ηλεκτρονικου εχει περισσοτερες επιλογες σε περιπτωση που δεν πιασεις αυτο που θες(που σου ευχομαι να το πιασεις). Σκεψου το και πραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lisa96 Νεοφερμένο μέλος Η lisa96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 20:42 Η lisa96 έγραψε: #66 25-03-14 20:42 Ευχαριστώ πάρα πολύ Ultras96 και για την αιτιολογιση σου οσον αφορά τον τομέα αλλά και για την ευχή σου στο να περάσω αυτό που θα επιλέξω. Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο transient: #67 25-03-14 21:03 Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις, πιστεύω πως ο ηλεκτρονικός τομέας έχει προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2015 στις 14:42 Η MariaLoveItaly: #68 27-06-15 14:42 Ειναι αληθεια οτι ο τσιπρας επανεφερε τους τομεις και ειδικοτητες που ειχαν καταργηθει? https://www.newsbeast.gr/greece/ekpa...a-epanasustasi-katargithedon-eidikotiton-epal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 21:22 Η Κάτια23 έγραψε: #69 13-04-21 21:22 Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 22:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 13-04-21 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2021 Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να στο αιτιολογησω κιολας γιατι στο προτεινω. Στην πληροφορικη μαθαινεις οτι αφορα τους υπολογιστες, αλλα μονο αυτο! Ενω στην ηλεκτρονικη μαθαινεις και αλλα οπως, αναλογικα ηλεκτρονικα, ψηφιακα ηλεκτρονικα, τηλεπικοινωνιες, ηχο και εικονα αλλα και υπολογιστες κανεις! Επισης το μηχανογραφικο του ηλεκτρονικου εχει περισσοτερες επιλογες σε περιπτωση που δεν πιασεις αυτο που θες(που σου ευχομαι να το πιασεις). Σκεψου το και πραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lisa96 Νεοφερμένο μέλος Η lisa96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 20:42 Η lisa96 έγραψε: #66 25-03-14 20:42 Ευχαριστώ πάρα πολύ Ultras96 και για την αιτιολογιση σου οσον αφορά τον τομέα αλλά και για την ευχή σου στο να περάσω αυτό που θα επιλέξω. Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο transient: #67 25-03-14 21:03 Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις, πιστεύω πως ο ηλεκτρονικός τομέας έχει προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2015 στις 14:42 Η MariaLoveItaly: #68 27-06-15 14:42 Ειναι αληθεια οτι ο τσιπρας επανεφερε τους τομεις και ειδικοτητες που ειχαν καταργηθει? https://www.newsbeast.gr/greece/ekpa...a-epanasustasi-katargithedon-eidikotiton-epal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 21:22 Η Κάτια23 έγραψε: #69 13-04-21 21:22 Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 22:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 13-04-21 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2021 Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πάρα πολύ Ultras96 και για την αιτιολογιση σου οσον αφορά τον τομέα αλλά και για την ευχή σου στο να περάσω αυτό που θα επιλέξω. Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο transient: #67 25-03-14 21:03 Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις, πιστεύω πως ο ηλεκτρονικός τομέας έχει προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2015 στις 14:42 Η MariaLoveItaly: #68 27-06-15 14:42 Ειναι αληθεια οτι ο τσιπρας επανεφερε τους τομεις και ειδικοτητες που ειχαν καταργηθει? https://www.newsbeast.gr/greece/ekpa...a-epanasustasi-katargithedon-eidikotiton-epal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 21:22 Η Κάτια23 έγραψε: #69 13-04-21 21:22 Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 22:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 13-04-21 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2021 Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά νομίζω θα πάρω όντως ηλεκρονικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις, πιστεύω πως ο ηλεκτρονικός τομέας έχει προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2015 στις 14:42 Η MariaLoveItaly: #68 27-06-15 14:42 Ειναι αληθεια οτι ο τσιπρας επανεφερε τους τομεις και ειδικοτητες που ειχαν καταργηθει? https://www.newsbeast.gr/greece/ekpa...a-epanasustasi-katargithedon-eidikotiton-epal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 21:22 Η Κάτια23 έγραψε: #69 13-04-21 21:22 Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 22:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 13-04-21 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2021 Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι αληθεια οτι ο τσιπρας επανεφερε τους τομεις και ειδικοτητες που ειχαν καταργηθει? https://www.newsbeast.gr/greece/ekpa...a-epanasustasi-katargithedon-eidikotiton-epal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 21:22 Η Κάτια23 έγραψε: #69 13-04-21 21:22 Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 22:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 13-04-21 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2021 Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 13 Απριλίου 2021 στις 22:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 13-04-21 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2021 Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογια παντειου από εσπερινο επαλ πόσο πρέπει να βγάλει κάποιος για να μπει στη συγκεκριμένη σχολή?! & ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Ειναι λοτο γιατι ειναι μονο 2 θεσεις και αν φετος μειωσουν την αθηνα θα παει στη 1. περυσι η βαση ηταν 13260 προπερσι 5905 , βεβαια αυτα τα επιπεδα μοριων φετος δεν ισχυουν λογω ΕΒΕ
Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:08 Η Matinela έγραψε: #71 23-07-21 14:08 Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #72 23-07-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα. Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Καλησπερα ειμαι 37 κ εδωσα πανελληνιες φετος απο επαλ πληροφορικης εβγαλα 15.460 και εχω χαθει με τις σχολες ενδιαφερομαι μονο για αθηνα κ θα ηθελα να παω σε μια βατη σχολη αλλα με επαγκελματικη αποκατασταση .η δυνατοτητα Παιδαγωγικής επαρκειας....σκεφτόμουν το χαρικοποιο κ μετα το παπι..εχετε αποψη για αυτες τις σχολες; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε την πληροφορικη ΟΠΑ. Παιδαγωγικη επαρκεια δεν νομιζω να δινουν θα το κανεις εχτρα μετα.
Matinela Νεοφερμένο μέλος Η Matinela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:39 Η Matinela έγραψε: #73 23-07-21 14:39 Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #74 23-07-21 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michalis kate56 soudos Argyrisar ranger13 panaman Aggel0sss Νικολινα elenitren ELENIGA Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Deadly_sorrowX mermaid89 Vasaki alexandrahere EVE-ELENA Miranda32 nikolettari Chrisa Trelare roud globglogabgalab diamag Porfira Ada ada Eri0611 gk214 Devid Mendem Pharmacist01 calliope maria20 ggl FRT Dr. Gl. Luminous Penny80 Citylights Tokogiot Nala Matinela angies Jennoulajennaki Ria99 tsiobieman Jimmy20 chochoru fmarulezkd Alexecon1991 Κάτια23 MarcoReus Belle26 Dr House bookreader angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Matinela: Δεν το πιάνω με τις περσινες βασεις....ειναι πιο ευκολη σχολη; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει πολυ μαθηματικα και φυσικη και ηλεκτρονικη. Και αναφερεται στην υποστηριξη του 90% των επιχειρησιακων λογισμικων (οικονομικων και διαχειρισης), δηλαδη ευκολα δουλεια , οχι οτι οι αλλες δυσκολευουν βεβαια, αλλα εισαι εστιασμενη.
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:13 Η Nala έγραψε: #75 23-07-21 15:13 Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021 Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 15:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 23-07-21 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει? Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2021
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Το παπει ψηφιακά συστήματα νομίζω δίνει παιδαγωγική επάρκεια Click για ανάπτυξη... Το παπει δεν εχει χρησιμα μαθηματα να κανει , στα παιδαγωγικα το γυρισε? να βγαζει καθηγητες επαλ? Μαλιστα , προχωρημενα πραματα. Μη δουν εσπρεσαδικο , ολοι φρεντους να φτιαχνουμε. Ε και τι θα κανει μετα η ΑΣΠΑΙΤΕ κλεφτης θα γινει?