HALOS
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mike19930
Νεοφερμένο μέλος

mikel0uko
Νεοφερμένο μέλος

'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος

honey
Νεοφερμένο μέλος

Notis
Νεοφερμένο μέλος

θελω να περασω μουσικες σχολες (για τει)απο επαλ γινετε??
Ναι, π.χ. Αρτα (Και απ'οτι άκουσα οσοι βγούνε απο εκει, διορίζοντε στο άψε σβήσε σε μουσικά σχολεία)
mikel0uko
Νεοφερμένο μέλος

αυτο το εχω ακουσει κ εγω για αυτο 8ελω να πας περισοτερο απλα δν ηξερα αν γινετε κ οσους εχω ρωτισει λενε οτι δν 3ερουνΝαι, π.χ. Αρτα (Και απ'οτι άκουσα οσοι βγούνε απο εκει, διορίζοντε στο άψε σβήσε σε μουσικά σχολεία)
-----------------------------------------
βασικα κ εγω ι8ελα να παω ατο μουσικο αλλα τωρα παω 2λυκειου κ δν γινετεκαλο θα ηταν να πηγαινες σε ενα μουσικο λυκειο που περνας πιο ευκολα γιατι χρειαζονται λιγοτερα μορια....σε μουσικο παω και ξερω...Απο επαλ,δεν ξερω...![]()
sabbath
Νεοφερμένο μέλος

JinBluejean
Νεοφερμένο μέλος

georgina18
Νεοφερμένο μέλος

η απάντηση στην ερωτησή σου υπάρχει σε προηγούμενα ποστ!
ειδικοτητες ΕΠΑΛ --> https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42581
πληροφορίες για τα ΕΠΑΣ --> https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42583
και τα μαθήματα ανά τάξη και ειδικότητα των ΕΠΑΛ -->
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42586
να κοιτάς προσεκτικά τα θέματα που ήδη υπάρχουν!

γειά σου!

JinBluejean
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

Αν μπορειτε βοηθηστε με και σε κατι αλλο!

α) Μηχανολογίας
β) Οχημάτων
γ) Ηλεκτρολογίας
δ) Ηλεκτρονικής
ε) Δομικών Έργων
στ) Εφαρμοσμένων Τεχνών
ζ) Πληροφορικής
η) Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών
θ) Υγείας και Πρόνοιας
ι) Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος
ια) Ναυτικού Πλοιάρχων
ιβ) Ναυτικού Μηχανικών
Για κομμωτικη τι πρεπει να επιλεξω;

Ουπς - κι αλλη απορια.

Για κομμωτικη πρεπει να παω επας, οχι επαλ;
georgina18
Νεοφερμένο μέλος

αφού θες να πας κομμωτική θα πας ΕΠΑΣ..που είναι απογευματινά..
και η διαφορά τους με τα ΕΠΑΛ είναι ότι στα ΕΠΑΣ δεν παίρνεις απολυτήριο λυκείου...γιατί είναι επαγγελματικές σχολές...
αν έχεις αλλή απορία κάνε με "ΑΝΤ" στο "ΜΣΝ"...:no1:
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Πηγαινω δευτερα γυμνασιου και σκεφτομαι να μην συνεχισω στο γενικο λυκειο, γιατι δεν τα παω και τοσο καλα, και να παω στα ΕΠΑΛ. Μπορειτε να μου πειτε ποιες σχολες εχουν τα ΕΠΑΛ;
Δεν ειναι καλο σκεπτικο αυτο που κανεις:nono:
Σκουρα θα τ βρεις κ στ ΕΠΑ.Λ μν νομιζεις οτι επειδη εισαι αδυναμος μαθητης τ ΕΠΑ.Λ ειναι λυση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poke
Νεοφερμένο μέλος

Το ονομα μου ειναι Κωστας και θα ηθελα να με βοηθησετε σε μερικες αποριες που εχω για τα εσπερινα επαλ...
Εχω απολυτηριο μαθητειας ΟΑΕΔ (αποφοιτησα το 1996

Επισης επειδη λογο δουλειας εχω αοριστο ωραριο θα ηθελα να ξερω τι γινεται τωρα με τις απουσιες (ποσες μπορω να κανω ) γιατι εχω καιρο που εχω χασει επαφη με τα σχολεια και δε ξερω τι γινεται.
Προς τα παρον αν μπορει να μου λυσει καπποιος αυτες τις αποριες για να προχωρησω και στις επομενες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Καλησπερα σ ολους
Το ονομα μου ειναι Κωστας και θα ηθελα να με βοηθησετε σε μερικες αποριες που εχω για τα εσπερινα επαλ...
Εχω απολυτηριο μαθητειας ΟΑΕΔ (αποφοιτησα το 1996στον κλαδο μηχανολογιας με ειδικοτητα μηχανοτεχνιτης αυτοκινητων) που απ οτι ξερω ειναι ισοτιμο με απολυτηριο 1ης λυκειου.Αρα λογικα μπορω να αρχισω απο τη β ταξη στο επαλ;
Επισης επειδη λογο δουλειας εχω αοριστο ωραριο θα ηθελα να ξερω τι γινεται τωρα με τις απουσιες (ποσες μπορω να κανω ) γιατι εχω καιρο που εχω χασει επαφη με τα σχολεια και δε ξερω τι γινεται.
Προς τα παρον αν μπορει να μου λυσει καπποιος αυτες τις αποριες για να προχωρησω και στις επομενες!
Γεια σου Κώστα.Λοιπόν ναι νομίζω μπορείς να ξεκινήσεις από την δευτέρα. Απουσίες νομίζω 50 αδικαιολόγητες και 114 δικαιολογημένες και αν έχεις πάνω από 15 Μ.Ο νομίζω 164 κάπου εκεί παίζουν περίπου.Επειδή είσαι ενήλικος να ξέρεις μπορείς να δικαιολογείς απουσίες πολύ εύκολα.. Λοιπόν Κώστα προχώρα στις επόμενες ερωτήσεις

sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σου Κώστα.Λοιπόν ναι νομίζω μπορείς να ξεκινήσεις από την δευτέρα. Απουσίες νομίζω 50 αδικαιολόγητες και 114 δικαιολογημένες και αν έχεις πάνω από 15 Μ.Ο νομίζω 164 κάπου εκεί παίζουν περίπου.Επειδή είσαι ενήλικος να ξέρεις μπορείς να δικαιολογείς απουσίες πολύ εύκολα.. Λοιπόν Κώστα προχώρα στις επόμενες ερωτήσεις![]()
Αυτό είναι το σύνολο!Μάλλον μπερδεύτηκες!64 είναι οι δικαιολογημένες!
poke
Νεοφερμένο μέλος

Παμε παρακατω...
με τις ειδικοτητες καπποιες αποριες
τι εξελιξη υπαρχει αν τελειωσεις τη Γ ταξη με ειδικοτητα:
1)[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]2)[/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Σχεδιαστών Δομικών Έργων[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]3)[/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
το πρωτο απο αποψη τη μπορεις να συνεχισεις σε ΤΕΙ και τα αλλα 2 τι ακριβως εχεις δικαιωμα να κανεις με την αδεια ασκησεως επαγγελματος που παιρνεις στο τελος.
Αυτα προς το παρον και βλεπουμε..
[/FONT]
SierraCosworth
Νεοφερμένο μέλος

Φετος τελειωσα την πρωτη ταξι του ΓΕΛ με βα8μο γυρω στο 15...
Η κατευθυνση που ηταν να ακολουθησω ηταν η τεχνολογικη, με στοχο να σπουδασω μηχανολογος μηχανικος ΑΕΙ και αν δεν τα καταφερω να παω σε κατι πιο χαληλοβαθμο αλλα αντιστοιχο (στα μαθηματικα και φυσικα τα παω παρα πολυ καλα).
Επειδη μεχρι τωρα νομιζα πως στο ΕΠΑΛ επικρατει ενα χαος και δεν γινεται μαθημα παραμονο χαβαλες και πλακα δεν ηθελα να παω σε αυτο...Μιλωντας ομως με εναν γωστο μου που παει σε ενα ΕΠΑΛ που θεωρειται απο τα καλυτερα με επιβεβαιωσε οτι η κατασταση που επικρατει ειναι σχεοδον η ιδια με του ΓΕΛ...Δηλαδη κανονικο μαθημα με καθηγητες χαλαρους, καθως οι περισσοτεροι ειναι (πχ. μηχανολογοι, ηλεκτρονικοι)...
Ετσι αποφασισα να παω σε αυτο το ΕΠΑΛ αλλα μου εχουν διμιουργηθει καποιες απορειες και θα ηθελα να με βοηθησεται αν μπορειτε...
Αρχικα θα ηθελα να μου πειται αν γινεται να ακολουθησω την σχολη που θελω (Μηχανολογος μηχανικος ΕΜΠ)...
Επεισης ποια θα ειναι τα μαθηματα στην κατευθυνση της ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ στη Δευτερα ταξη.
Και τι ειναι αυτο που λενε με την α ομαδα και την β ομαδα...
Επισης αν πχ. παω στην κατευθυνση της μηχανολογιας και τελειωσω το Λυκειο σαν τι θα μπορω να εργαστω με αυτο το χαρτι που περνω?
Τελος γινετε να παω σε στρατιωτικες σχολε πχ.Μηχανηκον Πολεμικων Αεροσκαφων (ΣΜΑ)????
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Το μονο π σου λεω ειναι να πας ΕΠΑ.Λ
Και στην κατευθηνση π θελεις.
Αν δεν σου τα πει καποιος αλλος μεχρι τ βραδυ θα σ εξηγησω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Praxis
- ranger13
- Dr. Gl. Luminous
- fabn
- Aporias
- Νικολινα
- Gewrgia!
- Irene06
- Alessandra Eliza
- Nikos_81
- Eliza23
- mermaid89
- Thanos_alertttt
- Scandal
- Kostas568
- Dion G.
- Ryuzaki
- niaou
- Μάρκος Βασίλης
- Mpthan
- roud
- jYanniss
- alexandrahere
- barkos
- spinalgr1990
- Arvacon
- ggl
- gpapas640
- xakounaamatata
- Pharmacist01
- Lady D.
- calliope
- Miranda32
- Ria99
- Jimmy20
- Matinela
- Alexecon1991
- ρενακι 13
- angies
- eukleidhs1821
- imyrcarn
- dokimos10
- Cortes
- BioChemical
- Eri0611
- το κοριτσι του μαη
- tsiobieman
- SlimShady
- korlef
- angelikitaraxia
- Anna10
- Stoyo
- Dr House
- Fanimaid
- Σταβι
- hirasawayui
- Vickyst
- Άρτεμις Α.
- elenia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.