covonilos Νεοφερμένο μέλος Ο covonilos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:00 Ο covonilos: #1 08-09-23 18:00 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο που μπορώ να βρω επιπλέον στοιχεία για την εξέταση; Στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει γενικά πράγματα, δεν καθορίζει πχ πόση διάρκεια πρέπει να έχει ο μονόλογος, αν θα δοθούν αντικείμενα κατά την διάρκεια, αν γίνεται σε αίθουσα ή σε κεντρική σκηνή κοκ Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.299 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:17 Η Grand Duchess: #2 08-09-23 18:17 @Εριφύλη μήπως ξέρεις τι θέλουν οι Θεσσαλονικείς; Αρχική Δημοσίευση από covonilos: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο που μπορώ να βρω επιπλέον στοιχεία για την εξέταση; Στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει γενικά πράγματα, δεν καθορίζει πχ πόση διάρκεια πρέπει να έχει ο μονόλογος, αν θα δοθούν αντικείμενα κατά την διάρκεια, αν γίνεται σε αίθουσα ή σε κεντρική σκηνή κοκ Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει. Click για ανάπτυξη... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.646 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Εριφύλη έγραψε: #3 08-09-23 18:22 Αρχική Δημοσίευση από covonilos: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο που μπορώ να βρω επιπλέον στοιχεία για την εξέταση; Στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει γενικά πράγματα, δεν καθορίζει πχ πόση διάρκεια πρέπει να έχει ο μονόλογος, αν θα δοθούν αντικείμενα κατά την διάρκεια, αν γίνεται σε αίθουσα ή σε κεντρική σκηνή κοκ Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει. Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Οι εξετάσεις στο εθνικό (και σε όλες τις δραματικές φαντάζομαι) όσο ξέρω διενεργούνται σε αίθουσες απλές, δεν ανεβαίνεις σε σκηνή. Λοιπόν τώρα.. Επιλέγεις δύο μονολόγους, έναν από το αρχαίο έως και τον 18ο αιώνα Και έναν νεότερο από τον 19ο και μετά.. Ένα έμμετρο ποίημα Ένα τραγούδι Οι εξεταστές σε διακόπτουν προφανώς, δεν σε αφήνουν να τα πεις ολόκληρα, δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, αλλά έχουν να δουν 1000+ παιδιά.. Δεν δίνεται κανένα αντικείμενο, παρά μόνο καρέκλα αν την χρειάζεσαι, το τραγούδι είναι ακαπέλα χωρίς όργανο ή μικρόφωνο.. Επιπλέον, μπορούν στο τέλος να σου βάλουν αυτοσχεδιασμούς (μπορεί, εμένα δεν μου έχουν βάλει ποτέ) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Evelynne maria97tt Εριφύλη Alessandra Eliza Κλημεντίνη giannis05 angies Gogosps aggorf Φινεύς SoyN kiyoshi Praxis Angelikaaa Scandal iew PanMoonlight constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο που μπορώ να βρω επιπλέον στοιχεία για την εξέταση; Στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει γενικά πράγματα, δεν καθορίζει πχ πόση διάρκεια πρέπει να έχει ο μονόλογος, αν θα δοθούν αντικείμενα κατά την διάρκεια, αν γίνεται σε αίθουσα ή σε κεντρική σκηνή κοκ Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.299 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:17 Η Grand Duchess: #2 08-09-23 18:17 @Εριφύλη μήπως ξέρεις τι θέλουν οι Θεσσαλονικείς; Αρχική Δημοσίευση από covonilos: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο που μπορώ να βρω επιπλέον στοιχεία για την εξέταση; Στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει γενικά πράγματα, δεν καθορίζει πχ πόση διάρκεια πρέπει να έχει ο μονόλογος, αν θα δοθούν αντικείμενα κατά την διάρκεια, αν γίνεται σε αίθουσα ή σε κεντρική σκηνή κοκ Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει. Click για ανάπτυξη... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.646 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Εριφύλη έγραψε: #3 08-09-23 18:22 Αρχική Δημοσίευση από covonilos: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο που μπορώ να βρω επιπλέον στοιχεία για την εξέταση; Στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει γενικά πράγματα, δεν καθορίζει πχ πόση διάρκεια πρέπει να έχει ο μονόλογος, αν θα δοθούν αντικείμενα κατά την διάρκεια, αν γίνεται σε αίθουσα ή σε κεντρική σκηνή κοκ Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει. Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Οι εξετάσεις στο εθνικό (και σε όλες τις δραματικές φαντάζομαι) όσο ξέρω διενεργούνται σε αίθουσες απλές, δεν ανεβαίνεις σε σκηνή. Λοιπόν τώρα.. Επιλέγεις δύο μονολόγους, έναν από το αρχαίο έως και τον 18ο αιώνα Και έναν νεότερο από τον 19ο και μετά.. Ένα έμμετρο ποίημα Ένα τραγούδι Οι εξεταστές σε διακόπτουν προφανώς, δεν σε αφήνουν να τα πεις ολόκληρα, δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, αλλά έχουν να δουν 1000+ παιδιά.. Δεν δίνεται κανένα αντικείμενο, παρά μόνο καρέκλα αν την χρειάζεσαι, το τραγούδι είναι ακαπέλα χωρίς όργανο ή μικρόφωνο.. Επιπλέον, μπορούν στο τέλος να σου βάλουν αυτοσχεδιασμούς (μπορεί, εμένα δεν μου έχουν βάλει ποτέ) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
@Εριφύλη μήπως ξέρεις τι θέλουν οι Θεσσαλονικείς; Αρχική Δημοσίευση από covonilos: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο που μπορώ να βρω επιπλέον στοιχεία για την εξέταση; Στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει γενικά πράγματα, δεν καθορίζει πχ πόση διάρκεια πρέπει να έχει ο μονόλογος, αν θα δοθούν αντικείμενα κατά την διάρκεια, αν γίνεται σε αίθουσα ή σε κεντρική σκηνή κοκ Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει. Click για ανάπτυξη...
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.646 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:22 Η Εριφύλη έγραψε: #3 08-09-23 18:22 Αρχική Δημοσίευση από covonilos: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο που μπορώ να βρω επιπλέον στοιχεία για την εξέταση; Στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει γενικά πράγματα, δεν καθορίζει πχ πόση διάρκεια πρέπει να έχει ο μονόλογος, αν θα δοθούν αντικείμενα κατά την διάρκεια, αν γίνεται σε αίθουσα ή σε κεντρική σκηνή κοκ Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει. Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Οι εξετάσεις στο εθνικό (και σε όλες τις δραματικές φαντάζομαι) όσο ξέρω διενεργούνται σε αίθουσες απλές, δεν ανεβαίνεις σε σκηνή. Λοιπόν τώρα.. Επιλέγεις δύο μονολόγους, έναν από το αρχαίο έως και τον 18ο αιώνα Και έναν νεότερο από τον 19ο και μετά.. Ένα έμμετρο ποίημα Ένα τραγούδι Οι εξεταστές σε διακόπτουν προφανώς, δεν σε αφήνουν να τα πεις ολόκληρα, δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, αλλά έχουν να δουν 1000+ παιδιά.. Δεν δίνεται κανένα αντικείμενο, παρά μόνο καρέκλα αν την χρειάζεσαι, το τραγούδι είναι ακαπέλα χωρίς όργανο ή μικρόφωνο.. Επιπλέον, μπορούν στο τέλος να σου βάλουν αυτοσχεδιασμούς (μπορεί, εμένα δεν μου έχουν βάλει ποτέ)
Αρχική Δημοσίευση από covonilos: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο που μπορώ να βρω επιπλέον στοιχεία για την εξέταση; Στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει γενικά πράγματα, δεν καθορίζει πχ πόση διάρκεια πρέπει να έχει ο μονόλογος, αν θα δοθούν αντικείμενα κατά την διάρκεια, αν γίνεται σε αίθουσα ή σε κεντρική σκηνή κοκ Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει. Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Οι εξετάσεις στο εθνικό (και σε όλες τις δραματικές φαντάζομαι) όσο ξέρω διενεργούνται σε αίθουσες απλές, δεν ανεβαίνεις σε σκηνή. Λοιπόν τώρα.. Επιλέγεις δύο μονολόγους, έναν από το αρχαίο έως και τον 18ο αιώνα Και έναν νεότερο από τον 19ο και μετά.. Ένα έμμετρο ποίημα Ένα τραγούδι Οι εξεταστές σε διακόπτουν προφανώς, δεν σε αφήνουν να τα πεις ολόκληρα, δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, αλλά έχουν να δουν 1000+ παιδιά.. Δεν δίνεται κανένα αντικείμενο, παρά μόνο καρέκλα αν την χρειάζεσαι, το τραγούδι είναι ακαπέλα χωρίς όργανο ή μικρόφωνο.. Επιπλέον, μπορούν στο τέλος να σου βάλουν αυτοσχεδιασμούς (μπορεί, εμένα δεν μου έχουν βάλει ποτέ)