Nickt23 Νεοφερμένο μέλος Ο Nickt23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 18:08 Ο Nickt23 έγραψε: #1 16-03-22 18:08 Να κάνω μια ερώτηση αν θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον στα τουριστικά επαγγέλματα , καλό είναι να πάω στη διοίκηση επιχειρήσεων και μετά μεταπτυχιακό στα τουριστικά ή οικονομικών σπουδών και τουριστικά Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2022 στις 18:35 Ο Guest 881237: #2 16-03-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Nickt23: Να κάνω μια ερώτηση αν θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον στα τουριστικά επαγγέλματα , καλό είναι να πάω στη διοίκηση επιχειρήσεων και μετά μεταπτυχιακό στα τουριστικά ή οικονομικών σπουδών και τουριστικά Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο θα ήταν να πας σε μια καθαρα τουριστική σχολή πχ διοίκηση τουρισμού παδα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2022 στις 01:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 17-03-22 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Nickt23: Να κάνω μια ερώτηση αν θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον στα τουριστικά επαγγέλματα , καλό είναι να πάω στη διοίκηση επιχειρήσεων και μετά μεταπτυχιακό στα τουριστικά ή οικονομικών σπουδών και τουριστικά Click για ανάπτυξη... Καλο ειναι μια επιστημη να την πιανεις απο το κεντρο της και οχι απο το παρακλαδι. Αν ως τουριστικα ενοοεις ξενοδοχεια τοτε η σπουδαιοτητα σχολων εχει: ΑΣΤΕ Διοικηση επιχειρησεων + ΜΠΣ τουριστικα Τουριστικα Αν οχι ξενοδοχεια αλλα οτι αλλο σχετικο: Διοικηση επιχειρησεων + ΜΠΣ τουριστικα Τουριστικα ΑΣΤΕ Η οικονομικων σπουδων + ΜΠΣ τουριστικα... παιζει και αυτο το σεναριο καθοτι τα οικονομικα ειναι μια πιο λιτή ΔΕΟ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2022 στις 09:22 Ο Guest 881237: #4 17-03-22 09:22 Όπως πάντα εδώ μέσα ακούγονται διάφορα από άτομα που δεν έχουν ιδέα, δυστυχώς έκανα το λάθος και βασίζομουν στο τι ακούγεται εδώ μέσα και πήγα να βρω το μπελά μου... Μην ξανά ρωτήσεις εδώ μέσα για τέτοια θέματα στο λέω ειλικρινά. Βρες το σωστό μέρος με τους σωστούς ανθρώπους να ρωτήσεις,όχι εδώ... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn joa emima Maria_Xagorari 5tsuh1ss Mathitis_tou_15 Guhahg5837 aris63 electra7 damn DimitrisGr7 Έλενα Παπαμακαριου GV221 la loquera Eri0611 Nefpav 🔹dimitra🔹 Billas srg96 Giii ag97 diamag ggl Nala Ksenia. Ksenia77 Panos_02 SlimShady augustine charmander Pharmacist01 korlef Nickt23 angies Johnman97 desp1naa xakounaamatata L0st Ryuzaki snowy Appolon Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να κάνω μια ερώτηση αν θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον στα τουριστικά επαγγέλματα , καλό είναι να πάω στη διοίκηση επιχειρήσεων και μετά μεταπτυχιακό στα τουριστικά ή οικονομικών σπουδών και τουριστικά
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2022 στις 18:35 Ο Guest 881237: #2 16-03-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Nickt23: Να κάνω μια ερώτηση αν θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον στα τουριστικά επαγγέλματα , καλό είναι να πάω στη διοίκηση επιχειρήσεων και μετά μεταπτυχιακό στα τουριστικά ή οικονομικών σπουδών και τουριστικά Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο θα ήταν να πας σε μια καθαρα τουριστική σχολή πχ διοίκηση τουρισμού παδα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2022 στις 01:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 17-03-22 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Nickt23: Να κάνω μια ερώτηση αν θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον στα τουριστικά επαγγέλματα , καλό είναι να πάω στη διοίκηση επιχειρήσεων και μετά μεταπτυχιακό στα τουριστικά ή οικονομικών σπουδών και τουριστικά Click για ανάπτυξη... Καλο ειναι μια επιστημη να την πιανεις απο το κεντρο της και οχι απο το παρακλαδι. Αν ως τουριστικα ενοοεις ξενοδοχεια τοτε η σπουδαιοτητα σχολων εχει: ΑΣΤΕ Διοικηση επιχειρησεων + ΜΠΣ τουριστικα Τουριστικα Αν οχι ξενοδοχεια αλλα οτι αλλο σχετικο: Διοικηση επιχειρησεων + ΜΠΣ τουριστικα Τουριστικα ΑΣΤΕ Η οικονομικων σπουδων + ΜΠΣ τουριστικα... παιζει και αυτο το σεναριο καθοτι τα οικονομικα ειναι μια πιο λιτή ΔΕΟ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2022 στις 09:22 Ο Guest 881237: #4 17-03-22 09:22 Όπως πάντα εδώ μέσα ακούγονται διάφορα από άτομα που δεν έχουν ιδέα, δυστυχώς έκανα το λάθος και βασίζομουν στο τι ακούγεται εδώ μέσα και πήγα να βρω το μπελά μου... Μην ξανά ρωτήσεις εδώ μέσα για τέτοια θέματα στο λέω ειλικρινά. Βρες το σωστό μέρος με τους σωστούς ανθρώπους να ρωτήσεις,όχι εδώ... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn joa emima Maria_Xagorari 5tsuh1ss Mathitis_tou_15 Guhahg5837 aris63 electra7 damn DimitrisGr7 Έλενα Παπαμακαριου GV221 la loquera Eri0611 Nefpav 🔹dimitra🔹 Billas srg96 Giii ag97 diamag ggl Nala Ksenia. Ksenia77 Panos_02 SlimShady augustine charmander Pharmacist01 korlef Nickt23 angies Johnman97 desp1naa xakounaamatata L0st Ryuzaki snowy Appolon Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nickt23: Να κάνω μια ερώτηση αν θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον στα τουριστικά επαγγέλματα , καλό είναι να πάω στη διοίκηση επιχειρήσεων και μετά μεταπτυχιακό στα τουριστικά ή οικονομικών σπουδών και τουριστικά Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο θα ήταν να πας σε μια καθαρα τουριστική σχολή πχ διοίκηση τουρισμού παδα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2022 στις 01:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 17-03-22 01:50 Αρχική Δημοσίευση από Nickt23: Να κάνω μια ερώτηση αν θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον στα τουριστικά επαγγέλματα , καλό είναι να πάω στη διοίκηση επιχειρήσεων και μετά μεταπτυχιακό στα τουριστικά ή οικονομικών σπουδών και τουριστικά Click για ανάπτυξη... Καλο ειναι μια επιστημη να την πιανεις απο το κεντρο της και οχι απο το παρακλαδι. Αν ως τουριστικα ενοοεις ξενοδοχεια τοτε η σπουδαιοτητα σχολων εχει: ΑΣΤΕ Διοικηση επιχειρησεων + ΜΠΣ τουριστικα Τουριστικα Αν οχι ξενοδοχεια αλλα οτι αλλο σχετικο: Διοικηση επιχειρησεων + ΜΠΣ τουριστικα Τουριστικα ΑΣΤΕ Η οικονομικων σπουδων + ΜΠΣ τουριστικα... παιζει και αυτο το σεναριο καθοτι τα οικονομικα ειναι μια πιο λιτή ΔΕΟ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2022 στις 09:22 Ο Guest 881237: #4 17-03-22 09:22 Όπως πάντα εδώ μέσα ακούγονται διάφορα από άτομα που δεν έχουν ιδέα, δυστυχώς έκανα το λάθος και βασίζομουν στο τι ακούγεται εδώ μέσα και πήγα να βρω το μπελά μου... Μην ξανά ρωτήσεις εδώ μέσα για τέτοια θέματα στο λέω ειλικρινά. Βρες το σωστό μέρος με τους σωστούς ανθρώπους να ρωτήσεις,όχι εδώ... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nickt23: Να κάνω μια ερώτηση αν θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον στα τουριστικά επαγγέλματα , καλό είναι να πάω στη διοίκηση επιχειρήσεων και μετά μεταπτυχιακό στα τουριστικά ή οικονομικών σπουδών και τουριστικά Click για ανάπτυξη... Καλο ειναι μια επιστημη να την πιανεις απο το κεντρο της και οχι απο το παρακλαδι. Αν ως τουριστικα ενοοεις ξενοδοχεια τοτε η σπουδαιοτητα σχολων εχει: ΑΣΤΕ Διοικηση επιχειρησεων + ΜΠΣ τουριστικα Τουριστικα Αν οχι ξενοδοχεια αλλα οτι αλλο σχετικο: Διοικηση επιχειρησεων + ΜΠΣ τουριστικα Τουριστικα ΑΣΤΕ Η οικονομικων σπουδων + ΜΠΣ τουριστικα... παιζει και αυτο το σεναριο καθοτι τα οικονομικα ειναι μια πιο λιτή ΔΕΟ
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαρτίου 2022 στις 09:22 Ο Guest 881237: #4 17-03-22 09:22 Όπως πάντα εδώ μέσα ακούγονται διάφορα από άτομα που δεν έχουν ιδέα, δυστυχώς έκανα το λάθος και βασίζομουν στο τι ακούγεται εδώ μέσα και πήγα να βρω το μπελά μου... Μην ξανά ρωτήσεις εδώ μέσα για τέτοια θέματα στο λέω ειλικρινά. Βρες το σωστό μέρος με τους σωστούς ανθρώπους να ρωτήσεις,όχι εδώ... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2022
Όπως πάντα εδώ μέσα ακούγονται διάφορα από άτομα που δεν έχουν ιδέα, δυστυχώς έκανα το λάθος και βασίζομουν στο τι ακούγεται εδώ μέσα και πήγα να βρω το μπελά μου... Μην ξανά ρωτήσεις εδώ μέσα για τέτοια θέματα στο λέω ειλικρινά. Βρες το σωστό μέρος με τους σωστούς ανθρώπους να ρωτήσεις,όχι εδώ...