Dimitris9
Δραστήριο μέλος
Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.

02-04-20

17:43
Καλησπέρα σε όλους !
Διάβασα οτι στην ύλη της Λογοτεχνίας (πανελλήνιες) είναι και το «Λεξικό Λογοτεχνικών Όρων» απο εκδόσεις «Διοφαντος». Αυτό το μαθαίνω απ’έξω; Με την έννοια οτι μπορεί να ζητηθεί κάποια έννοια για ανάλυση ; Αν ξερει καποιος παρακαλω κατατοπιστε με επειδή διαβάζω μόνος μου
Διάβασα οτι στην ύλη της Λογοτεχνίας (πανελλήνιες) είναι και το «Λεξικό Λογοτεχνικών Όρων» απο εκδόσεις «Διοφαντος». Αυτό το μαθαίνω απ’έξω; Με την έννοια οτι μπορεί να ζητηθεί κάποια έννοια για ανάλυση ; Αν ξερει καποιος παρακαλω κατατοπιστε με επειδή διαβάζω μόνος μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα.

02-04-20

18:19
Δεν ζητείται απ'έξω. Οι μισοί μαθητές σίγουρα το έχουν πετάξει. Ουσιαστικά εξηγεί κάποιους όρους. Στη λογοτεχνία δεν χρειάζεται πολύ διάβασμα, η θεωρία ταυτίζεται με αυτή της έκθεσης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.

02-04-20

18:20
Πολλοί δεν το έχουμε πάρει καθόλου.Καλησπέρα σε όλους !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...