Panospanos1
Νεοφερμένο μέλος

Ύστερα από εκτεταμένη ανάγνωση σε σχετικά threads στο forum σας,αποφάσισα και εγώ να κάνω την ερώτηση μου.
Προσπαθώ να συμπληρώσω την αίτηση UCAS αλλά έχω κολλήσει σε μερικά καίρια σημεία.Σπουδάζω σε Εσπερινό Επαλ,και από βλέπω δεν υπάρχει σχετική κατηγορία είτε στο add new school/college/centre είτε στο add qualifications.
Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει σε αυτό;
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panospanos1
Νεοφερμένο μέλος

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Panospanos1
Νεοφερμένο μέλος

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Panospanos1
Νεοφερμένο μέλος

Στην επιλογή Qualification όμως,δεν υπάρχει επιλογή για Επαλ λύκεια ούτε πεδίο για manual καταχώρηση.Οι μόνες που δίνει είναι "apolytio gymnasio" και "apolytirio geniko lykeio" .
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

φίλε καλημερα. βρηκα αυτην την ιστοσελιδαα έχει πολλά πράγματα εάν θεσ κοιτα την https://www.networkfoundation.gr/ucas-applications.aspΩς σχολείο γράφω Esperino Epal .
Στην επιλογή Qualification όμως,δεν υπάρχει επιλογή για Επαλ λύκεια ούτε πεδίο για manual καταχώρηση.Οι μόνες που δίνει είναι "apolytio gymnasio" και "apolytirio geniko lykeio" .

Καλη σου μερα και ελπιζω να βοηθησα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...