Ponemenosksifias
Νεοφερμένο μέλος
Η Ponemenosksifias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα.

19-07-25

19:31
Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.603 μηνύματα.

19-07-25

20:20
Ναι δικιο εχουν ...το διεθνων ειναι για φραγκακτες να λενε κατι οτι σπουδασαν..και για κονε σε υπουργειο εξωτερικωνΦυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ;
Δεν εχει καμια αναγνωριση στην αγορα.
Ειχα την διαμαντουλα απο το παπει...10 χρονια στο βενετη ( δεν ξερω αν εχετε τετοιο βορεια )..της βρηκα καλη υποθεση στα ναυτηλικα αλλα δεν πηγε ηταν πολυ τιμια.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 965 μηνύματα.

20-07-25

00:50
Και μετά να πηγαίνουν σε ριάλιτι....Ναι δικιο εχουν ...το διεθνων ειναι για φραγκακτες να λενε κατι οτι σπουδασαν..και για κονε σε υπουργειο εξωτερικων
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.603 μηνύματα.

20-07-25

02:52
ναι που πανε ? στο GTM ...ε καλα ειναι να εχουμε και εγκεφαλικα μοντελα.Και μετά να πηγαίνουν σε ριάλιτι....

Σκάνδαλο στη Σκωτία: 34χρονη δασκάλα αποβλήθηκε για 2 χρόνια λόγω δραστηριότητας στο OnlyFans
Τι αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης- Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που την «έκαψαν»
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 577 μηνύματα.

20-07-25

13:05
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και επίσης θα πω ότι στο διεθνών είναι σχεδόν αυτονόητο ότι γνωρίζεις και ξένες γλώσσες. Μια γνωστή μου μου ειπε οτι μια καθηγήτρια τους μπήκε στο αμφιθέατρο και ξεκίνησε να διαβάζει κείμενο στα γαλλικά θεωρώντας αυτονόητο ότι όλοι οι φοιτητές την καταλαβαίνουν. Και στη νομική είναι δύσκολη η αποκατάσταση αλλά έχει πολλές διεξόδους.Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

20-07-25

13:36
αχ που ερωτιαρα η δασκαλα... σεμναααα..ποιος ξερει γαλλικα την εποχη αυτη?Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και επίσης θα πω ότι στο διεθνών είναι σχεδόν αυτονόητο ότι γνωρίζεις και ξένες γλώσσες. Μια γνωστή μου μου ειπε οτι μια καθηγήτρια τους μπήκε στο αμφιθέατρο και ξεκίνησε να διαβάζει κείμενο στα γαλλικά θεωρώντας αυτονόητο ότι όλοι οι φοιτητές την καταλαβαίνουν. Και στη νομική είναι δύσκολη η αποκατάσταση αλλά έχει πολλές διεξόδους.
Ponemenosksifias
Νεοφερμένο μέλος
Η Ponemenosksifias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα.

20-08-25

19:07
Για τις ξένες γλώσσες δεν ανησυχώ καθώς γνωρίζω ήδη 4 και στη σχολή ελπίζω ότι θα είναι βατά, μπορεί να είναι ανάλογα την γλώσσα. Η αλήθεια είναι ότι και η νομική δεν δίνει ξεκάθαρη αποκατάσταση για αυτό και δίστασα να την βάλω 1η επιλογή ( επειδή δεν μου άρεσε αρκετά σε σχέση με την διεθνών )Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και επίσης θα πω ότι στο διεθνών είναι σχεδόν αυτονόητο ότι γνωρίζεις και ξένες γλώσσες. Μια γνωστή μου μου ειπε οτι μια καθηγήτρια τους μπήκε στο αμφιθέατρο και ξεκίνησε να διαβάζει κείμενο στα γαλλικά θεωρώντας αυτονόητο ότι όλοι οι φοιτητές την καταλαβαίνουν. Και στη νομική είναι δύσκολη η αποκατάσταση αλλά έχει πολλές διεξόδους.
Ponemenosksifias
Νεοφερμένο μέλος

20-08-25

19:10
Κοιτα από αυτά που μου είπαν είναι ανάλογα και πόσο θα το ψάξεις γιατί για όσους πάνε στην διεθνών για την οικονομική κατεύθυνση κάτι έχουν να κερδίσουν. Απλά εγώ δίστασα με την νομική γιατί ούτε δικηγόρος ούτε δικαστής θέλω να γίνω και δεν ήξερα γενικότερα ότι δίνει τόσες δυνατότητες.Ναι δικιο εχουν ...το διεθνων ειναι για φραγκακτες να λενε κατι οτι σπουδασαν..και για κονε σε υπουργειο εξωτερικων
Δεν εχει καμια αναγνωριση στην αγορα.
Ειχα την διαμαντουλα απο το παπει...10 χρονια στο βενετη ( δεν ξερω αν εχετε τετοιο βορεια )..της βρηκα καλη υποθεση στα ναυτηλικα αλλα δεν πηγε ηταν πολυ τιμια.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

20-08-25

19:21
Ναι εστι... της διεθνων της εριξαν το λουκουμακι οτι γραφεσαι στο οικονομικο επιμελητήριο και ολα καλα..αλλα οχι υπαρχουν απειροι εκει εξω με περισσοτερες γνωσεις.Κοιτα από αυτά που μου είπαν είναι ανάλογα και πόσο θα το ψάξεις γιατί για όσους πάνε στην διεθνών για την οικονομική κατεύθυνση κάτι έχουν να κερδίσουν. Απλά εγώ δίστασα με την νομική γιατί ούτε δικηγόρος ούτε δικαστής θέλω να γίνω και δεν ήξερα γενικότερα ότι δίνει τόσες δυνατότητες.
Η νομικη ειναι παρπαρτου σε μεγαλες επιχειρησεις ,σε πολυεθνικες, στην ναυτηλια...οπου υπαρχει γραπτη συμφωνια και διεκδικήσεις (claims) ειναι μεσα. Θελει απταιστα δικηγορικα αγγλικα και γνωση του αγγλικου δικαιου.
Ponemenosksifias
Νεοφερμένο μέλος

20-08-25

19:28
Ναι όντως αρκετοί την επιλέγουν γιατί ουσιαστικά πλέον θεωρείται ότι προσφέρει πτυχίο ισότιμο με την οικονομικών επιστημών ( δεν ξέρω βέβαια τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας ). Τέλος πάντων για ένα έτος εκεί θα πάω και για μετα μάλλον όντως η νομική είναι η καλύτερη επιλογή.Ναι εστι... της διεθνων της εριξαν το λουκουμακι οτι γραφεσαι στο οικονομικο επιμελητήριο και ολα καλα..αλλα οχι υπαρχουν απειροι εκει εξω με περισσοτερες γνωσεις.
Η νομικη ειναι παρπαρτου σε μεγαλες επιχειρησεις ,σε πολυεθνικες, στην ναυτηλια...οπου υπαρχει γραπτη συμφωνια και διεκδικήσεις (claims) ειναι μεσα. Θελει απταιστα δικηγορικα αγγλικα και γνωση του αγγλικου δικαιου.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 965 μηνύματα.

23-08-25

16:06
Καμία από τις δύο!
Ponemenosksifias
Νεοφερμένο μέλος

23-08-25

16:10
Ε από την θεωρητική τι καλύτερο υπάρχει ;Καμία από τις δύο!
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος

23-08-25

16:11
Ε από την θεωρητική τι καλύτερο υπάρχει ;
Και εγώ από Θεωρητική ήμουν και σκέφτομαι αλλαγή κατεύθυνσης.
Ponemenosksifias
Νεοφερμένο μέλος

23-08-25

16:22
Τι εννοείς ;Και εγώ από Θεωρητική ήμουν και σκέφτομαι αλλαγή κατεύθυνσης.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος

23-08-25

21:01
Να δώσω πανελλήνιες από άλλο πεδίο.Τι εννοείς ;
Ponemenosksifias
Νεοφερμένο μέλος

24-08-25

03:12
Οκευ καλό κουράγιο ωστόσο εγώ δεν ξαναδίνω με την καμία !! Γιατί όμως θέλεις να αλλάξεις ;;Να δώσω πανελλήνιες από άλλο πεδίο.
Alessandra Eliza
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών Ιωαννίνων και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα.

24-08-25

14:45
Παιδαγωγικό ΔημοτικήςΕ από την θεωρητική τι καλύτερο υπάρχει ;
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 577 μηνύματα.

24-08-25

17:53
Είναι άσχετο με το θέμα , αλλά θα εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει: είδα ότι άνοιξαν τώρα οι αιτήσεις για αναπληρωτές αλλά θα πρέπει να είναι ήδη γραμμένοι στους πίνακες. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εργαστούμε σε δημόσιο σχολείο τον Σεπτέμβριο που θα έχουμε τελειώσει τη σχολή;Παιδαγωγικό Δημοτικής
Ponemenosksifias
Νεοφερμένο μέλος

25-08-25

01:53
Η δουλειά του δασκάλου είναι σταθερή αλλά με καμία δυνατότητα εξέλιξης από αυτά που έχω δει ( και όλα αυτά άμα καταφέρει κάποιος να διοριστεί)Παιδαγωγικό Δημοτικής
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

25-08-25

02:29
Ισως να ειναι δυνατον να εργαστεις.Είναι άσχετο με το θέμα , αλλά θα εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει: είδα ότι άνοιξαν τώρα οι αιτήσεις για αναπληρωτές αλλά θα πρέπει να είναι ήδη γραμμένοι στους πίνακες. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εργαστούμε σε δημόσιο σχολείο τον Σεπτέμβριο που θα έχουμε τελειώσει τη σχολή;
Οταν παρεις το αποφοιτηριο θα πρεπει να γραφεις στους καταλογους ΟΠΣΥΔ.

ΟΠΣΥΔ: «Βήμα – βήμα» πώς γίνεται η εγγραφή των εκπαιδευτικών
Η διαδικασία για τους εκπαιδευτικούς «βήμα-βήμα» σε video και στο «Εγχειρίδιο Εγγραφής & Σύνδεσης χρήστη συστήματος ΟΠΣΥΔ»
Οι αιτησεις γινονται τωρα τον αυγουστο και για λιγες μερες,
Αλλα υπαρχουν και αρνησεις ...γνωστο ειναι οτι στην δυτικη αττικη δεν πανε και εχουν αρνησεις και εχουν θεμα να βρουν...οποτε μπορει να ξαναανοιγουν τις αιτησεις Οκτώβριο Νοεμβριο, οποτε κανεις και εσυ αιτηση.

Από αύριο οι αιτήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Τι πρέπει να γνωρίζουν -Τι πρέπει να προσέξουν
Η δήλωση περιοχών δεν είναι απλώς «ένα χαρτί που συμπληρώνεις». Είναι το πρώτο βήμα ενός ταξιδιού που ξεκινά κάθε Σεπτέμβρη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- revanzo
- Ponemenosksifias
- johnsala
- thewitcher
- acc/fin04
- thenutritionist
- Mammy Nun
- gaidouri
- charmander
- Drscientist
- Corfu kitty
- panaman
- sophieee
- giorgos5002
- MariaApo
- Martheos
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- aris65
- abyssiniancat
- sakplat
- Entropy24
- Huener
- JohnOppie
- XRY
- ang12_012
- MarcoReus
- shuuu
- Giannismsn
- Searching
- korlef
- Kafkinos
- Pyotr_Krasnov
- SlimShady
- Stelios1231
- giannhs2001
- redpointer
- globglogabgalab
- ioanna2007
- m.b.
- ANVNYMOS
- nickd
- Efi10
- Mistis tis erimou
- mvas
- Jauahahwiwisjs
- elcteng
- psychoticwaltz
- eftria
- Nala
- Mixalis!
- Wonderkid
- tomftw
- Giannis_19
- Helen06
- Sotiris 12
- aggelosst9
- CELTICS FAN
- E.Z
- nick34
- Atrlef
- donpablo
- Xryssa
- b3om1zq
- st.krf
- gianikit
- andromaxh07
- userguest
- geneticist
- giannis06
- Dina
- AggelikiGr
- Κλημεντίνη
- Scandal
- Anna1974
- rseven
- vtsou1
- Kzaro
- Startx0
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.