gougouliasaxilleas@g Νεοφερμένο μέλος Ο gougouliasaxilleas@g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2022 στις 20:10 Ο gougouliasaxilleas@g: #1 26-03-22 20:10 Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2022 στις 21:21 Ο Guest 292010: #2 26-03-22 21:21 Κάντε μια διατριβή με τίτλο "Γιατί οι νοσηλευτές δεν εμβολιάζονται σε τόσο μεγάλο ποσοστό" μήπως και καταλάβουμε gougouliasaxilleas@g Νεοφερμένο μέλος Ο gougouliasaxilleas@g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 20:24 Ο gougouliasaxilleas@g: #3 27-03-22 20:24 Απαντήστε σοβαρά παρακαλώ και όχι αστεία gougouliasaxilleas@g Νεοφερμένο μέλος Ο gougouliasaxilleas@g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 21:12 Ο gougouliasaxilleas@g: #4 27-03-22 21:12 Έχει κάποιος άλλος κάποια ιδέα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 27-03-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Συνοδοι ασθενων, βοηθεια ή εμποδιο στο εργο του νοσηλευτη και στην εξελιξη της θεραπειας. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 23:06 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 27-03-22 23:06 Καλησπέρα, -Σύγχρονή διοίκηση εντατικών μονάδων υγείας και νοσηλευτική -Διοίκηση νοσηλευτικού προσωπικού στην ύπαιθρο με μειωμένο τεχνικό υλικό. - διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας, νοσηλευτές στο: Παθολογικό, Χειρουργικό, εντατικό, γυναικολογικό τομέα -Η εποχή της πανδημίας covid-19, μια σύγχρονη ταραχή στη διοίκηση νοσηλευτικών μονάδων Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 00:51 Ο Panagiotis849: #7 28-03-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Η πρόκληση της διοίκησης μιας μονάδας υγείας την εποχή της πανδημίας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dmav Panagiotis849 gougouliasaxilleas@g Scandal Appolon George9989 Gus Roger10 Meow Chemwizard constansn Φινεύς Πα.Κ eukleidhs1821 Schlimazel Αναστασία197 Viedo ucl student kiyoshi fmarulezkd korlef panagiotis23 tsiobieman QWERTY23 Mashiro@Iberan antonis97 χημεια4λαιφ ggl Steliosgkougkou snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαρτίου 2022 στις 21:21 Ο Guest 292010: #2 26-03-22 21:21 Κάντε μια διατριβή με τίτλο "Γιατί οι νοσηλευτές δεν εμβολιάζονται σε τόσο μεγάλο ποσοστό" μήπως και καταλάβουμε gougouliasaxilleas@g Νεοφερμένο μέλος Ο gougouliasaxilleas@g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 20:24 Ο gougouliasaxilleas@g: #3 27-03-22 20:24 Απαντήστε σοβαρά παρακαλώ και όχι αστεία gougouliasaxilleas@g Νεοφερμένο μέλος Ο gougouliasaxilleas@g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 21:12 Ο gougouliasaxilleas@g: #4 27-03-22 21:12 Έχει κάποιος άλλος κάποια ιδέα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 27-03-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Συνοδοι ασθενων, βοηθεια ή εμποδιο στο εργο του νοσηλευτη και στην εξελιξη της θεραπειας. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 23:06 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 27-03-22 23:06 Καλησπέρα, -Σύγχρονή διοίκηση εντατικών μονάδων υγείας και νοσηλευτική -Διοίκηση νοσηλευτικού προσωπικού στην ύπαιθρο με μειωμένο τεχνικό υλικό. - διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας, νοσηλευτές στο: Παθολογικό, Χειρουργικό, εντατικό, γυναικολογικό τομέα -Η εποχή της πανδημίας covid-19, μια σύγχρονη ταραχή στη διοίκηση νοσηλευτικών μονάδων Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 00:51 Ο Panagiotis849: #7 28-03-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Η πρόκληση της διοίκησης μιας μονάδας υγείας την εποχή της πανδημίας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dmav Panagiotis849 gougouliasaxilleas@g Scandal Appolon George9989 Gus Roger10 Meow Chemwizard constansn Φινεύς Πα.Κ eukleidhs1821 Schlimazel Αναστασία197 Viedo ucl student kiyoshi fmarulezkd korlef panagiotis23 tsiobieman QWERTY23 Mashiro@Iberan antonis97 χημεια4λαιφ ggl Steliosgkougkou snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάντε μια διατριβή με τίτλο "Γιατί οι νοσηλευτές δεν εμβολιάζονται σε τόσο μεγάλο ποσοστό" μήπως και καταλάβουμε
gougouliasaxilleas@g Νεοφερμένο μέλος Ο gougouliasaxilleas@g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 20:24 Ο gougouliasaxilleas@g: #3 27-03-22 20:24 Απαντήστε σοβαρά παρακαλώ και όχι αστεία gougouliasaxilleas@g Νεοφερμένο μέλος Ο gougouliasaxilleas@g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 21:12 Ο gougouliasaxilleas@g: #4 27-03-22 21:12 Έχει κάποιος άλλος κάποια ιδέα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 27-03-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Συνοδοι ασθενων, βοηθεια ή εμποδιο στο εργο του νοσηλευτη και στην εξελιξη της θεραπειας. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 23:06 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 27-03-22 23:06 Καλησπέρα, -Σύγχρονή διοίκηση εντατικών μονάδων υγείας και νοσηλευτική -Διοίκηση νοσηλευτικού προσωπικού στην ύπαιθρο με μειωμένο τεχνικό υλικό. - διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας, νοσηλευτές στο: Παθολογικό, Χειρουργικό, εντατικό, γυναικολογικό τομέα -Η εποχή της πανδημίας covid-19, μια σύγχρονη ταραχή στη διοίκηση νοσηλευτικών μονάδων Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 00:51 Ο Panagiotis849: #7 28-03-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Η πρόκληση της διοίκησης μιας μονάδας υγείας την εποχή της πανδημίας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dmav Panagiotis849 gougouliasaxilleas@g Scandal Appolon George9989 Gus Roger10 Meow Chemwizard constansn Φινεύς Πα.Κ eukleidhs1821 Schlimazel Αναστασία197 Viedo ucl student kiyoshi fmarulezkd korlef panagiotis23 tsiobieman QWERTY23 Mashiro@Iberan antonis97 χημεια4λαιφ ggl Steliosgkougkou snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
gougouliasaxilleas@g Νεοφερμένο μέλος Ο gougouliasaxilleas@g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 21:12 Ο gougouliasaxilleas@g: #4 27-03-22 21:12 Έχει κάποιος άλλος κάποια ιδέα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 27-03-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Συνοδοι ασθενων, βοηθεια ή εμποδιο στο εργο του νοσηλευτη και στην εξελιξη της θεραπειας. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 23:06 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 27-03-22 23:06 Καλησπέρα, -Σύγχρονή διοίκηση εντατικών μονάδων υγείας και νοσηλευτική -Διοίκηση νοσηλευτικού προσωπικού στην ύπαιθρο με μειωμένο τεχνικό υλικό. - διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας, νοσηλευτές στο: Παθολογικό, Χειρουργικό, εντατικό, γυναικολογικό τομέα -Η εποχή της πανδημίας covid-19, μια σύγχρονη ταραχή στη διοίκηση νοσηλευτικών μονάδων Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 00:51 Ο Panagiotis849: #7 28-03-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Η πρόκληση της διοίκησης μιας μονάδας υγείας την εποχή της πανδημίας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dmav Panagiotis849 gougouliasaxilleas@g Scandal Appolon George9989 Gus Roger10 Meow Chemwizard constansn Φινεύς Πα.Κ eukleidhs1821 Schlimazel Αναστασία197 Viedo ucl student kiyoshi fmarulezkd korlef panagiotis23 tsiobieman QWERTY23 Mashiro@Iberan antonis97 χημεια4λαιφ ggl Steliosgkougkou snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 27-03-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Συνοδοι ασθενων, βοηθεια ή εμποδιο στο εργο του νοσηλευτη και στην εξελιξη της θεραπειας. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 23:06 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 27-03-22 23:06 Καλησπέρα, -Σύγχρονή διοίκηση εντατικών μονάδων υγείας και νοσηλευτική -Διοίκηση νοσηλευτικού προσωπικού στην ύπαιθρο με μειωμένο τεχνικό υλικό. - διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας, νοσηλευτές στο: Παθολογικό, Χειρουργικό, εντατικό, γυναικολογικό τομέα -Η εποχή της πανδημίας covid-19, μια σύγχρονη ταραχή στη διοίκηση νοσηλευτικών μονάδων Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 00:51 Ο Panagiotis849: #7 28-03-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Η πρόκληση της διοίκησης μιας μονάδας υγείας την εποχή της πανδημίας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dmav Panagiotis849 gougouliasaxilleas@g Scandal Appolon George9989 Gus Roger10 Meow Chemwizard constansn Φινεύς Πα.Κ eukleidhs1821 Schlimazel Αναστασία197 Viedo ucl student kiyoshi fmarulezkd korlef panagiotis23 tsiobieman QWERTY23 Mashiro@Iberan antonis97 χημεια4λαιφ ggl Steliosgkougkou snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Συνοδοι ασθενων, βοηθεια ή εμποδιο στο εργο του νοσηλευτη και στην εξελιξη της θεραπειας.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2022 στις 23:06 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 27-03-22 23:06 Καλησπέρα, -Σύγχρονή διοίκηση εντατικών μονάδων υγείας και νοσηλευτική -Διοίκηση νοσηλευτικού προσωπικού στην ύπαιθρο με μειωμένο τεχνικό υλικό. - διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας, νοσηλευτές στο: Παθολογικό, Χειρουργικό, εντατικό, γυναικολογικό τομέα -Η εποχή της πανδημίας covid-19, μια σύγχρονη ταραχή στη διοίκηση νοσηλευτικών μονάδων Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 00:51 Ο Panagiotis849: #7 28-03-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Η πρόκληση της διοίκησης μιας μονάδας υγείας την εποχή της πανδημίας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα, -Σύγχρονή διοίκηση εντατικών μονάδων υγείας και νοσηλευτική -Διοίκηση νοσηλευτικού προσωπικού στην ύπαιθρο με μειωμένο τεχνικό υλικό. - διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας, νοσηλευτές στο: Παθολογικό, Χειρουργικό, εντατικό, γυναικολογικό τομέα -Η εποχή της πανδημίας covid-19, μια σύγχρονη ταραχή στη διοίκηση νοσηλευτικών μονάδων
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 00:51 Ο Panagiotis849: #7 28-03-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Η πρόκληση της διοίκησης μιας μονάδας υγείας την εποχή της πανδημίας
Αρχική Δημοσίευση από gougouliasaxilleas@g: Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό με τίτλο διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας είμαι στο δεύτερο εξάμηνο και θα ήθελα να μου προτείνετε θέματα για την διατριβή μου που να σχετίζονται με το νοσηλευτικό κομμάτι Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Click για ανάπτυξη... Η πρόκληση της διοίκησης μιας μονάδας υγείας την εποχή της πανδημίας