Efi Patt Νεοφερμένο μέλος Η Efi Patt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2011 στις 04:10 Η Efi Patt έγραψε: #1 23-06-11 04:10 διαιτολογια ή τεχνολογια τροφιμων να βαλω πρωτα??? τι απ τα 2 και με ποια σειρα?? ξερει κανεις πληροφοριες και αποκατασταση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. acatone92 Νεοφερμένο μέλος Ο acatone92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2011 στις 04:22 Ο acatone92: #2 23-06-11 04:22 Διαιτολόγια πιο ενδιαφέρον! Για την τεχνολογία τροφίμων μου έχουν πει πως έχει πολύ καλή αποκατάσταση. Ο πατέρας του κολλητού μου είναι διευθυντής στον βασιλόπουλο και λέει πως όσοι έχουν το πτυχίο ξεκινάνε με μισθό 1.000! Τώρα με την κρίση βεβαια θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2011 Efi Patt Νεοφερμένο μέλος Η Efi Patt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2011 στις 04:34 Η Efi Patt έγραψε: #3 23-06-11 04:34 thanks!! γι αυτο κι εγω μπερδευτικα σκεφτηκα πως οπως και να το κανουμε ενα διαιτολογος ειναι διαιτολογος!!! ομως και ο τεχνολογος τροφιμων αλλη φαση πφφφφφφφφ αντε πειτε κι αλλα!!!!!!!!! κανειςςςς δεν ξερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2011 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: al1999 Barka Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
διαιτολογια ή τεχνολογια τροφιμων να βαλω πρωτα??? τι απ τα 2 και με ποια σειρα?? ξερει κανεις πληροφοριες και αποκατασταση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
acatone92 Νεοφερμένο μέλος Ο acatone92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2011 στις 04:22 Ο acatone92: #2 23-06-11 04:22 Διαιτολόγια πιο ενδιαφέρον! Για την τεχνολογία τροφίμων μου έχουν πει πως έχει πολύ καλή αποκατάσταση. Ο πατέρας του κολλητού μου είναι διευθυντής στον βασιλόπουλο και λέει πως όσοι έχουν το πτυχίο ξεκινάνε με μισθό 1.000! Τώρα με την κρίση βεβαια θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2011 Efi Patt Νεοφερμένο μέλος Η Efi Patt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2011 στις 04:34 Η Efi Patt έγραψε: #3 23-06-11 04:34 thanks!! γι αυτο κι εγω μπερδευτικα σκεφτηκα πως οπως και να το κανουμε ενα διαιτολογος ειναι διαιτολογος!!! ομως και ο τεχνολογος τροφιμων αλλη φαση πφφφφφφφφ αντε πειτε κι αλλα!!!!!!!!! κανειςςςς δεν ξερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2011 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Διαιτολόγια πιο ενδιαφέρον! Για την τεχνολογία τροφίμων μου έχουν πει πως έχει πολύ καλή αποκατάσταση. Ο πατέρας του κολλητού μου είναι διευθυντής στον βασιλόπουλο και λέει πως όσοι έχουν το πτυχίο ξεκινάνε με μισθό 1.000! Τώρα με την κρίση βεβαια θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi Patt Νεοφερμένο μέλος Η Efi Patt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2011 στις 04:34 Η Efi Patt έγραψε: #3 23-06-11 04:34 thanks!! γι αυτο κι εγω μπερδευτικα σκεφτηκα πως οπως και να το κανουμε ενα διαιτολογος ειναι διαιτολογος!!! ομως και ο τεχνολογος τροφιμων αλλη φαση πφφφφφφφφ αντε πειτε κι αλλα!!!!!!!!! κανειςςςς δεν ξερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουνίου 2011
thanks!! γι αυτο κι εγω μπερδευτικα σκεφτηκα πως οπως και να το κανουμε ενα διαιτολογος ειναι διαιτολογος!!! ομως και ο τεχνολογος τροφιμων αλλη φαση πφφφφφφφφ αντε πειτε κι αλλα!!!!!!!!! κανειςςςς δεν ξερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.