bobbos188
Νεοφερμένο μέλος
Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

26-06-25

20:13
Μήπως γνωρίζει κάποιος την διαδικασία διαγραφής από μια σχολή? Έχω κάνει 10% και για να περάσω σε καινούργια σχολή και πρέπει να έχω διαγραφεί απο την παλιά.
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 282 μηνύματα.

26-06-25

20:36
Καλησπερα, διαγραφεσαι αυτοματα εφοσον μπεις στην καινουργια σχολη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.834 μηνύματα.

26-06-25

20:54
Εφοσον πετυχεις στην νεα σχολη με το 10% και αποφασισεις οτι θα πας τοτε τον σεπτεμβρη που θα κανεις την 1η εγγραφη στην νεα( ηλεκτρονικα σε πλετφορμα) θα τικαρεις το πλαισιο οτι εισαι γραμμενος στην ταδε σχολη και θα ζητας διαγραφη...αυτο και τελος..θα τα κανουν μεταξυ τουςΜήπως γνωρίζει κάποιος την διαδικασία διαγραφής από μια σχολή? Έχω κάνει 10% και για να περάσω σε καινούργια σχολή και πρέπει να έχω διαγραφεί απο την παλιά.
Εκτος και η νεα σχολη ειναι καμια μυστηρια οποτε μπορει να σου πει πηγαινε να ξεγραφεις μονος σου
bobbos188
Νεοφερμένο μέλος
Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

26-06-25

21:36
Ωραια ευχαριστω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ευχαριστωΕφοσον πετυχεις στην νεα σχολη με το 10% και αποφασισεις οτι θα πας τοτε τον σεπτεμβρη που θα κανεις την 1η εγγραφη στην νεα( ηλεκτρονικα σε πλετφορμα) θα τικαρεις το πλαισιο οτι εισαι γραμμενος στην ταδε σχολη και θα ζητας διαγραφη...αυτο και τελος..θα τα κανουν μεταξυ τους
Εκτος και η νεα σχολη ειναι καμια μυστηρια οποτε μπορει να σου πει πηγαινε να ξεγραφεις μονος σου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ευχαριστωωΚαλησπερα, διαγραφεσαι αυτοματα εφοσον μπεις στην καινουργια σχολη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bobbos188
- Aria2006
- Scandal
- apo370
- nick34
- giorgos8907
- shuuu
- GV221
- EFAKIT
- Kleanth
- SKG
- AggelikiGr