θεοδωρα231
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna-maria
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο για τη δυσκολία, θα 'λεγα οτι είναι πιο ασαφή και όχι πιο δύσκολα.
κουνελι
Νεοφερμένο μέλος

θεοδωρα231
Νεοφερμένο μέλος

ε λοιπον ο οεφε βγαζει θεματα για ολα τα μαθηματα που υπαρχουν κ γραφουν τα παιδια απ ολα τα φροντιστηρια κοινα θεματα κοινη ωρα κοινη μερα..κατι σαν πανελλαδικεσ φροντιστηριων ενα πραγμα..
ελπιζω να σε βοηθησα..
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος

κουνελι
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Το δικό μου φροντιστήριο δεν είναι στον Ο.Ε.Φ.Ε. ακριβώς γι'αυτό το λόγο,δηλαδή να υπάρχει πιθανότητα κάτι που θα γράψουμε να πέσει στις Πανελλαδικές.
Πάντως μέχρι στιγμής στην Έκθεση μας έβαλαν για τον εσωτερικό τουρισμό,στη Λογοτεχνιά Κρητικό(απ.1 και 5) και σήμερα στ'Αρχαία πρώτη ενότητα των Ηθικών Νικομαχείων σε συνδυασμό με την πρώτη ενότητα του Πρωταγόρα κι από άγνωστο ένα κομμάτι απ'το Συμπόσιο του Ξενοφώντα.
Γενικά βλέπω ότι πιστεύουν πολύ τον Κρητικό για φέτος και για αδιευκρίνιστο λόγο(αφού έπεσαν πέρυσι)έχουν τρελαθεί να μας βάζουν στα διαγωνίσματα Ηθικά Νικομάχεια.
riemann80
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτα ειναι κολπα των φροντιστηριων για να μαζευουν κοσμο και να αρπαζουν τα φραγκα του κοσμακη. αμα ειναι ετσι ας κανουν και μια προσωμειωση της δωρεαν παιδειας και να μη τα παιρνουν απο κανεναν...
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Όσο γι αυτό με τη φροντιστηριακή αίθουσα εμένα δε μου φαίνεται και τόσο οικεία καθώς γράφω σε άλλο κτίριο και με αυστηρή έως ανυπόφορη επιτήρηση.Γνωρίζω βέβαια και φροντιστήρια στα οποία γίνεται χαμός και η αντιγραφή πάει σύννεφο την ώρα της εξέτασης.
Σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται το άγχος εκείνου του πρωινού με ένα διαγώνισμα στο φροντιστήριο,αλλά αποκτάς μια ιδέα,κυρίως ως προς το να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου.
(Όπως και να 'χει κι εγώ αντίθετη είμαι με τα φροντιστήρια,όπως και μ αυτές τις εξετάσεις,αλλά δε νομίζω αυτό να άπτεται του θέματος που συζητείται εδώ.Φροντιστήρια υπήρχαν και προφανώς θα υπάρχουν,στηρίζονται στην ανασφάλεια γονιών και παιδιών και πλουτίζουν.Παρ'όλα αυτά δε ξέρω αν θα ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένη με τα 10 άγνωστα που έχω κάνει στο σχολείο εδώ και 9 μήνες.Επομένως πολλά είναι τα πράγματα που πρέπει να αναθεωρηθούν.Και δεν αναφέρομαι μόνο στη Δημόσια παιδεία.Στο φροντιστήριο μου όλοι οι συμμαθητές μου είναι από ιδιωτικά σχολεία και παρ'όλα αυτά εκτός του φροντιστηρίου κάνουν και ιδιαίτερα.Όλα αυτά εκτός θέματος.)
riemann80
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω εκει θυμωνω.
αυτο που λες για παιδια που κανουν ιδιαιτερα εκτος φροντιστηριου απορω που βρισκουν χρονο...
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Κι όμως προλαβαίνουν,θυσιάζουν άλλα πράγματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.