KaterinaL
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

συγγνωμη τρολαρεις?αφου μπηκες χημικο αθηνας περσι,φετος εδωσες πανελληνιες απετυχες να μπεις καπου καλυτερα και επιασες χημικο πατρας.ποιος ο λογος να πας χημικο πατρας να διαγραφεις απο το χημικο αθηνας για να ξαναεγγραφεις στο χημικο αθηνας με μεταγραφη\?Πέρυσι έδωσα πρώτη φορά Πανελλήνιες και είχα περάσει στο Χημικό στην Αθήνα. Φέτος που ξαναέδωσα, σε περίπτωση που περνάω πάλι Χημικό, αλλά την Πάτρα (για παράδειγμα), αν κάνω εγγραφή στο τμήμα της Πάτρας και πάρω στη συνέχεια μετεγγραφή για Αθήνα, θα είμαι 1ο ή 2ο έτος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaterinaL
Νεοφερμένο μέλος

Μα δεν είπα ότι θα το κάνω, μια ερώτηση έκανα. Είπα "Σε περίπτωση που περνάω πάλι Χημικό". Όσους έχω ρωτήσει, οι μισοί μου είπαν ότι θα είμαι 1ο έτος και οι άλλοι μισοί 2οσυγγνωμη τρολαρεις?αφου μπηκες χημικο αθηνας περσι,φετος εδωσες πανελληνιες απετυχες να μπεις καπου καλυτερα και επιασες χημικο πατρας.ποιος ο λογος να πας χημικο πατρας να διαγραφεις απο το χημικο αθηνας για να ξαναεγγραφεις στο χημικο αθηνας με μεταγραφη\?
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

εισαι σοβαρη?ποιος ο λογος που δηλωσες χημικο παλι αφου εισαι ηδη χημικο?επισης γτ να διαγραφεις απο τη σχολη.τρολ 110%Μα δεν είπα ότι θα το κάνω, μια ερώτηση έκανα. Είπα "Σε περίπτωση που περνάω πάλι Χημικό". Όσους έχω ρωτήσει, οι μισοί μου είπαν ότι θα είμαι 1ο έτος και οι άλλοι μισοί 2ο

KaterinaL
Νεοφερμένο μέλος

Ναι και εγώ αυτό τους έλεγα. Ωραία, σε ευχαριστώ πολύΑφου κανεις ξανα εγγραφη πως θα είσαι στο 2ο ετος;
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

μπορεις να μου εξηγησεις με ποια λογικη εβαλες χημικο μπατρας ενω εισαι ηδη χημικο?Ναι και εγώ αυτό τους έλεγα. Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ
KaterinaL
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχουν προσωπικοί λόγοι, που δεν χρειάζεται να αναφέρω. Έτσι και αλλιώς μόνο στην Πάτρα έβαλαμπορεις να μου εξηγησεις με ποια λογικη εβαλες χημικο μπατρας ενω εισαι ηδη χημικο?
uni77
Δραστήριο μέλος

Απο την ερώτηση σου αυτο κατάλαβα.
Απ'οσο ξέρω δεν γίνεται αυτό. Παλι πρωτο ετος εισαι (μιλαω με μια επιφύλαξη)
KaterinaL
Νεοφερμένο μέλος

Όχι εννοούσα αν αφού κάνω εγγραφή στο νέο τμήμα, παρ' όλο που είναι η ίδια σχολή, θα είμαι στο 1ο έτος και όχι στο 2ο, όπως ήμουν.Θες να κάνεις μεταγραφή για να προσπερασεις το πρωτο ετος, να μπεις κατευθείαν δευτερο?
Απο την ερώτηση σου αυτο κατάλαβα.
Απ'οσο ξέρω δεν γίνεται αυτό. Παλι πρωτο ετος εισαι (μιλαω με μια επιφύλαξη)
Απλά με είχαν μπερδέψει κάποια άτομα, ευχαριστώ πολύ!
Viedo
Διάσημο μέλος

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν κανείς μετεγγραφή μπορεί να σου αναγνωριστούν μαθήματα και να πας σε κάποιο άλλο εξάμηνο, στο 2ο ή στην καλύτερη στο 3ο. Εναπόκειται στο τμήμα του πανεπιστημιου σου αν θα σου αναγνωρίσει τα μαθήματα και προαχθείς σε άλλο εξάμηνο. Γίνεται όμως.
H συγκεκριμένη δεν παρακολούθησε καθόλου την Χημεία στην Πάτρα.Αφού λέει ξαναέδωσε πανελλήνιες.Εγώ απορώ στην Χημεία στην Αθήνα δεν γράφτηκε όταν πέρασε την πρώτη φορά που έδωσε πανελλήνιες ; Και τώρα θέλει να περάσει με μετεγγραφή ; Περίεργο.

Guest 454371
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- clevercat
- De Broglie
- mickie
- olga123
- Demy25
- eri548
- Panos blg
- Ggpg
- louminis
- Kostakis45
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- eukleidhs1821
- KaterinaL
- Viedo
- ΘανάσοςG4
- uni77
- χημεια4λαιφ
- Slytherin
- iminspain
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- Φινεύς
- Greg1900
- Pharmacist01
- ChrisNoris
- jul25
- Evimgr
- Scott
- Κλημεντίνη
- Monster Hunter
- Johnman97
- charmander
- Rene2004
- Scandal
- γιω99
- Yiorgosk
- St11
- lnesb
- Memetchi
- Steffie88
- J.Cameron
- Intravenous_drug
- Makis7
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.