Evelynne
Νεοφερμένο μέλος
Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 64 μηνύματα.

03-10-22

17:34
Καλησπέρα σε όλους! Έχει ξεκινήσει η δήλωση μαθημάτων στο τμημα μου ( είμαι πρωτοετής ) και έχω κάποιες απορίες: στην ανακοίνωση γράφει οτι δηλώνω μόνο τα μαθηματα του προηγούμενου οδηγου σπουδων με Ν. Δηλαδή, ως πρωτοετής θα δηλώσω μονο τα 5 υποχρεωτικά του α εξαμήνου και όποιο επιλογής θέλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

03-10-22

17:38
αν δεν δουμε την λιστα Α εξαμηνου πως να ξερουμε ?Καλησπέρα σε όλους! Έχει ξεκινήσει η δήλωση μαθημάτων στο τμημα μου ( είμαι πρωτοετής ) και έχω κάποιες απορίες: στην ανακοίνωση γράφει οτι δηλώνω μόνο τα μαθηματα του προηγούμενου οδηγου σπουδων με Ν. Δηλαδή, ως πρωτοετής θα δηλώσω μονο τα 5 υποχρεωτικά του α εξαμήνου και όποιο επιλογής θέλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!![]()
Evelynne
Νεοφερμένο μέλος
Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 64 μηνύματα.

03-10-22

18:09
Έχεις δίκιο, σόρρυαν δεν δουμε την λιστα Α εξαμηνου πως να ξερουμε ?

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

03-10-22

18:14
λυπαμαι μου ειναι ακατανοητο το προγραμμα αυτο
ενα υποχρεωτικο μαθημα στο πρωτο εξαμηνο δεν εχω συναντησει αλλου
δεν ξερω αν θελεις να πεις σχολη να δω το site της,,,και εσυ σε πια απ'ολες εισαι?
δεν ξερω αν θελεις να πεις σχολη να δω το site της,,,και εσυ σε πια απ'ολες εισαι?
Evelynne
Νεοφερμένο μέλος

03-10-22

18:48
Στη γεωπονία του ΑΠΘ είναι και δε γνωρίζω αν επιλέγω κατεύθυνση από το α εξάμηνο (πράγμα που μου φαίνεται απίθανο).λυπαμαι μου ειναι ακατανοητο το προγραμμα αυτο
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

03-10-22

19:08
καλα ασε να δω ,,,,εχω και ενα κονε στην σχολη σου.Στη γεωπονία του ΑΠΘ είναι και δε γνωρίζω αν επιλέγω κατεύθυνση από το α εξάμηνο (πράγμα που μου φαίνεται απίθανο).
εσυ πια κατευθυνση υπολογιζεις να ακολουθησεις ?
Gisthename
Νεοφερμένο μέλος
Η Gisthename αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα.

03-10-22

20:11
Καλησπέρα , είμαι 4ο έτος στη σχολή αλλά γενικά η δηλώσεις μαθημάτων με έχουν μπερδέψει πολύ , η σχολή μου λέει πως για το πτυχίο χρειαζόμαστε 36 υποχρεωτικά μαθήματα , 12 κατ’επιλογην υποχρεωτικά και 8 προαιρετικά .
Εγώ το όριο των κατ’επιλογην υποχρεωτικών το έχω καλύψει από τα προηγούμενα εξάμηνα στο σύνολο έχω 13 ενώ για το πτυχίο θέλει 12 όπως και στο προαιρετικά έχω σύνολο 10 ενώ θέλει 8 .
Αυτό σημαίνει ότι στο Ζ’ και Η’ εξάμηνο μπορώ να μην δηλώσω προαιρετικά κ κατ’επιλογην υποχρεωτικά ;
Δηλαδή να κάνω δήλωση μόνο τα υποχρεωτικά που είναι 4 στο Ζ και 5 στο Η εξάμηνο.
Γενικά το όριο ανώτατο και κατώτατο στη δηλώσει μαθημάτων ποιο είναι ;
Εγώ το όριο των κατ’επιλογην υποχρεωτικών το έχω καλύψει από τα προηγούμενα εξάμηνα στο σύνολο έχω 13 ενώ για το πτυχίο θέλει 12 όπως και στο προαιρετικά έχω σύνολο 10 ενώ θέλει 8 .
Αυτό σημαίνει ότι στο Ζ’ και Η’ εξάμηνο μπορώ να μην δηλώσω προαιρετικά κ κατ’επιλογην υποχρεωτικά ;
Δηλαδή να κάνω δήλωση μόνο τα υποχρεωτικά που είναι 4 στο Ζ και 5 στο Η εξάμηνο.
Γενικά το όριο ανώτατο και κατώτατο στη δηλώσει μαθημάτων ποιο είναι ;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

03-10-22

20:22
Λοιπον εβελυν θα πρεπει να δηλωσεις αυτα τα 6 μαθηματα
αγγικα ή γερμανικα οχι και τα δυο
και ενα απο τα παρακατω συμφωνα με την κατευθυνση που θα επιλεξεις στο 6ο εξαμηνο
εδω ειναι και το σωστο μαθημα επιλογης που πρεπει να επιλεξεις συμφωνα με την κατευθυνση που θα παρεις
οι πληροφοριες ειναι απο φοιτητρια του τμηματος σου
και ενα απο τα παρακατω συμφωνα με την κατευθυνση που θα επιλεξεις στο 6ο εξαμηνο
εδω ειναι και το σωστο μαθημα επιλογης που πρεπει να επιλεξεις συμφωνα με την κατευθυνση που θα παρεις
Evelynne
Νεοφερμένο μέλος

03-10-22

20:49
Χίλια ευχαριστώ για τον κόπο σου!Λοιπον εβελυν θα πρεπει να δηλωσεις αυτα τα 6 μαθηματα
View attachment 109465
View attachment 109466
View attachment 109468

plantbee
Νεοφερμένο μέλος
Η plantbee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.

04-10-22

11:59
Τελείωσα το 1ο έτος και περιμένω αποτελέσματα από μαθήματα που έδωσα τον Σεπτέμβρη. Για να κάνω δήλωση μαθημάτων γ εξαμήνου, πρεπει να βγουν πρωτα τα αποτελέσματα ώστε να ξέρω τι περασα ή δηλώνω και τα μαθήματα του α εξαμήνου χωρίς να ξέρω αν τα πέρασα. Υπάρχει περιπτωση αν τα δηλώσω ενώ τα έχω περασει να θεωρηθεί ότι θέλω επανεξέταση; Από την άλλη αν περιμενω μεχρι να βγουν, δεν θα προλαβω να δηλώσω τις ώρες που θέλω στα εργαστήρια
Evelynne
Νεοφερμένο μέλος

04-10-22

12:59
Χρειάζομαι λίγη βοήθεια εδώ.Πατωντας εδώ επιλογή ομάδων που έβγαλε να διαλέξω μια ξένη γλωσσα.
Ωστόσο μετά στη δήλωση των μαθημάτων δεν έχει κάποιο άλλο μάθημα ξένης γλώσσας παρά μόνο κάποια ελεύθερης επιλογής. Αρα εγώ από ξένη γλώσσα θα επιλέξω μόνο από την ομάδα προγράμματος σπουδών που λέει; Αν είναι κάποιος του ΑΠΘ ας με διαφωτίσει λίγο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωστόσο μετά στη δήλωση των μαθημάτων δεν έχει κάποιο άλλο μάθημα ξένης γλώσσας παρά μόνο κάποια ελεύθερης επιλογής. Αρα εγώ από ξένη γλώσσα θα επιλέξω μόνο από την ομάδα προγράμματος σπουδών που λέει; Αν είναι κάποιος του ΑΠΘ ας με διαφωτίσει λίγο
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

04-10-22

16:21
ρε Εβελινα δεν ξερω το πρακτικο του θεματος αλλα ξεκαθαρο φαινεται..θελει να σταυρωσεις μια απο τις αγγλικα ή γερμανικα.
εδω παντως γεωπονες απθ δεν κυκλοφορουν απο οτι εχω δει , αλλα και να θυμαται τι εκανε περυσι
εδω παντως γεωπονες απθ δεν κυκλοφορουν απο οτι εχω δει , αλλα και να θυμαται τι εκανε περυσι
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

26-10-22

23:15
Την δήλωση μαθημάτων στο my studies μπορώ να την αλλάξω πολλές φορές μέχρ την λήξη; Σήμερα την άλλαξα δύο γιατί ξέχασα ένα μάθημα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

26-10-22

23:18
μπορεις να την αλλάξεις? ε ενταξει άλλαξε την ... μεχρι να την ελεγξει η γραμματεια και τελος αλλαγεςΤην δήλωση μαθημάτων στο my studies μπορώ να την αλλάξω πολλές φορές μέχρ την λήξη; Σήμερα την άλλαξα δύο γιατί ξέχασα ένα μάθημα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

26-10-22

23:21
Όταν την ξανά άλλαξα μου έβγαλε αυτό:μπορεις να την αλλάξεις? ε ενταξει άλλαξε την ... μεχρι να την ελεγξει η γραμματεια και τελος αλλαγες
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

27-10-22

00:06
Πωωω πόσο παλιά πλατφόρμα παίζει να έχετεΌταν την ξανά άλλαξα μου έβγαλε αυτό:
View attachment 110292
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-10-22

00:07
Γιατί;Πωωω πόσο παλιά πλατφόρμα παίζει να έχετε
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

27-10-22

00:07
Γιατί αυτή είχαμε στα Γιάννενα πριν πέντε χρόνιαΓιατί;

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-10-22

00:08
Αιώνιο ΕΚΠΑΓιατί αυτή είχαμε στα Γιάννενα πριν πέντε χρόνια![]()
Εν τω μεταξύ ΒΛΕΠΕΤΕ ότι ΟΛΑ είναι θεωρητικούρες;; Όχι για να μη με λέτε drama queen
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

27-10-22

00:13
Tο 1ο, 3ο και 5ο μάθημα θα τα παρακολουθούσα από περιέργεια και μόνο. Κατά τα άλλα ναι.Αιώνιο ΕΚΠΑ
Εν τω μεταξύ ΒΛΕΠΕΤΕ ότι ΟΛΑ είναι θεωρητικούρες;; Όχι για να μη με λέτε drama queen
View attachment 110294
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Elenakii
- maria97tt
- iiTzArismaltor_
- panaman
- Hased Babis
- sophiaa
- louminis
- EmperorPalpatine
- Maynard
- spring day
- eirinipap
- jorahtheexplorah
- barkos
- Joji
- SlimShady
- PanosBat
- hirasawayui
- Steliosgkougkou
- ggl
- P.Dam.
- Nick254
- το κοριτσι του μαη
- emilyfan85
- Τρελας123
- Εριφύλη
- tsiobieman
- Billas
- tfghp
- giannhs2001
- nicole1982
- oups
- User2350
- sophia<3
- angel27_
- Wonderkid
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- BloodyFairy
- Marple
- Unboxholics
- J.Cameron
- SoyN
- TheUnknown
- f99
- alpha.kappa
- Than003
- constansn
- Arvacon
- Deadly_sorrowX
- Scandal
- argy
- Gisthename
- Μαραθ22
- giorgakiss
- katia.m
- Evagpapat
- Sofos Gerontas
- Sherlockina
- Dr. Gl. Luminous
- estrela
- Specon
- Evelynne
- rempelos42
- plantbee
- liana
- katerinavld
- Χάρις
- roud
- Έμμα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.