Kon Νεοφερμένο μέλος Ο Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 18:03 Ο Kon έγραψε: #1 18-10-19 18:03 Μέχρι τώρα δεν υπάρχει μαθηματικός για το τμήμα μας. Έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για το τι θα γίνει στο τετράμηνο, κάποιο λένε δεν θα πάρουμε βαθμό, κάποιοι λένε θα πάρουμε όλοι 20 και δεν ξέρω τι να πιστέψω Πείτε εσείς τι ξέρετε και τι πιστεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 18:16 Ο tsiobieman: #2 18-10-19 18:16 το θέμα φίλε μου δεν είναι τι βαθμό θα πάρεις , αλλά τι γνώση θα λάβεις. Κανονικά θα σας έρθει καθηγητής το συντομότερο δυνατόν , διότι αν δεν έρθει και 20 να πάρετε στο επόμενο έτος δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε , εκτός αν κάνεις ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:01 Ο Memetchi έγραψε: #3 18-10-19 20:01 Αποκλείεται να μην έρθει καθηγητής μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όπως αποκλείεται να πάρετε όλοι 20... Λογικά ο καινούργιος μαθηματικός θα βαθμολογήσει με όσα θα προλάβετε να κάνετε μέχρι το τέλος του τετράμηνου και από τον βαθμό του διαγωνίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. than.bimp Νεοφερμένο μέλος Ο than.bimp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:14 Ο than.bimp: #4 18-10-19 20:14 Εμείς που δέν είχαμε καθηγητή/καθηγήτρια στο μάθημα των θρησκευτικών,για όλη τη διάρκεια του 1ου τετραμήνου,δέν πήραμε βαθμό στο μάθημα αυτο στο 1ο τετράμηνο,και όταν τελίωσε το δεύτερο τετράμηνο,πήραμε τον βαθμό του δεύτερου τετραμήνου και στο πρώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #5 18-10-19 20:17 Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:48 Ο tsiobieman: #6 18-10-19 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Click για ανάπτυξη... λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 21:05 Ο nPb έγραψε: #7 18-10-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Click για ανάπτυξη... Παλιά τέχνη σε αυτό το φόρουμ. Ο fast ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kon Νεοφερμένο μέλος Ο Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 Ο Kon έγραψε: #8 20-10-19 10:00 Επίσης ξέχασα να πω πως μαθηματικός καινούριος μαθηματικός ήρθε αλλά από τα 6 τμήματα χωρίς μαθηματικο πήρε μόνο το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 17:33 Ο Dimitris_Gr: #9 20-10-19 17:33 Θα μπει παύλα (-) και ότι πάρετε δεύτερο τετράμηνο θα πάρετε και στο πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Αναστασία197 ggl Dimitris_Gr christos87 Αννα Τσιτα kiyoshi eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέχρι τώρα δεν υπάρχει μαθηματικός για το τμήμα μας. Έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για το τι θα γίνει στο τετράμηνο, κάποιο λένε δεν θα πάρουμε βαθμό, κάποιοι λένε θα πάρουμε όλοι 20 και δεν ξέρω τι να πιστέψω Πείτε εσείς τι ξέρετε και τι πιστεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 18:16 Ο tsiobieman: #2 18-10-19 18:16 το θέμα φίλε μου δεν είναι τι βαθμό θα πάρεις , αλλά τι γνώση θα λάβεις. Κανονικά θα σας έρθει καθηγητής το συντομότερο δυνατόν , διότι αν δεν έρθει και 20 να πάρετε στο επόμενο έτος δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε , εκτός αν κάνεις ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:01 Ο Memetchi έγραψε: #3 18-10-19 20:01 Αποκλείεται να μην έρθει καθηγητής μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όπως αποκλείεται να πάρετε όλοι 20... Λογικά ο καινούργιος μαθηματικός θα βαθμολογήσει με όσα θα προλάβετε να κάνετε μέχρι το τέλος του τετράμηνου και από τον βαθμό του διαγωνίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. than.bimp Νεοφερμένο μέλος Ο than.bimp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:14 Ο than.bimp: #4 18-10-19 20:14 Εμείς που δέν είχαμε καθηγητή/καθηγήτρια στο μάθημα των θρησκευτικών,για όλη τη διάρκεια του 1ου τετραμήνου,δέν πήραμε βαθμό στο μάθημα αυτο στο 1ο τετράμηνο,και όταν τελίωσε το δεύτερο τετράμηνο,πήραμε τον βαθμό του δεύτερου τετραμήνου και στο πρώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #5 18-10-19 20:17 Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:48 Ο tsiobieman: #6 18-10-19 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Click για ανάπτυξη... λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 21:05 Ο nPb έγραψε: #7 18-10-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Click για ανάπτυξη... Παλιά τέχνη σε αυτό το φόρουμ. Ο fast ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kon Νεοφερμένο μέλος Ο Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 Ο Kon έγραψε: #8 20-10-19 10:00 Επίσης ξέχασα να πω πως μαθηματικός καινούριος μαθηματικός ήρθε αλλά από τα 6 τμήματα χωρίς μαθηματικο πήρε μόνο το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 17:33 Ο Dimitris_Gr: #9 20-10-19 17:33 Θα μπει παύλα (-) και ότι πάρετε δεύτερο τετράμηνο θα πάρετε και στο πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Αναστασία197 ggl Dimitris_Gr christos87 Αννα Τσιτα kiyoshi eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το θέμα φίλε μου δεν είναι τι βαθμό θα πάρεις , αλλά τι γνώση θα λάβεις. Κανονικά θα σας έρθει καθηγητής το συντομότερο δυνατόν , διότι αν δεν έρθει και 20 να πάρετε στο επόμενο έτος δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε , εκτός αν κάνεις ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:01 Ο Memetchi έγραψε: #3 18-10-19 20:01 Αποκλείεται να μην έρθει καθηγητής μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όπως αποκλείεται να πάρετε όλοι 20... Λογικά ο καινούργιος μαθηματικός θα βαθμολογήσει με όσα θα προλάβετε να κάνετε μέχρι το τέλος του τετράμηνου και από τον βαθμό του διαγωνίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. than.bimp Νεοφερμένο μέλος Ο than.bimp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:14 Ο than.bimp: #4 18-10-19 20:14 Εμείς που δέν είχαμε καθηγητή/καθηγήτρια στο μάθημα των θρησκευτικών,για όλη τη διάρκεια του 1ου τετραμήνου,δέν πήραμε βαθμό στο μάθημα αυτο στο 1ο τετράμηνο,και όταν τελίωσε το δεύτερο τετράμηνο,πήραμε τον βαθμό του δεύτερου τετραμήνου και στο πρώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #5 18-10-19 20:17 Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:48 Ο tsiobieman: #6 18-10-19 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Click για ανάπτυξη... λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 21:05 Ο nPb έγραψε: #7 18-10-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Click για ανάπτυξη... Παλιά τέχνη σε αυτό το φόρουμ. Ο fast ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kon Νεοφερμένο μέλος Ο Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 Ο Kon έγραψε: #8 20-10-19 10:00 Επίσης ξέχασα να πω πως μαθηματικός καινούριος μαθηματικός ήρθε αλλά από τα 6 τμήματα χωρίς μαθηματικο πήρε μόνο το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 17:33 Ο Dimitris_Gr: #9 20-10-19 17:33 Θα μπει παύλα (-) και ότι πάρετε δεύτερο τετράμηνο θα πάρετε και στο πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Αναστασία197 ggl Dimitris_Gr christos87 Αννα Τσιτα kiyoshi eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αποκλείεται να μην έρθει καθηγητής μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όπως αποκλείεται να πάρετε όλοι 20... Λογικά ο καινούργιος μαθηματικός θα βαθμολογήσει με όσα θα προλάβετε να κάνετε μέχρι το τέλος του τετράμηνου και από τον βαθμό του διαγωνίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
than.bimp Νεοφερμένο μέλος Ο than.bimp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:14 Ο than.bimp: #4 18-10-19 20:14 Εμείς που δέν είχαμε καθηγητή/καθηγήτρια στο μάθημα των θρησκευτικών,για όλη τη διάρκεια του 1ου τετραμήνου,δέν πήραμε βαθμό στο μάθημα αυτο στο 1ο τετράμηνο,και όταν τελίωσε το δεύτερο τετράμηνο,πήραμε τον βαθμό του δεύτερου τετραμήνου και στο πρώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #5 18-10-19 20:17 Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:48 Ο tsiobieman: #6 18-10-19 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Click για ανάπτυξη... λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 21:05 Ο nPb έγραψε: #7 18-10-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Click για ανάπτυξη... Παλιά τέχνη σε αυτό το φόρουμ. Ο fast ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kon Νεοφερμένο μέλος Ο Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 Ο Kon έγραψε: #8 20-10-19 10:00 Επίσης ξέχασα να πω πως μαθηματικός καινούριος μαθηματικός ήρθε αλλά από τα 6 τμήματα χωρίς μαθηματικο πήρε μόνο το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 17:33 Ο Dimitris_Gr: #9 20-10-19 17:33 Θα μπει παύλα (-) και ότι πάρετε δεύτερο τετράμηνο θα πάρετε και στο πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Αναστασία197 ggl Dimitris_Gr christos87 Αννα Τσιτα kiyoshi eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς που δέν είχαμε καθηγητή/καθηγήτρια στο μάθημα των θρησκευτικών,για όλη τη διάρκεια του 1ου τετραμήνου,δέν πήραμε βαθμό στο μάθημα αυτο στο 1ο τετράμηνο,και όταν τελίωσε το δεύτερο τετράμηνο,πήραμε τον βαθμό του δεύτερου τετραμήνου και στο πρώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #5 18-10-19 20:17 Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:48 Ο tsiobieman: #6 18-10-19 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Click για ανάπτυξη... λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 21:05 Ο nPb έγραψε: #7 18-10-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Click για ανάπτυξη... Παλιά τέχνη σε αυτό το φόρουμ. Ο fast ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kon Νεοφερμένο μέλος Ο Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 Ο Kon έγραψε: #8 20-10-19 10:00 Επίσης ξέχασα να πω πως μαθηματικός καινούριος μαθηματικός ήρθε αλλά από τα 6 τμήματα χωρίς μαθηματικο πήρε μόνο το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 17:33 Ο Dimitris_Gr: #9 20-10-19 17:33 Θα μπει παύλα (-) και ότι πάρετε δεύτερο τετράμηνο θα πάρετε και στο πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Αναστασία197 ggl Dimitris_Gr christos87 Αννα Τσιτα kiyoshi eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 20:48 Ο tsiobieman: #6 18-10-19 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Click για ανάπτυξη... λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 21:05 Ο nPb έγραψε: #7 18-10-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Click για ανάπτυξη... Παλιά τέχνη σε αυτό το φόρουμ. Ο fast ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kon Νεοφερμένο μέλος Ο Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 Ο Kon έγραψε: #8 20-10-19 10:00 Επίσης ξέχασα να πω πως μαθηματικός καινούριος μαθηματικός ήρθε αλλά από τα 6 τμήματα χωρίς μαθηματικο πήρε μόνο το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 17:33 Ο Dimitris_Gr: #9 20-10-19 17:33 Θα μπει παύλα (-) και ότι πάρετε δεύτερο τετράμηνο θα πάρετε και στο πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Αναστασία197 ggl Dimitris_Gr christos87 Αννα Τσιτα kiyoshi eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tέτοια τρολλιά είχε χρόνια να πέσει. Μου αρέσει η σοβαρότητα των απαντήσεων. Τhan δεν νομίζω να σας κακοπέσει το 20άρι εξάλλου γι' αυτό γίνονται και οι "κόντρες". Στην Ελλάδα αν έμπαιναν οι βαθμοί που αξίζουν, νομίζω ότι θα κοβόταν το γέλιο για πολλές γενιές...αλλά τι δουλειά θα κάνουν οι δήμαρχοι, οι ιεράρχες, οι νοματάρχες κλπ; Click για ανάπτυξη... λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2019 στις 21:05 Ο nPb έγραψε: #7 18-10-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Click για ανάπτυξη... Παλιά τέχνη σε αυτό το φόρουμ. Ο fast ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kon Νεοφερμένο μέλος Ο Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 Ο Kon έγραψε: #8 20-10-19 10:00 Επίσης ξέχασα να πω πως μαθηματικός καινούριος μαθηματικός ήρθε αλλά από τα 6 τμήματα χωρίς μαθηματικο πήρε μόνο το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 17:33 Ο Dimitris_Gr: #9 20-10-19 17:33 Θα μπει παύλα (-) και ότι πάρετε δεύτερο τετράμηνο θα πάρετε και στο πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Αναστασία197 ggl Dimitris_Gr christos87 Αννα Τσιτα kiyoshi eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: λες να μας baitare τόσο καλά? κόβεται το γέλιο στις Πανελλαδικές Νίκο μην ανησυχείς . Click για ανάπτυξη... Παλιά τέχνη σε αυτό το φόρουμ. Ο fast ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kon Νεοφερμένο μέλος Ο Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 Ο Kon έγραψε: #8 20-10-19 10:00 Επίσης ξέχασα να πω πως μαθηματικός καινούριος μαθηματικός ήρθε αλλά από τα 6 τμήματα χωρίς μαθηματικο πήρε μόνο το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 17:33 Ο Dimitris_Gr: #9 20-10-19 17:33 Θα μπει παύλα (-) και ότι πάρετε δεύτερο τετράμηνο θα πάρετε και στο πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επίσης ξέχασα να πω πως μαθηματικός καινούριος μαθηματικός ήρθε αλλά από τα 6 τμήματα χωρίς μαθηματικο πήρε μόνο το 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 17:33 Ο Dimitris_Gr: #9 20-10-19 17:33 Θα μπει παύλα (-) και ότι πάρετε δεύτερο τετράμηνο θα πάρετε και στο πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα μπει παύλα (-) και ότι πάρετε δεύτερο τετράμηνο θα πάρετε και στο πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.