Οι βαθμοί μου :
Έκθεση : 15.2
Μαθηματικά : 18.3
Φυσική : 18
Χημεία : 18.7
Θα δηλώσω μόνο Αθήνα, αλλά δεν ξέρω με τι σειρά προτεραιότητας. Δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο που να μου αρέσει, όλα μου φαίνονται εξίσου ενδιαφέροντα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο ολοκληρωμένο μηχανογραφικό με βάση τις δικές σας προσωπικές απόψεις; (αιτιολογώντας)
Ξέρω ότι θα μου πείτε αυτό που σου αρέσει, αλλά δυστυχώς δεν το έχω βρει ακόμη.
Θα δηλώσω μόνο Αθήνα, αλλά δεν ξέρω με τι σειρά προτεραιότητας. Δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο που να μου αρέσει, όλα μου φαίνονται εξίσου ενδιαφέροντα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο ολοκληρωμένο μηχανογραφικό με βάση τις δικές σας προσωπικές απόψεις; (αιτιολογώντας)
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 172 μηνύματα.

Μήπως αυτό που σου αρέσει βρίσκεται εκτός μηχανογραφικού; Άκου την καρδιά σου και μη χάσεις χρόνια σε κάτι που δε σε ενδιαφέρει πραγματικά. Φιλικά.
hihat1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

Έχεις κάτι γενικότερο στο νου;Οι βαθμοί μου :
Θα ήθελες να βρεθείς σε σχολή Μηχανικών ή θετικών επιστημών;
Αν έπρεπε να κατατάξεις τα μαθήματα αυτά σε μια ιεραρχία με βάση το ενδιαφέρον σου για αυτά, πώς θα έμοιαζε;
Θα ήθελες να χτίσεις μια ακαδημαϊκή καριέρα ή να μπεις στην εργατιά;
Δε πιστεύω να μπορεί κανείς να σου δώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση. Είναι πολλοί οι παράγοντες. Πάντως έχεις μπόλικες επιλογές...
Με βάση τις περσινές βάσεις, περνάς:
1) Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
2) Βιολογίας ΕΚΠΑ
3) Σε όλες τις σχολες (καθαρής) πληροφορικής της Αθήνας (
4) Όλες τις υπόλοιπες σχολές θετικών επιστήμων στην Αθήνα (Χημείας, Φυσικής, Μαθηματικών)
5) Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
6) Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών ΕΜΠ
... και σε πολλές άλλες.
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

δεν μπορεί να σου απαντήσει κανένας ακριβώς..αυτή είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρεις μόνος σου. Αυτό που μας έλεγε εμάς ο καθηγητής είναι ότι σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι σου αρέσει, βρες κάτι που να σου φαίνεται αν όχι ενδιαφέρον έστω όχι βαρετό και που να μην σε περιορίζει πολύ, ώστε να έχεις δυνατότητα να μεταπηδήσεις σε κάτι άλλο, αν χρειαστεί και θελήσεις αργότερα.
st.krf
Νεοφερμένο μέλος
Ο st.krf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

Αυτήν ειναι μια προσωπική αποφαση και πρέπει να την πάρεις μόνος σου(ή και με την οικογενεια σου)...Οι βαθμοί μου :
Μόνο εσύ ξέρεις τα ενδιαφέροντα σου και εσυ θα διαμορφώσεις τις σπουδές σου...θα σου προτεινα να μην ρωτάς τι να διαλέξεις γτ ο καθένας θα σου πει απο μια μαλακια
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.284 μηνύματα.

Η εικονα των δυνατοτητων σουΟι βαθμοί μου :
Ημμυ εμπ... δεν μπαινεις ( πολυ μοδατο επαγγελμα..πασπαρτου..και ανοργασμικο )
Μηχανολογοι εμπ ... ωραια τεχνη...πολυ δυσκολα μπαινεις ( εχει καλη απασχοληση)
Ναυπηγων εμπ ..μαλλον εισαι μεσα ( το πιο πολυ χρημα αλλα και ταξιδια στην κινα)
χημικων μηχανικων εμπ ...μαλλον εισαι μεσα ( ελπιδοφορα εργασιακα)
Πολιτικων μηχανικων ΕΜΠ..εισαι μεσα ( δυσκολη αποκαταταση προς το παρον) δυσκολη σχολη
Σεμφε εμπ..η πιο δυσκολη σχολη του εμπ.... εισαι μεσα ( δυσκολοτερη ευρεση εργασιας)
Μηχανικων Βιοιατρικης Παδα...εισαι μεσα ( εχει χρημα στην πωληση)
Μηχανικων υπολογιστων Παδα...εισαι μεσα..( περιζητητος και εδω και εξω)
Μηχανογραφικα:
Αν σου αρεσει ο νευτωνας
1.Μηχανολογων εμπ
2.Χημικων μηχανικων εμπ
μετα οτι θες δεν εχει νοημα ιδιατερο
Αν σου αρεσει και λιγο η χημεια
1.Χημικων μηχανικων εμπ
μετα οτι θες.
Αν σου αρεσουν τα σπιτια και τα μπετα
1.Πολιτικων μηχανικων εμπ
μετα οτι θες δεν εχει νοημα
Αν σου αρεσει η πληροφορικη
1.Ημμυ εμπ ( μαλλον απιαστο)
2.Μηχανικων ηλ υπολογιστων ΠΑΔΑ.
Αν σου αρεσουν τα ιατρικα
1.Μηχανικων βιοιατρικης παδα
Χτυπα τα sites της σχολων να δεις μαθηματα.
Εχεις κατι σε μορια μετεγγραφης να μιλησουμε σε αλλη βαση?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gaidouri
- EFAKIT
- Anna1974
- ilias.88
- many of Filip
- SKG
- Drscientist
- E.Z
- mariel79
- Lia 2006
- Pyotr_Krasnov
- Nick_nt