evitsaka
Νεοφερμένο μέλος
Η evitsaka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

11-12-24

17:30
Καλησπέρα σας. Σήμερα έδωσα εξέταση πορείας για δίπλωμα αυτοκινήτου. Έχω κάνει τα βασικά μαθήματα +κάποια παραπάνω έξτρα, στα μαθήματα τα πηγαίνω πολύ καλά, γνωρίζω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω είτε στο παρκάρισμα είτε στην οπισθογωνία, τα στοπ, προτεραιότητες κλπ. Όμως σήμερα ήρθε ένας εξεταστής "διαμάντι". Εξαρχής δεν φαινόταν να έχει διάθεση. Μπήκε μέσα, δεν χαιρέτησε καν, έτρωγε κάτι και μασούσε τσίχλα με τον πιο σπαστικό τρόπο. Ζήτησε ταυτότητα και μου είπε να ξεκινήσω. Όλα καλά όλα ωραία, πάμε για οπισθογωνία σε ένα σημείο το οποίο ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο (ο δάσκαλος μου το είπε) και δεν είχαμε πάει καν ποτέ εκεί. Εγώ είπα "μη κομπλάρεις", τα έχεις κάνει χίλιες φορές. Δεν είχα ορατότητα, κοιτούσα και με το κεφάλι πίσω και καθρέφτες αριστερά - δεξιά. Ο άνθρωπος ΟΥΡΛΙΑΖΕ να μην κοιτάω από δω και από κει, μόνο πίσω. Ε εγώ εκείνη την ώρα πανικοβλήθηκα και όπως ήταν αναμενόμενο ακούμπησα κράσπεδο. Μόλις φύγαμε ο δάσκαλος μου είπε ότι απ' την αρχή φαινόταν ότι ήταν μυστήριος, περίεργος και αυστηρός, μας πήγε κάπου που κανένας δεν πάει. Εγώ μέσα στη στεναχώρια μου...όπως και να χει, κλείσαμε ραντεβού για επόμενη εξεταστή στις 18 του μηνός. Το άγχος μου τώρα είναι τρεις φορές μεγαλύτερο να μην πέσω πάλι σε κάποιον τέτοιο, φοβάμαι και αγχώνομαι. Πέραν αυτού, είναι και τα λεφτά, άντε 120€ η επανεξέταση,τι κάνουμε αν έχουμε κανένα απρόοπτο όπως αυτό;...όσοι θέλετε και έχετε διάθεση -και διαβάσατε όλο αυτό το σεντόνι- γράψτε μου παρόμοιες εμπειρίες, να καθησυχαστώ όσο μπορώ 

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

11-12-24

21:29
δεν θα εχεις ... αφου εχεις αυτοπεποίθηση θα πετυχεις.Καλησπέρα σας. Σήμερα έδωσα εξέταση πορείας για δίπλωμα αυτοκινήτου. Έχω κάνει τα βασικά μαθήματα +κάποια παραπάνω έξτρα, στα μαθήματα τα πηγαίνω πολύ καλά, γνωρίζω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω είτε στο παρκάρισμα είτε στην οπισθογωνία, τα στοπ, προτεραιότητες κλπ. Όμως σήμερα ήρθε ένας εξεταστής "διαμάντι". Εξαρχής δεν φαινόταν να έχει διάθεση. Μπήκε μέσα, δεν χαιρέτησε καν, έτρωγε κάτι και μασούσε τσίχλα με τον πιο σπαστικό τρόπο. Ζήτησε ταυτότητα και μου είπε να ξεκινήσω. Όλα καλά όλα ωραία, πάμε για οπισθογωνία σε ένα σημείο το οποίο ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο (ο δάσκαλος μου το είπε) και δεν είχαμε πάει καν ποτέ εκεί. Εγώ είπα "μη κομπλάρεις", τα έχεις κάνει χίλιες φορές. Δεν είχα ορατότητα, κοιτούσα και με το κεφάλι πίσω και καθρέφτες αριστερά - δεξιά. Ο άνθρωπος ΟΥΡΛΙΑΖΕ να μην κοιτάω από δω και από κει, μόνο πίσω. Ε εγώ εκείνη την ώρα πανικοβλήθηκα και όπως ήταν αναμενόμενο ακούμπησα κράσπεδο. Μόλις φύγαμε ο δάσκαλος μου είπε ότι απ' την αρχή φαινόταν ότι ήταν μυστήριος, περίεργος και αυστηρός, μας πήγε κάπου που κανένας δεν πάει. Εγώ μέσα στη στεναχώρια μου...όπως και να χει, κλείσαμε ραντεβού για επόμενη εξεταστή στις 18 του μηνός. Το άγχος μου τώρα είναι τρεις φορές μεγαλύτερο να μην πέσω πάλι σε κάποιον τέτοιο, φοβάμαι και αγχώνομαι. Πέραν αυτού, είναι και τα λεφτά, άντε 120€ η επανεξέταση,τι κάνουμε αν έχουμε κανένα απρόοπτο όπως αυτό;...όσοι θέλετε και έχετε διάθεση -και διαβάσατε όλο αυτό το σεντόνι- γράψτε μου παρόμοιες εμπειρίες, να καθησυχαστώ όσο μπορώ![]()
Μα ο ουγκανος οπισθογωνια χωρις ορατοτητα ..? ουστ.
ε ακουμπησες πεζοδρομιο ... και λοιπον...παιζει να μην εχω παρκαρει ποτε χωρις να μην ακουπησω λιγο πεζοδρομιο 6 χρονια τωρα, αφου ειναι το σημαδι... στην αθηνα παρκαρουμε οχι στα χωραφια.
evitsaka
Νεοφερμένο μέλος
Η evitsaka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

11-12-24

22:52
Εν τω μεταξύ το αστείο είναι ότι ο δάσκαλος μετά είδε το επίθετό του στην καρτέλα μου και είναι θείος ενός πολύ καλού μου φίλου...ε και όπως ήταν αναμενόμενο έπαθα εγκεφαλικό, λέω θα τους πιάσω να τους τα πω ένα χεράκι από τη μια αλλά από την άλλη λέω μην μπλέκομαι και έχουμε άλλα μετά...τι να πω, αφού και ο δάσκαλος μου έδωσε δίκιο ξέρω ότι δεν έφταιγα εγώ. Τώρα αν αυτός περίμενε λαδακι, δεν πρόκειται να το έδινα ούτε υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Έδωσα χρήματα να κάνω παραπάνω μαθήματα για να είμαι πιο έτοιμη και πιο σίγουρη, όχι να τροφοδοτουμε την αθλιότητα σε αυτή τη χώρα.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

11-12-24

23:15
Τώρα αν αυτός περίμενε λαδακι
Αυτό περίμενε.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

12-12-24

08:24
δεν ειναι λαδι ..ειναι εξεταστρα..δικαιωμα στα εξεταστρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...