nisha
Νεοφερμένο μέλος

ξερει κανεις σας ποσο περιπου ειναι τα διδακτρα στο mediterranian college και στο city college και στο new york college?? (και τα 3 θεσ/νικη) στα προπτυχιακα προγραμματα ΒΑ για ψυχολογια? ( αν παιζει ρολο ο τομεας που ακολουθει κανεις) .στο ιντερνετ δεν αναφερει κατι ολο επικοινωνιστε μαζι μας λενε. πριν επικοινωνισω αν καποιος πηγαινει σε καποιο απο αυτα η γνωριζει κατι ας με προϊδεασει

ευχαριστω προκαταβολικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JEDMARY
Νεοφερμένο μέλος

Τέλος πάντων,επειδή δεν με βλέπω να περνάω στη σχολή που θέλω,σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε ΙΕΚ.
Έστειλα e mail σε ένα από αυτά για να ρωτήσω για τα δίδακτρα,αλλά το μόνο που μου είπαν ήταν να δώσω τηλέφωνο για
να με ενημερώσει ένας σύμβουλος εκπαίδευσης.Πριν όμως μιλήσω με αυτούς,θα ήθελα να πάθω το πρώτο σοκ από εδώ.
Θέλω κάποιος που να πηγαίνει σε ΙΕΚ (ιδιωτικό γιατί στα δημόσια δεν υπάρχουν τμήματα που να με ενδιαφέρουν)
να με ενημερώσει σχετικά με τα δίδακτρα.Στο περίπου,για να ξέρω.Είχα βρει πως είναι γύρω στα 5000 ευρώ το εξάμηνο
(στο ίντερνετ το λέγανε,δε φταίω εγώ!) και μου φάνηκε πολύ βλακεία...Σκέφτομαι πολύ τα οικονομικά μας,και αν στα 2 χρόνια
είναι να δώσω γύρω στα 7-10 χιλιάδες ευρώ (εάν όντως είναι έτσι) δεν θα μπορώ να πάω...
Εάν κάποιος ξέρει και για τα δημόσια,ας μου πει για να έχω μια συνολική εικόνα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggeluska
Νεοφερμένο μέλος

JEDMARY
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

https://www.insomnia.gr/topic/440793-κολλέγια-και-δίδακτρα/page__st__30
24 χρονών μαντράχαλος κι αντί να πάει να βγάλει κάνα φράγκο,μου θέλει και Κολλέγια μετά από 6 χρόνια ξύσιμο στο Τ.Ε.Ι.!
Τους γονείς του λυπάμαι...αλλά θα μου πεις,το παιδί σε ποιους θα μοιάσει;Αν αντί να τον πάρουν στο κυνήγι συνεχίζουν να τον χρηματοδοτούν,είναι κι αυτοί άξιοι της μοίρας τους...
Βλέποντας τις τιμές και χωρίς να υελω να κάνω κακό στην ελληνική οικονομία μου δημιουργήθηκε μια εύλογη απορία γιατί ξοδεύεται λεφτά για τα ΙΕΚ που κατα βάση οι πιστοποιήσεις που δίνουμε είναι άχρηστες (όχι σε όλα) και δε πάτε στην Βουλγαρία;
Δυστυχώς μπορώ να βάλω μόνο ένα "+"...
Έλα ρε Βουλγαρία τώωωρα,που να μαθαίνεις την "ουγκ" διάλεκτό τους και να μένεις στις παράγκες...άσε που πλένονται κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα ξέρω'γω ναούμ!
prinCess.
Επιφανές μέλος

Βλέποντας τις τιμές και χωρίς να υελω να κάνω κακό στην ελληνική οικονομία μου δημιουργήθηκε μια εύλογη απορία γιατί ξοδεύεται λεφτά για τα ΙΕΚ που κατα βάση οι πιστοποιήσεις που δίνουμε είναι άχρηστες (όχι σε όλα) και δε πάτε στην Βουλγαρία;
Κι όχι μόνο Βουλγαρία, αν ψαχτείς στην Ευρώπη θα δεις ότι τα δίδακτρα στα Πανεπιστήμια σου βγαίνουν πολύ πιο λίγα από ένα ΙΕΚ ή κολέγιο.
Δηλαδή είναι εκμετάλλευση αυτό εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λαλαουνης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φιλαρακι μη λες μεγαλες κουβεντες μη βρεθεις και εσυ στην ιδια μοιρα και τρεχεις σε κολεγια στα γεραματα , μιας και σπουδαζειςΊσως γίνω κακός,αλλά...
https://www.insomnia.gr/topic/440793-κολλέγια-και-δίδακτρα/page__st__30
24 χρονών μαντράχαλος κι αντί να πάει να βγάλει κάνα φράγκο,μου θέλει και Κολλέγια μετά από 6 χρόνια ξύσιμο στο Τ.Ε.Ι.!
Τους γονείς του λυπάμαι...αλλά θα μου πεις,το παιδί σε ποιους θα μοιάσει;Αν αντί να τον πάρουν στο κυνήγι συνεχίζουν να τον χρηματοδοτούν,είναι κι αυτοί άξιοι της μοίρας τους...
Δυστυχώς μπορώ να βάλω μόνο ένα "+"...
Έλα ρε Βουλγαρία τώωωρα,που να μαθαίνεις την "ουγκ" διάλεκτό τους και να μένεις στις παράγκες...άσε που πλένονται κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα ξέρω'γω ναούμ!
μηχανολογια σε μια χωρα που δεν εχει καμια βιομηχανια , κατι οικοδομες ειχε κι αυτες σταματησαν να χτιζονται.
Η μορφωση ειναι επενδυση κ η μονη λυση για να βγεις απο την ανεργια . Το να δουλευει κανεις οπου να ναι απλα
καταστρεφει στον εαυτο του. Καποια στιγμη θα μεινει ανεργος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Οι Ελληνες φοιτητές συναναστρέφονται με Ελληνες τις περισσότερες φορές, οι οποίοι δεν μιλάνε με «ουγκ» και πλένονται συνέχεια...

Ντίνα951
Νεοφερμένο μέλος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΚΝάτσιου
Νεοφερμένο μέλος

nikstifler
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστω

Ξερει κανεις τα διδακτρα για τα ΙΕΚ ζαχαροπλαστικης θεσσαλονικης?
Angel27
Νεοφερμένο μέλος

Ξερει καποιος το ποσο των διδάκτρων στα κολέγια Mediterranean ,New York college και Deree?
Σας ευχαριστω![]()
Φιλε νομιζω πανω κατω σε ολα οι τιμες ειναι απο 5500 μεχρι 7500 τον χρονο χωρις στεγαση και σιτιση φυσικα...

τοσοο ακριβα?

και αυτα τα πληρωνεις ανα εξαμηνο?
Δεν υπαρχει κανεναν δημοσιο ιεκ που να εχει ζαχαροπλαστικη?
Angel27
Νεοφερμένο μέλος

(μιλαμε για μαθητες λυκειου ακομη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.