Ismhnhpapa
Νεοφερμένο μέλος
Η Ismhnhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 59 μηνύματα.

02-05-23

11:39
Καλησπέρα
Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια και έχασα την προθεσμία δήλωσης μαθημάτων ξέρετε πως μπορώ να δηλώσω πλέον ;
Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια και έχασα την προθεσμία δήλωσης μαθημάτων ξέρετε πως μπορώ να δηλώσω πλέον ;
constansn
Δραστήριο μέλος
Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 624 μηνύματα.

02-05-23

14:18
Επικοινώνησε το ταχύτερο με τη γραμματεία σου. Αν δεν μπορούν να σε βοηθήσουν, καλό Σεπτέμβριο.Καλησπέρα
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

02-05-23

14:19
Μίλα με την γραμματεία αν γίνεται να σε δηλώσουν.Γενικά όμως απαξ και χάσεις την δήλωση , δεν μπορείς να δώσεις αυτά τα μαθήματα .Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια και έχασα την προθεσμία δήλωσης μαθημάτων ξέρετε πως μπορώ να δηλώσω πλέον ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ούτε τον Σεπτέμβρη θα μπορέσει να τα δώσει οπότε πάει για εαρινό ‘24Αν δεν μπορούν να σε βοηθήσουν, καλό Σεπτέμβριο.
constansn
Δραστήριο μέλος
Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 624 μηνύματα.

02-05-23

14:21
Εννοώ ότι το Σεπτέμβρη θα μπορεί να κάνει δήλωση μαθημάτων.Μίλα με την γραμματεία αν γίνεται να σε δηλώσουν.Γενικά όμως απαξ και χάσεις την δήλωση , δεν μπορείς να δώσεις αυτά τα μαθήματα .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ούτε τον Σεπτέμβρη θα μπορέσει να τα δώσει οπότε πάει για εαρινό ‘24
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

02-05-23

14:23
Αφού τώρα την έχασε την δήλωση . Τον σεπτέμβρη δεν ξαναδηλώνεις για την επαναληπτική. Οπότε αυτά τα μαθήματα , εφόσον είναι εαρινού εξαμήνου πάνε για το 2024Εννοώ ότι το Σεπτέμβρη θα μπορεί να κάνει δήλωση μαθημάτων.
Ismhnhpapa
Νεοφερμένο μέλος
Η Ismhnhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 59 μηνύματα.

10-05-23

16:01
Όχι εντάξει παιδιά μίλησα με την γραμματεία και όλα καλά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- Theme
- BiteTheDust
- Arvacon
- Scandal
- Hased Babis
- AggelikiGr
- Unboxholics
- suaimhneas
- Joji
- Abiogenesis
- constansn