γκολφ

Νεοφερμένος

Η γκολφ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας ! Από την ημέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα μου στις πανελλήνιες βρίσκομαι σε έναν διαρκή προβληματισμό και γενικά είμαι στρεσαρισμενη διότι δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι το καταλληλότερο τμήμα από τα δύο για μένα .
Τα μόρια μου για το ΔΕΤ είναι 18350 . Δεδομένου ότι την πιάνω γιατί δεν ξέρω αν θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις ,θα ήθελα να μου πείτε κάποια γνώμη για τα δύο τμήματα.
Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και γενικά έχω παρακολουθήσει κάμποσα βίντεο με παρουσιάσεις και εμπειρίες φοιτητών και από τα δύο τμήματα . Ωστόσο παραμένω αναποφάσιστη.
Γνωρίζω ότι στο ΔΕΤ τα επαγγελματικά δικαιώματα ειναι αυτά του οικονομολόγου, ότι είναι πολυδιάστατο και η απασχόληση αφορά σχεδόν αποκλειστικά τον ιδιωτικό τομέα . Να επισημάνω οτι ο προγραμματισμός μου αρέσει πολυ και σαν άτομο μου αρέσει πολύ η δημιουργία ( με τα καλλιτεχνικά ήθελα να ασχοληθώ αλλά βρεθήκαμε εδώ τελικά δεν πειράζει )
Απλά πιστεύετε ότι το ΔΕΤ λόγω του πολυδιάστατου χαρακτήρα του (και επειδή περιέχει μαθήματα πληροφορικης )ότι είναι πιο κατάλληλο ή το πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που είναι καθαρό τμήμα πληροφορικής;
Υ.Γ συγγνώμη για την φλυαρία μου, ευχαριστώ για την υπομονή σας !
 

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θράκης. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Με βάση αυτά που είπες θεωρώ ότι θες να σπουδάσεις πληροφορική και δεν σε πολυενδιαφέρουν τα οικονομικά και η διοίκηση, άρα πιστεύω είναι καλύτερα να πας στο ΕΚΠΑ. Από την άλλη αν δεν ισχύει αυτό και σε ενδιαφέρουν οι προαναφερθέντες τομείς σκέψου το εξής: Προτιμάς μια σχολή που σε κάνει μεν οικονομολόγο αλλά κατά συνέπεια έχει λιγότερη πληροφορική η μια σχολή που είναι καθαρά σχολή πληροφορικής και άρα θα εμβαθύνεις παραπάνω και θα αποκτήσεις ένα μεγαλύτερο υπόβαθρο στον τομέα αυτο? Εφόσον οι σχολές είναι και οι δυο στην Αθήνα δεν τίθονται οικονομικοί η άλλου είδους παράγοντες και άρα η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση για εμένα απαντάει και στο ποια σχολή να διαλέξεις
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top