eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:49 Η eri548 έγραψε: #1 15-02-20 23:49 Καλησπέρα παιδιά.. η γυναίκα αστυνομικός μπαίνεις σε γραφείο; Ενδιαφέρεται η αδερφή μου και είπα να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angelina95 Νεοφερμένο μέλος Η angelina95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:56 Η angelina95: #2 15-02-20 23:56 δεν γνωριζω αλλα ενδιαφερομαι και εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:46 Ο harry akritas: #3 16-02-20 00:46 Στην πλειονότητα των περιπτώσεων ναι ή σε μη επικίνδυνα καθήκοντα πχ σκοπιά έξω από το τμήμα. Έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από τους άνδρες συναδέλφους τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. mariapanagiotou Eleni123- ntinafel Xristina06. IDK3 vadilis12@ iiTzArismaltor_ Γιώργος Ζ Aggelikiiii ΠόπηΤς Nickymtss Giwrgos718 Dunedain Scandal eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα παιδιά.. η γυναίκα αστυνομικός μπαίνεις σε γραφείο; Ενδιαφέρεται η αδερφή μου και είπα να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelina95 Νεοφερμένο μέλος Η angelina95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:56 Η angelina95: #2 15-02-20 23:56 δεν γνωριζω αλλα ενδιαφερομαι και εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:46 Ο harry akritas: #3 16-02-20 00:46 Στην πλειονότητα των περιπτώσεων ναι ή σε μη επικίνδυνα καθήκοντα πχ σκοπιά έξω από το τμήμα. Έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από τους άνδρες συναδέλφους τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεν γνωριζω αλλα ενδιαφερομαι και εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:46 Ο harry akritas: #3 16-02-20 00:46 Στην πλειονότητα των περιπτώσεων ναι ή σε μη επικίνδυνα καθήκοντα πχ σκοπιά έξω από το τμήμα. Έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από τους άνδρες συναδέλφους τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στην πλειονότητα των περιπτώσεων ναι ή σε μη επικίνδυνα καθήκοντα πχ σκοπιά έξω από το τμήμα. Έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από τους άνδρες συναδέλφους τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.