Mariahj Νεοφερμένο μέλος Η Mariahj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2023 στις 16:58 Η Mariahj έγραψε: #1 05-07-23 16:58 Ποια η γνώμη σας για τους τόμους του Θοδωρή γαρμπή, συγκεκριμένα,τους τρεις τόμους που έχει εκδοσει ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.913 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2023 στις 17:12 Ο ultraviolence: #2 05-07-23 17:12 Πάντα αναρωτιόμουν αν έχει σχέση με την Καιτούλα Γαρμπή. Στο θέμα μας, το μακρινό 2015 είχα δουλέψει με αυτά τα βοηθήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αλλάξει από τότε, αλλά δεν θα τα πρότεινα. Καλύτερα να πας προς Πενέση, εκπληκτικό βοήθημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.913 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2023 στις 17:12 Ο ultraviolence: #2 05-07-23 17:12 Πάντα αναρωτιόμουν αν έχει σχέση με την Καιτούλα Γαρμπή. Στο θέμα μας, το μακρινό 2015 είχα δουλέψει με αυτά τα βοηθήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αλλάξει από τότε, αλλά δεν θα τα πρότεινα. Καλύτερα να πας προς Πενέση, εκπληκτικό βοήθημα.
Πάντα αναρωτιόμουν αν έχει σχέση με την Καιτούλα Γαρμπή. Στο θέμα μας, το μακρινό 2015 είχα δουλέψει με αυτά τα βοηθήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αλλάξει από τότε, αλλά δεν θα τα πρότεινα. Καλύτερα να πας προς Πενέση, εκπληκτικό βοήθημα.